- 16 Ocak 2014
- 956
- 894
- 53
anladım canım..suanda kucuk oldu ıcın keseyı goremez..bakalım artık ben almanya donunce kendım doktora gıtcem..burdakıler fazla ılgılenmıyolar ya hastanede..cok sınır oldum ya..hayırlısı artık beklıcez..
tesekürler canisihayirli olsun canim :)
Gözün aydın cnm darısı diğer istiyenlerin başınayorumlarinizi bekliyom
aminnnnnn...sagol darısı herkese basınaGözün aydın cnm darısı diğer istiyenlerin başına
tesekürler canisi
insallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnn..bu topik ugurlu gelsin bize gibi..hadi dualar senınle..RABIM kucuk bır kelebek göndersn sanabenim icin dua et canim, önümüzdeki ay bende hayirli haberler vereyim
üzülme canisi erken olabılır..anlıyorum senı bende cok testler yaptım o negatıvler ınsanı moralı cok bozuyor..ama pes etmek yok..bende pes etmedım..ve vuruldum ıgne faydasını gördum..ben ovitrelle ıgne vuruldum cok okudum bu ıgne faydasını herkes ılk seferden hamıle kalmısler..bence dene..rabım buyuk..ovalasıon testler de yardımcı adet geldı gunu 12 gun say ve testlerı yapmaya basla..hadı görim seni..yikilmak yokYapmasadim keske oofff offf uzulmicem dedim ama yikildim
Vardır elbet bi hayır tek diyebileceğim bu kafaya cok takıorum ondan olmuo sanırımüzülme canisi erken olabılır..anlıyorum senı bende cok testler yaptım o negatıvler ınsanı moralı cok bozuyor..ama pes etmek yok..bende pes etmedım..ve vuruldum ıgne faydasını gördum..ben ovitrelle ıgne vuruldum cok okudum bu ıgne faydasını herkes ılk seferden hamıle kalmısler..bence dene..rabım buyuk..ovalasıon testler de yardımcı adet geldı gunu 12 gun say ve testlerı yapmaya basla..hadı görim seni..yikilmak yok
Merhaba kızlar adetim bir gün gecince test yaptırmıştım ve 6,1 çıkmıştı bugun tekrar yaptırdım ve 895,6 çıktı sonuç doktora yarın göstercem ne kadarlıktır acaba
hos geldin..gec dölenme de olabilir..biraz beklemerhaba kızlar bende ovulasyon tarıhımı hesaplamadan o gune denk getırmısız kısmet :) sımdı heyecanlı bır sekılde beklıyorum 2 gunum var adetım ıcın ama dun dayanamadım test yaptım negatıf cıktı
takma tabi..bende bu sefer dedimki gelmiyosan be sipa gelmeVardır elbet bi hayır tek diyebileceğim bu kafaya cok takıorum ondan olmuo sanırım
evet malesef o bekleyis insani moral brakmiyor..ama pes etmek yok..uzulmesabırsız bekleyiş oluyor ama napalım başka çaremiz yok
5-6 haftalik yaziyor canisiMerhaba kızlar adetim bir gün gecince test yaptırmıştım ve 6,1 çıkmıştı bugun tekrar yaptırdım ve 895,6 çıktı sonuç doktora yarın göstercem ne kadarlıktır acaba
Allah büyük ne zaman yazdıysa o zaman olacak elbet her ay denemeye devam :)evet malesef o bekleyis insani moral brakmiyor..ama pes etmek yok..uzulme
tabiki canisi..hayirlisiAllah büyük ne zaman yazdıysa o zaman olacak elbet her ay denemeye devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?