- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
tamam de nerye once tiklicam kizzz. .profilimde mikız tıklaa oraya anaaamm kolay orda anlatıo tıkladım ben bişi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam de nerye once tiklicam kizzz. .profilimde mikız tıklaa oraya anaaamm kolay orda anlatıo tıkladım ben bişi yok
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayıntamam de nerye once tiklicam kizzz. .profilimde mi
Cnm merhaba :) şimdi önce isminin yazdığı sağ kısma tıkla ordan kişisel bilgilere tıkla orda Alt sıralarda hamilelik takvimi yazıyor tahmini doğum tarihini yazıyorsun tahmini doğum tarihi hesaplama linkide var orda umarım anlatabilmiiimdir ben böyle yaptımhe ya..cicida kizzzz yardimci ol..bir turlu nerden oluyor bu takvim bulamadim.
daha ne olcak gayet belirgin bencee hayırlı olsunnn darısı başımızaaikinci testim böyle çıktı
masallah seninki koyu cikti..emin ol hamilesin..ikinci testim böyle çıktı
sagol bakim simdiCnm merhaba :) şimdi önce isminin yazdığı sağ kısma tıkla ordan kişisel bilgilere tıkla orda Alt sıralarda hamilelik takvimi yazıyor tahmini doğum tarihini yazıyorsun tahmini doğum tarihi hesaplama linkide var orda umarım anlatabilmiiimdir ben böyle yaptım
Evet hala kapalı canım ya Salon ama biz Taşımalı zaten 4 ay oldu.Bütün yaz yürüyecek arkadaş istemiştimben daha hamile kalamadım maalesef ama kalınca yoga istiyorum bi sene gittim çok faydasını gördüm biraz ara verdim kalınca yine gideceğim platesten korkuyorum hamileykenözelden bana yazarmısın ?Birlikte yürüyüşe filan çıkalım hamile platesi araştıracağım ben ya sitenin spor salonu hala kapalı değil mi
hos geldin aramiza..kesinlikle ugurlu geldi...
insallah goreceksin..bende cok negativ gordum..agladim..bu sefer oldu..allah in isi..ins senden de guzel haberler alirizikinci çizgiyi daha ben rüyamda bile göremedim :)
zaten bu stres yüzünden olmuo bence bizim ama elde değilHoş buldum:)inşallah kısa zaman sonra ben de verebilirim müjdeli haberi. Fakat kürtajla sonuçlanan gebeligim korunmayı bıraktıktan 2ay sonra gerçekleşmiştibu ay 4.Ayım hala gelişme yok stres yaptım biraz..
inşallah sende görürsüninsallah goreceksin..bende cok negativ gordum..agladim..bu sefer oldu..allah in isi..ins senden de guzel haberler aliriz
insallah ümutu kaybetme eterHoş buldum:)inşallah kısa zaman sonra ben de verebilirim müjdeli haberi. Fakat kürtajla sonuçlanan gebeligim korunmayı bıraktıktan 2ay sonra gerçekleşmiştibu ay 4.Ayım hala gelişme yok stres yaptım biraz..
zaten bu stres yüzünden olmuo bence bizim ama elde değil[/QUOTE
Maalesef vardır zamanı..ama inşallah çok beklemeyiz..
Umutsuz yaşanmaz ben hep hayırlısını diliyorum :)insallah ümutu kaybetme eter
sonunda başardın eklemeuyiinsallah ümutu kaybetme eter