- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
hazırııızzzzzzz hadi bakalım hayırlı haberlerle gel kuzum :)Doktora bi gidip gelcem referans değerlerimi alıp. Sonra anlatcam çok gülceksnz hazır olun :)))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazırııızzzzzzz hadi bakalım hayırlı haberlerle gel kuzum :)Doktora bi gidip gelcem referans değerlerimi alıp. Sonra anlatcam çok gülceksnz hazır olun :)))))))
Sabırsızlıkla bekliyoruz, hayırlı haberlerle dön şeker anne :))))Doktora bi gidip gelcem referans değerlerimi alıp. Sonra anlatcam çok gülceksnz hazır olun :)))))))
Gözün Aydın canım. Her anı zor bir o kadar da heyecanlı. Önce hamiş kalabilmek için her şeyi yapıyoruz, sonra öğrendiğimiz andan itibaren her şey yolunda mı diye hop oturup hop kalkıyoruz. Zor iş kadın olmak :)Ay kızlaaaaar 3800 miş afedersinz yanlış okumuş malaki . Öldm öldm dirildm sabahtan beri beeeeee. ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUUUUN oh beeee
40 bin kere Masallah..Topik seninle gurur duyor....Rabim saglikli bir gebelik nasip etsin..kucuk kelebegi totişini isirmaya nasip etsin..cok sevindimAy kızlaaaaar 3800 miş afedersinz yanlış okumuş malaki . Öldm öldm dirildm sabahtan beri beeeeee. ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUUUUN oh beeee
Bir yerde okumustum doktor deger yuksekligi cogul gebelige isaret degildr diyordu Allah im saglikli sihhatli hayirli nasip etsin inss coookk sevindimm yaaa ama hepimiz diyoduk cikti darisi ben ve diger arkadaslarin basina inssssYa varya allah iyş insanlarla karşılaştırsn işte birbirimize dua olduk istek olduk. İkiz deme kız deme bi arkım daha dedi vallahi ben istedim bi göz allah verdi 2 göz olur. Bi tanecik sağlıklı canım rabbim Hakkaten değer çok yüksek yahu.7 haftanın değeri bu yani.
Bence hamilelik belirtileri ve regl belirtileri çok benzer umudunu kaybetme sen Cnm yinedeMerhaba kızlar, ben ümidimi kestim. Sinir, tahammülsüzlük, yüzdeki 3 sivilce adet belirtilerim. Gebeliğe dair belirtim yok. Olsa da ben anlamıyorum.
Bugün epey iş yaptım. Kızımın odasını , dolap-yatak- oyuncaklar vs. elden geçirdim. Süpürüp mopladım, toz aldım. Yatak odası-oturma odası süpürülüp moplandı. 12 metrelik holüm süpürüldü moplandı. Yemeği eşimle beraber yaptık. Havlularımı yıkadım.
Yarına banyo, mutfak ve tüm oda camları kaldı. Hamileliği ancak kendimi temizliğe vererek unutabiliyorum.
Akşam da annemlere çaya gittik. Yeni geldik. Kızımı uyutacağım. Bu arada gün saymayı da bıraktım ama yarın itibariyle 4 gün kalıyor, siz unutmayın
cnm senle konuştuktan sonra bebiş gelmiş tebriklerBence hamilelik belirtileri ve regl belirtileri çok benzer umudunu kaybetme sen Cnm yinede
iyi akşamlar kızlar bende 21de adet olucam bebişe yeni karar verdik adet günüm yaklaştı yumurtlama zamanım kaçtı bakalım öbür ay neler olacak
Bence hamilelik belirtileri ve regl belirtileri çok benzer umudunu kaybetme sen Cnm yinede
ben bu ay başlıcam cnm bekliyelim bakalım 21ini ama ben yumurtlama takibi yapmayacağım gün aşırı ilşki bu arada benımde 1 kızm varİyi akşamlar canım, Bat aynı benim de 21 i. Yumurtlama zamanını hiç kestiremiyorum. Geçen ay ilk kez ovu testi kullandım. Ancak tek ilişki oldu, eşim şehir dışındaydı. Teste göre yumurtlamış olmam gerekirdi. Adetim 3 gün geçti sonrasında da kırmızıları gördüm. Bu ay ovu testine hiç bulaşmadım. Telefonuma program indirmiştim. Biraz onu takip ettim. Beklemedeyiz şimdi. Allah isteyince her türlü oluyor...
Kızıma hamileyken de belirtim yoktu, varsa da ben anlamamıştım. O zaman burayı takip etmiyordum bilgim de yoktu. Gerçi kaç sene oldu hatırlamıyorum bile. Hayırlısı canım. Test yapmamaya kararlıyım. Cuma ya kadar bekleyeceğim. Evde testte yok. Cuma günü olmazsam, o zaman test yaparım. Çalışsam bu kadar aklıma gelmez.
Evet cnm ya yuvayı dişi kuş yapıyor işte.Gözün Aydın canım. Her anı zor bir o kadar da heyecanlı. Önce hamiş kalabilmek için her şeyi yapıyoruz, sonra öğrendiğimiz andan itibaren her şey yolunda mı diye hop oturup hop kalkıyoruz. Zor iş kadın olmak :)
Eee eşin nasıl öğrendi baba olacağını? Nasıldı? Merakla onları anlatmanı bekliyoruz
ben bu ay başlıcam cnm bekliyelim bakalım 21ini ama ben yumurtlama takibi yapmayacağım gün aşırı ilşki bu arada benımde 1 kızm var
Kuru Kayısı sıcak suyun içine at yumusasin sonra iç kayisilarida yekızlar aranızda anne adaylar kabısızlık sorun yasayan varmı ??? ben bır kac gündür yasıyorum..neyapmalıyım wc gıdemez oldum zorlamaya de korkuyorum ya.. patlicem ya..lütgen yardim
tesekürler cm..Kuru Kayısı sıcak suyun içine at yumusasin sonra iç kayisilarida ye