Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

cok gecmis olsun canisi..rabim tez zamaninda sifa versin..bu sipalar icin neler cekiyoruz..neyapalim onlarde gecer ..dikatet kendine

Cnm hamilelik takvimini yapmamışsın profilinde yapta senin miniğide takip edelim
Cnm bizim senle doğumlarımızn arasında 6 gün var. Bi değişiklik olmazsa önce ben Nasılsın?
Bende arada ağrı var, şişlik var,ani hareket yapamıyorum,midem bi çeşit. Az önce çarpıntım oldu hızlı kalkınca. Öyle seyler, sen

Burdayım cnmm. Valla hamilelik hastalık değil ama bir ağrı hali sürekliliği var kasıta. Düşüninki bugun adet olmanız lazım ama olamıyorsunuz şişliği. Biraz pskolojide başkalaşıyor. Yani ben bi garip hallerdeyim :))

Fatoş naber yahu? Nasıl hamilelik,ay kız yüz üstü yatanmıyorumacı var acı
Valla canım deli gibi yemek yiyorum davul gibi karnım şişiyorBen bebişim 8 haftalıkken bide ev taşıdım biliyomusunuz.Bazen hayatı akışına bırakmakta fayda varÇok fazla kafa da takıntı haline getirip vücudunu dinlemeye başlayınca insanın psikoloji gidiyoBu aralar felsefem bu "herşey olacağına varır".Yüzüstü yatma olayına gelince bu haftaya kadar yattım yüzüstü sıkıntı olmadı şimdilerde bacak arasına yastıkla tampon yaparak kısmen yüzüstü yatıyorum rahatlatıyor.Yatarken esnemek hapşurmak biraz sıkıntı oluyo bacaklarımı karnıma doğru çekerek yapıyorum daha rahat oluyor.Bak sen bir sordun ben neler anlattım

Ne güzel kıs rahatsın maşşallah. Göbüşüm çok hassas benim dokunulmuyo yani o yüzden yatamıyorum üstüne. Herkes farklı yahu... Bu arada senin saynde hamile kaldığıma inanıyorum bi diyalogunuz var senle onu hatırlıyomusun?
Bişey sorcam bn şimdi 5+4 üm bugun. Hamililrk takviminde 5. Haftayımı okumalıyım 6. Mı?
Bu arada bnde taşıncam kız nasıl olcak bilmiyırum bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…