Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Yapmasadim keske oofff offf uzulmicem dedim ama yikildim
üzülme canisi erken olabılır..anlıyorum senı bende cok testler yaptım o negatıvler ınsanı moralı cok bozuyor..ama pes etmek yok..bende pes etmedım..ve vuruldum ıgne faydasını gördum..ben ovitrelle ıgne vuruldum cok okudum bu ıgne faydasını herkes ılk seferden hamıle kalmısler..bence dene..rabım buyuk..ovalasıon testler de yardımcı adet geldı gunu 12 gun say ve testlerı yapmaya basla..hadı görim seni..yikilmak yok

Vardır elbet bi hayır tek diyebileceğim bu kafaya cok takıorum ondan olmuo sanırım

merhaba kızlar bende ovulasyon tarıhımı hesaplamadan o gune denk getırmısız kısmet :) sımdı heyecanlı bır sekılde beklıyorum 2 gunum var adetım ıcın ama dun dayanamadım test yaptım negatıf cıktı

Vardır elbet bi hayır tek diyebileceğim bu kafaya cok takıorum ondan olmuo sanırım
takma tabi..bende bu sefer dedimki gelmiyosan be sipa gelme elbet geleceksin kapima..hatta izindeyiz suan esimle biraz takildik actik bir raki nasil olsa gelmiyor bu sipa....vakti oldumu geliyor iste..uzulme..biliyom elinde deyil kafayi takmamak o yollarinda cok gectik..ama umut kaybetmek yok..yolla devam..o sipa gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…