- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Yarina doktordan randevu aldim o gunleri soylicem takibe alicam demisdi bide boyle deniyelim bakalim vardr bi hayir
bence hepimizdeki temel problem stres ve sürekli bebiş düşünme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarina doktordan randevu aldim o gunleri soylicem takibe alicam demisdi bide boyle deniyelim bakalim vardr bi hayir
cok gecmis olsun canisi..rabim tez zamaninda sifa versin..bu sipalar icin neler cekiyoruz..neyapalim onlarde gecer ..dikatet kendineCanimm arkadaslarim beni sormussunuz cok sagolun hastanedeyim inanmicaksiniz bugun ayni bizim yaslarda 4 kisi geldi hepside benim gibi kusma yiyememe 4.ay olupta hala cok agir olan var sastim kaldim sizin olmaz hicbirinizin insallah bulantilari tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayin sag elimin ustunden ancak damar yolu bulabildiler dikkat edin kendinize opuyorum hepinizi
kayiplarde gene hamileligi tadini cikariyorcicida nerdesiiiinnn huuuu
Cnm bizim senle doğumlarımızn arasında 6 gün var. Bi değişiklik olmazsa önce ben Nasılsın?Cnm hamilelik takvimini yapmamışsın profilinde yapta senin miniğide takip edelim
Burdayım cnmm. Valla hamilelik hastalık değil ama bir ağrı hali sürekliliği var kasıta. Düşüninki bugun adet olmanız lazım ama olamıyorsunuz şişliği. Biraz pskolojide başkalaşıyor. Yani ben bi garip hallerdeyim :))cicida nerdesiiiinnn huuuu
Hayırlı olsunnnnnnnnnnnMerhaba kızlar adetim bir gün gecince test yaptırmıştım ve 6,1 çıkmıştı bugun tekrar yaptırdım ve 895,6 çıktı sonuç doktora yarın göstercem ne kadarlıktır acaba
Gördüm gördümmcicida gordunmu keseyi
Fatoş naber yahu? Nasıl hamilelik,ay kız yüz üstü yatanmıyorumacı var acıÇok yeni canım 3 haftalık gibi geldi bana.Hayırlı olsun bu arada
bebegi gördun ha..nsıl ıyımı bebeginGördüm gördümm
Günaydın canımGünaydın güzel Anneler, anne adayları ve benim gibi aday adayları :)
Valla canım deli gibi yemek yiyorum davul gibi karnım şişiyorBen bebişim 8 haftalıkken bide ev taşıdım biliyomusunuz.Bazen hayatı akışına bırakmakta fayda varÇok fazla kafa da takıntı haline getirip vücudunu dinlemeye başlayınca insanın psikoloji gidiyoBu aralar felsefem bu "herşey olacağına varır".Yüzüstü yatma olayına gelince bu haftaya kadar yattım yüzüstü sıkıntı olmadı şimdilerde bacak arasına yastıkla tampon yaparak kısmen yüzüstü yatıyorum rahatlatıyor.Yatarken esnemek hapşurmak biraz sıkıntı oluyo bacaklarımı karnıma doğru çekerek yapıyorum daha rahat oluyor.Bak sen bir sordun ben neler anlattımFatoş naber yahu? Nasıl hamilelik,ay kız yüz üstü yatanmıyorumacı var acı
Ne güzel kıs rahatsın maşşallah. Göbüşüm çok hassas benim dokunulmuyo yani o yüzden yatamıyorum üstüne. Herkes farklı yahu... Bu arada senin saynde hamile kaldığıma inanıyorum bi diyalogunuz var senle onu hatırlıyomusun?Valla canım deli gibi yemek yiyorum davul gibi karnım şişiyorBen bebişim 8 haftalıkken bide ev taşıdım biliyomusunuz.Bazen hayatı akışına bırakmakta fayda varÇok fazla kafa da takıntı haline getirip vücudunu dinlemeye başlayınca insanın psikoloji gidiyoBu aralar felsefem bu "herşey olacağına varır".Yüzüstü yatma olayına gelince bu haftaya kadar yattım yüzüstü sıkıntı olmadı şimdilerde bacak arasına yastıkla tampon yaparak kısmen yüzüstü yatıyorum rahatlatıyor.Yatarken esnemek hapşurmak biraz sıkıntı oluyo bacaklarımı karnıma doğru çekerek yapıyorum daha rahat oluyor.Bak sen bir sordun ben neler anlattım