Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Benim regliye son 4 kaldı hiç bi belirti yok sadece göğsümün yanı çok ama çok az dokununca acıo :) buda belirti sayılmaz sanırım bu sabahda sağ kasıkda arada bi batma var ama buda sayılmaz sandımca :) oooff oofff bize yine hüsran var sandımca :) hakkımızda hayırlısı inşş

Olumsuz düşünme Cnm hayırlısı geçtiğimiz ay benim bütün belirtilerim vardı hamile değildim ama bu ay hiç belirtim yoktu hamileymişim bakalım başka kimler hamiş olacak bu ay

Olumsuz düşünme Cnm hayırlısı geçtiğimiz ay benim bütün belirtilerim vardı hamile değildim ama bu ay hiç belirtim yoktu hamileymişim bakalım başka kimler hamiş olacak bu ay
sendede hiç belirti yoktu ölemii ayy umutlanacam yaa bende geçen ay vardı belirti kimyasal gebelik dedi doktor buayda hiçbişi yok hayırlısı Allah ım istiyen herkese versin tez zamanda inşşş

Herşeyde var bi hayır Cnm adet günlerin biraz değiştimi bebek öncesi adet düzensizleşiyor bence herkesten aynı şeyi duydum vücut kendini hazırlıyor sanırım
normalde hiç şaşmayan adetim bi haftaya kadar gecikmeye başladı bilmiyorum ya kısmet artık hayırlı zamanı bekliyorum

Herşeyde var bi hayır Cnm adet günlerin biraz değiştimi bebek öncesi adet düzensizleşiyor bence herkesten aynı şeyi duydum vücut kendini hazırlıyor sanırım

Benim regl düzenim de tamamen değişti, önceki iki ay gecikmeli oldu. bu ay iki gün erken oldu. umarım bi daha ki ay kırmızılar gelmez, mercimek yerini alır :)

sendede hiç belirti yoktu ölemii ayy umutlanacam yaa bende geçen ay vardı belirti kimyasal gebelik dedi doktor buayda hiçbişi yok hayırlısı Allah ım istiyen herkese versin tez zamanda inşşş
Inş Cnm ya benim umudumda yoktu bu ay yarın tatile çıkacağız orda dikkat ediyim filan bi ihtimal içimi rahatlatmak için test yaptım 30. Günümde normalde 32. Gün Regl olduğumda oluyordu başka zaman olsa 35. Güne kadar beklerdim :)

Ayy canım yazını okuyunca aynı ben dedim. Normalde adetim 26.-27. gün olur. Son iki aydır ( korunmayı bıraktık bu aylarda) 30. gün de olmaya başladı. Telefonuma program indirmiştim. Ordan takip ediyorum. Bu ay 30. günüm 24 Ağustosa denk geliyor. Ama program önceki adet tarihlerini de baz alarak BAT: 21 ağustos diyor. Ben 21 ini baz alıyorum.
Gerçekten vücut kendini hazırlıyor.

Benim regl düzenim de tamamen değişti, önceki iki ay gecikmeli oldu. bu ay iki gün erken oldu. umarım bi daha ki ay kırmızılar gelmez, mercimek yerini alır :)
Geçen ay benimde erken oldu ay inş bu ay hayırlı haberleri alırız kızlar topikteki herkes tez vakit hamiş olur inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…