- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
insallah guzel haberler alirsin cm..benim pek umudum yok..karnim hafif agri var gelecek gibiBenim bat 11 Mayıs daha çok var
keske elimizde olsa heycan stres yapmamak..oluna brak diyom olmuyor kucuk bir belirti kafami karistiriyorBenim önceki ay 5 gün gecikmeli geldi,bu ayda 3 gün gecikmeli geldi.Hiç gecikmeyen regl heyecan stresten sapıttı.O yüzden artık heyecan yapmamaya karar verdim.
insallah guzel haberler alirsin cm..benim pek umudum yok..karnim hafif agri var gelecek gibibir yanda bel agrisi goguslerde hafif hasaslik var adet gelmeden hic olmazdi bunlar sadece karnim agrardi..kafam allah bulak valaha
yazmami canim bende sabah ne oldu esim turkiyede benim..testi okumadan yaptim cunku bu deyisik cizgi yukarda olmali benimki eksi olarak cikti esime sabah yazdim galiba hamileyim test resimi gonderdim anlamiyor ya bir sevinci sonra okudum testi baktim ki negativ ay kiyamadim sonra demeye yalnis oldu diye garibim baba olacak diye soylemedim sonraSadece 2 gün daha beklemen yeterli ondan sonra bir test daha yaparsın,eğer hamişsen ilk önce bize yaz ama
Canım yeni ayda yüzün güler inşallahkan verdim ben, bu ay da olmamış. bu zaten son denememizdi artık 2 yılı bitirdik, adetim hala başlamadı ama ilaçsız başlasın diye bekliyorum, tüp bebek yaptıracağım.
Bende ilk bebeğimi kaybettim ben de dün öğrendim yeniden hamile olduğumu inşallah bize bu sefer sıkı sıkı tutunur iyi düşünün lütfenDua edin kizlar bu bebisim dusmesinHamile kalamiyorum diye uzuluyordum simdi duser bise olur diye endiseliyim :/
kiyamam endeseleniyorsun insan korku girince aklina geliyor..guzel dusun guzel olsun kotu dusuncelere bebege de zararli etkilenir..ins rabim yardim edecekDua edin kizlar bu bebisim dusmesinHamile kalamiyorum diye uzuluyordum simdi duser bise olur diye endiseliyim :/
bir sey deyil ins guzel haberler alirsin Rabimin izinleEn iyisi kanda baktirayim birde tesekkurler canim.
Henüz adet olmadın şansın devam ediyo canım bir iki gün daha bekle kan tahilinde kesin sonuç çıkar yaptır bakalım hadi hayırlısıvalaha benim adet bugun gelcekti bekliyorum sabah test yaptim markali ama negativ cikti pofff ya
Oo masallah goozun aydinn rabbim saglikla kucagina almayi nasip eeder insallah bn dort aydir deniyoruz nasil onerilerin varmi ne yaptin.Kizlar sanirim bende hamileyim reglim ilk kez 2 gun gecikti kasik agrim sancim var.Hamilelik testi yaptim pozitif çıktı. 8 ayin sonunda muradimiza ericez insallah. Iki gun sonra kan aldiricam emin olmak istiyorum. Erken oldugu icin kimseye soylemedim ilk buraya yaziyorum. Umarim bir yanlislik yoktur yada ilki gibi bu bebisimde dusmez.
bugun son gun adetime simdilik sakin bakalim almanyada hemen kan veremiyorsun yaHenüz adet olmadın şansın devam ediyo canım bir iki gün daha bekle kan tahilinde kesin sonuç çıkar yaptır bakalım hadi hayırlısı
sorma ya bende dun dayanamadim yaptim negativ sinir oldumBat 5 mayis bu Sabah dayanamadim test yaptim negatif gunler gecmiyoooo...