Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay benimde erken oldu ay inş bu ay hayırlı haberleri alırız kızlar topikteki herkes tez vakit hamiş olur inş :)
Ben buralardayımbugunde herkes sessiz yaaa huuu nerdesinizz
Ben biraz geç gittim canım tam 9 haftalık olmuştu kalp atışını çok rahat duymuştuk.Ama oğluşumda 6+3 olarak gitmiştim ve kalp atışını yine de duymuştum.26 Ağustos'a randevu aldım kızlar sizce ozaman kalp atışı duyulur mu sat tarihim 16 Temmuz hamişler bu Süreci nasıl geçirdiniz ben çok kaygılıyım
Ay cnm cok iyiiiii ee kan testi fln yaptrdinmi nekadarlikmis bende bugun keseyi gordum cok sukurHahaha yaptım yahuuu
Cnm çok geçmiş olsun bulantıların kaçıncı hafta başladı cnmKizlar ben hastaneye kaldirildim bir hafta hastahanede yatirilcam oglen 3 den beri 2000 cc serum yedim daha 1000 cc yicem hamilelikte en agir bulantili olanini geciriyormusum ictigim suyu bile kustugum icin insallah sizin hamilelikleriniz cok rahat gecer kendinize dikkat edin anneler
6 hafta basladi ama gittikce siddetleniyor sagolasin canim senin hic olmaz insallahCnm çok geçmiş olsun bulantıların kaçıncı hafta başladı cnm
Cok gecmis olsun cnm Allah yardimcin olsunnn dualarimiz senleKizlar ben hastaneye kaldirildim bir hafta hastahanede yatirilcam oglen 3 den beri 2000 cc serum yedim daha 1000 cc yicem hamilelikte en agir bulantili olanini geciriyormusum ictigim suyu bile kustugum icin insallah sizin hamilelikleriniz cok rahat gecer kendinize dikkat edin anneler
Allah razi olsunn canimm benimCok gecmis olsun cnm Allah yardimcin olsunnn dualarimiz senle
cok gecmis olsun canisi..Rabim yardimcin olsun.Kizlar ben hastaneye kaldirildim bir hafta hastahanede yatirilcam oglen 3 den beri 2000 cc serum yedim daha 1000 cc yicem hamilelikte en agir bulantili olanini geciriyormusum ictigim suyu bile kustugum icin insallah sizin hamilelikleriniz cok rahat gecer kendinize dikkat edin anneler
ayyy canım çook geçmiş olsun ya inan çok üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah çabuk atlatırsın bu süreciKizlar ben hastaneye kaldirildim bir hafta hastahanede yatirilcam oglen 3 den beri 2000 cc serum yedim daha 1000 cc yicem hamilelikte en agir bulantili olanini geciriyormusum ictigim suyu bile kustugum icin insallah sizin hamilelikleriniz cok rahat gecer kendinize dikkat edin anneler
Canm sende hiç mide rahatszlığı varmıydı önceden?6 hafta basladi ama gittikce siddetleniyor sagolasin canim senin hic olmaz insallah
Sabah ilk idrar ile tavsiye ediliyor Cnm sonuç ne çıktı bilmiyorum ama ikinci çizgi yoksa umutsuzlanma derim bat a kaç günün kalmıştıRemes geçmiş olsun canım, kuzucuğunla Allah a emanet olun.
Kızlar dayanamadım evet cumaya kadar beklerim demiştim ama dayanamadım. Eşime test aldırdım. Akşam üzeri yaptım.
Çok çok geçmiş olsun canım. Bir arkadaşım da senin gibi geçirdi. 16. Haftaya kadar çubuk krakerden başka her şey midesini bulandırıyordu. Umarım en kısa sürede kendine gelirsin.Kizlar ben hastaneye kaldirildim bir hafta hastahanede yatirilcam oglen 3 den beri 2000 cc serum yedim daha 1000 cc yicem hamilelikte en agir bulantili olanini geciriyormusum ictigim suyu bile kustugum icin insallah sizin hamilelikleriniz cok rahat gecer kendinize dikkat edin anneler
Sabah ilk idrar ile tavsiye ediliyor Cnm sonuç ne çıktı bilmiyorum ama ikinci çizgi yoksa umutsuzlanma derim bat a kaç günün kalmıştı