- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Kızlar hamilemiyim:)))))))))))) ?????
Olumsuz düşünme Cnm hayırlısı geçtiğimiz ay benim bütün belirtilerim vardı hamile değildim ama bu ay hiç belirtim yoktu hamileymişim bakalım başka kimler hamiş olacak bu ayBenim regliye son 4 kaldı hiç bi belirti yok sadece göğsümün yanı çok ama çok az dokununca acıo :) buda belirti sayılmaz sanırım bu sabahda sağ kasıkda arada bi batma var ama buda sayılmaz sandımca :) oooff oofff bize yine hüsran var sandımca :) hakkımızda hayırlısı inşş
Cnm sıra sende artık hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruzTünaydın kızlaar ortalık hamile kaynıyo maşaalllaaaaaahhh en taze hamişimizcicida güne hamile uyanmak nasıl bi duygu kuzum :)
bi ben kaldım sanırım demirbaş olarakCnm sıra sende artık hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz
Herşeyde var bi hayır Cnm adet günlerin biraz değiştimi bebek öncesi adet düzensizleşiyor bence herkesten aynı şeyi duydum vücut kendini hazırlıyor sanırımbi ben kaldım sanırım demirbaş olarakhayırlısı canım 8 ay oldu daha kısmet olmadı bakalım 9 u da görcez
sendede hiç belirti yoktu ölemii ayy umutlanacam yaa bende geçen ay vardı belirti kimyasal gebelik dedi doktor buayda hiçbişi yok hayırlısı Allah ım istiyen herkese versin tez zamanda inşşşOlumsuz düşünme Cnm hayırlısı geçtiğimiz ay benim bütün belirtilerim vardı hamile değildim ama bu ay hiç belirtim yoktu hamileymişim bakalım başka kimler hamiş olacak bu ay
normalde hiç şaşmayan adetim bi haftaya kadar gecikmeye başladı bilmiyorum ya kısmet artık hayırlı zamanı bekliyorumHerşeyde var bi hayır Cnm adet günlerin biraz değiştimi bebek öncesi adet düzensizleşiyor bence herkesten aynı şeyi duydum vücut kendini hazırlıyor sanırım
Herşeyde var bi hayır Cnm adet günlerin biraz değiştimi bebek öncesi adet düzensizleşiyor bence herkesten aynı şeyi duydum vücut kendini hazırlıyor sanırım
Inş Cnm ya benim umudumda yoktu bu ay yarın tatile çıkacağız orda dikkat ediyim filan bi ihtimal içimi rahatlatmak için test yaptım 30. Günümde normalde 32. Gün Regl olduğumda oluyordu başka zaman olsa 35. Güne kadar beklerdim :)sendede hiç belirti yoktu ölemii ayy umutlanacam yaa bende geçen ay vardı belirti kimyasal gebelik dedi doktor buayda hiçbişi yok hayırlısı Allah ım istiyen herkese versin tez zamanda inşşş
Herşeyde var bi hayır Cnm adet günlerin biraz değiştimi bebek öncesi adet düzensizleşiyor bence herkesten aynı şeyi duydum vücut kendini hazırlıyor sanırım
Geçen ay benimde erken oldu ay inş bu ay hayırlı haberleri alırız kızlar topikteki herkes tez vakit hamiş olur inş :)Benim regl düzenim de tamamen değişti, önceki iki ay gecikmeli oldu. bu ay iki gün erken oldu. umarım bi daha ki ay kırmızılar gelmez, mercimek yerini alır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?