• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

tesekürler canisi :KK37:

üzülme canisi erken olabılır..anlıyorum senı bende cok testler yaptım o negatıvler ınsanı moralı cok bozuyor..ama pes etmek yok..bende pes etmedım..ve vuruldum ıgne faydasını gördum..ben ovitrelle ıgne vuruldum cok okudum bu ıgne faydasını herkes ılk seferden hamıle kalmısler..bence dene..rabım buyuk..ovalasıon testler de yardımcı adet geldı gunu 12 gun say ve testlerı yapmaya basla..hadı görim seni..yikilmak yok :KK20::KK37:

ne guzel..az yukarda tablo var canisi orda bak..bende yeni anliyorum bu tablolarden:KK45:

5-6 haftalik yaziyor canisi

tabiki canisi..hayirlisi :KK69:

Kız üşenmedim senin canisilar saydım :KK70:Günlük hayatta da çok kullanırmısın canisi:KK70:

KKdan buldum bunu.

kan+testi+bhcg.gif

beta-bhcg.gif
Bu verilere göre ölçtürdüğümde dört haftalıktı benim büyük ihtimal burda her nekadar beş haftalık gözüksede değerim epey düşüktü

Canimm arkadaslarim beni sormussunuz cok sagolun hastanedeyim inanmicaksiniz bugun ayni bizim yaslarda 4 kisi geldi hepside benim gibi kusma yiyememe 4.ay olupta hala cok agir olan var sastim kaldim sizin olmaz hicbirinizin insallah bulantilari tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayin sag elimin ustunden ancak damar yolu bulabildiler dikkat edin kendinize opuyorum hepinizi

Canimm arkadaslarim beni sormussunuz cok sagolun hastanedeyim inanmicaksiniz bugun ayni bizim yaslarda 4 kisi geldi hepside benim gibi kusma yiyememe 4.ay olupta hala cok agir olan var sastim kaldim sizin olmaz hicbirinizin insallah bulantilari tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayin sag elimin ustunden ancak damar yolu bulabildiler dikkat edin kendinize opuyorum hepinizi
Kıyamam tatlışım sana ya. Çok geçmiş olsun inşallah o gördüğün gibi olmazsın da daha çabuk kurtulursun bu durumdan. Çok mu kalacaksın orda acaba. Ayy keşke böyle olmasaydıı

ahh ahh bu bebişler şimdiden yaramaz mı ne? çok çok geçmiş olsun. tez zamanda bulantıların geçer inş da hamişliğin tadını çıkartırsın. bol bol aşer :) eşin azcık koştursun.

Allah şifa versin canım.

Back