Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

frdnr benim de hiç bir belirtim yok canım. Adet belirtilerim de 3 sivilce ve ekstra siniri saymazsak yok. Daha önce belim ağrırdı. Şimdi o da yok. Ben pek kendini dinleyenlerden değilim. İlk hamileliğimde hiç bir şey anlamamıştım. Geri sayımlarımız aynı. Umarım güzel haberleri herkesle beraber biz de veririz.

İNŞŞ herşeyin hayırlısı çok istediğimden sanırım ben dinliyorum kendimi yaa takmıcam kafaya diorum ama takıorum

bi ben kaldım sanırım demirbaş olarak hayırlısı canım 8 ay oldu daha kısmet olmadı bakalım 9 u da görcez
Bu ay sıra sende canım Candy1Candy Ya söylemeye çekiniyorum ama bir püf noktası daha var.İlişki esnasında sende eşin gibi şey olman lazımAnladınmı canım.Onun da çok etkisi oluyor.Yımırtlama gününü tespit edebilsen çok super olucak.

frdnr başka işlerle meşgul ol, kendini dinleme. Ben en çok kendimi dinleyince strese giriyorum. Rahat ol canım, Rabbim dilerse inşallah sen de bu duyguyu tadacaksın. Hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun..

Kızlar, an itibariyle evime adıyorum kendimi. Camlar silinecek, mutfak ve banyo temizlenecek. Eşimle beraber yapacağız. Bir de pazar alışverişi yaptık mı günü bitirmiş olurum. Döndüğümde mutlu haberlerin artmasını umut ediyorum. Candy1Candy umarım senin güzel haberini okurum canım. Öpüldünüz.

Hamile kalmadan2 hafta önce bıraktımdaha tuhafı biraktığımda hsmileymişim. Allahın işi ...

Canim senin bulantilar ne alemde 3 kilo verdim ben bebegime bisey olucak diye korkuyorum hic bisey yemiyorum dun sabah simit yedim o da hemen kustum dun ki simitle duruyorum hayattan sogudum aglayio duruyorum kusuyorum ne yapsam care vermiyor
Renur canım. Allahım içinin bulantısını tez zamanda alsın. Bi doktora gözüksen mi acaba. Bilmiyorum ya cok karışık bi durum.
Bu arada dün gece baya agrım vardı, kasıklarım hrp gerildi acıdı fln. İşin tuhafı sabah kslktım hiç biley yok eski çağlaya döndüm, baya eski ben.

ahhhh canım her zıkkımı denedik merak etme yumurtlama gününü de yakaladık ama naynn yok

inşallahh canım dua edin bol bol

Canim senin bulantilar ne alemde 3 kilo verdim ben bebegime bisey olucak diye korkuyorum hic bisey yemiyorum dun sabah simit yedim o da hemen kustum dun ki simitle duruyorum hayattan sogudum aglayio duruyorum kusuyorum ne yapsam care vermiyor
Ya hala devam ediyo bende durum tam tersi bulandıkça bişiler yiyorum bende kilo aldım

Canim doktora gittim hap verdi hicbiseye yaramiyor yine ayniyimm bir kere serum yedim yine seruma devam galiba dua edin gecsin artikk dayanamiyorumm bayilcam resmen

cicida canim agrilar okucak ayni adet agrisi gibi hatta benim simdi bile ara ara oluyor ama senin haftalarindayken sık oluyordu hemen geciyordu rahim duvarinda olan degisikliklerden dolayi normal canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…