tesekürler canisi
üzülme canisi erken olabılır..anlıyorum senı bende cok testler yaptım o negatıvler ınsanı moralı cok bozuyor..ama pes etmek yok..bende pes etmedım..ve vuruldum ıgne faydasını gördum..ben ovitrelle ıgne vuruldum cok okudum bu ıgne faydasını herkes ılk seferden hamıle kalmısler..bence dene..rabım buyuk..ovalasıon testler de yardımcı adet geldı gunu 12 gun say ve testlerı yapmaya basla..hadı görim seni..yikilmak yok
ne guzel..az yukarda tablo var canisi orda bak..bende yeni anliyorum bu tablolarden
5-6 haftalik yaziyor canisi
tabiki canisi..hayirlisi
Tesekkürler canım :)5-6 haftalik yaziyor canisi
Cnm hamilelik takvimini yapmamışsın profilinde yapta senin miniğide takip edelimyorumlarinizi bekliyom
Bu verilere göre ölçtürdüğümde dört haftalıktı benim büyük ihtimal burda her nekadar beş haftalık gözüksede değerim epey düşüktüKKdan buldum bunu.
nasil yapiliyor o ben bilmemkiCnm hamilelik takvimini yapmamışsın profilinde yapta senin miniğide takip edelim
Amin insallah canim..darisi senin basina..cicida biz de seni çok seviyoruz cici annemiz
Masallah gerçekten çok ugurlu bi topic oldu yaa O ordulu gelin C canybudy kuzulariniz hayırlı olsun Canlar sağlıkla kucağıniza alın inşallaaah
Kıyamam tatlışım sana ya. Çok geçmiş olsun inşallah o gördüğün gibi olmazsın da daha çabuk kurtulursun bu durumdan. Çok mu kalacaksın orda acaba. Ayy keşke böyle olmasaydııCanimm arkadaslarim beni sormussunuz cok sagolun hastanedeyim inanmicaksiniz bugun ayni bizim yaslarda 4 kisi geldi hepside benim gibi kusma yiyememe 4.ay olupta hala cok agir olan var sastim kaldim sizin olmaz hicbirinizin insallah bulantilari tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayin sag elimin ustunden ancak damar yolu bulabildiler dikkat edin kendinize opuyorum hepinizi
Canimm arkadaslarim beni sormussunuz cok sagolun hastanedeyim inanmicaksiniz bugun ayni bizim yaslarda 4 kisi geldi hepside benim gibi kusma yiyememe 4.ay olupta hala cok agir olan var sastim kaldim sizin olmaz hicbirinizin insallah bulantilari tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayin sag elimin ustunden ancak damar yolu bulabildiler dikkat edin kendinize opuyorum hepinizi
Allah şifa versin canım.Canimm arkadaslarim beni sormussunuz cok sagolun hastanedeyim inanmicaksiniz bugun ayni bizim yaslarda 4 kisi geldi hepside benim gibi kusma yiyememe 4.ay olupta hala cok agir olan var sastim kaldim sizin olmaz hicbirinizin insallah bulantilari tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayin sag elimin ustunden ancak damar yolu bulabildiler dikkat edin kendinize opuyorum hepinizi
Ve ferda yine regl olur
aynı durumdayız ne yazık ki
inşallah canım yakızlar umutsuzluk yok, kısmet bir daha ki ayadır belki.
Yarina doktordan randevu aldim o gunleri soylicem takibe alicam demisdi bide boyle deniyelim bakalim vardr bi hayirkızlar umutsuzluk yok, kısmet bir daha ki ayadır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?