- 24 Haziran 2015
- 235
- 241
- 18
İNŞŞ herşeyin hayırlısı çok istediğimden sanırım ben dinliyorum kendimi yaa takmıcam kafaya diorum ama takıorumfrdnr benim de hiç bir belirtim yok canım. Adet belirtilerim de 3 sivilce ve ekstra siniri saymazsak yok. Daha önce belim ağrırdı. Şimdi o da yok. Ben pek kendini dinleyenlerden değilim. İlk hamileliğimde hiç bir şey anlamamıştım. Geri sayımlarımız aynı. Umarım güzel haberleri herkesle beraber biz de veririz.
Bu ay sıra sende canımbi ben kaldım sanırım demirbaş olarakhayırlısı canım 8 ay oldu daha kısmet olmadı bakalım 9 u da görcez
Benim doktorum sabak akşam aç karnına taze incir yiyip üstüne bol su içmeyi önerdi canım.kızlar aranızda anne adaylar kabısızlık sorun yasayan varmı ??? ben bır kac gündür yasıyorum..neyapmalıyımwc gıdemez oldum zorlamaya de korkuyorum ya.. patlicem ya..lütgen yardim
Canim senin bulantilar ne alemde 3 kilo verdim ben bebegime bisey olucak diye korkuyorum hic bisey yemiyorum dun sabah simit yedim o da hemen kustum dun ki simitle duruyorum hayattan sogudum aglayio duruyorum kusuyorum ne yapsam care vermiyorNerelerdesin taze annecicida
Hamile kalmadan2 hafta önce bıraktımdaha tuhafı biraktığımda hsmileymişim. Allahın işi ...benim gibi hamilelik haberini öğrenir öğrenmez sigarayı bırakan kokusuna bile tahammül edemeyen var mı minik mercimeğime bak sen haberi bile yetti aylardır uğraşıyordum bırakmak için epey azaltmıştım ama bazen abartıyordum bugün üçüncü günüm
Hahaha yaptım yahuuu
Renur canım. Allahım içinin bulantısını tez zamanda alsın. Bi doktora gözüksen mi acaba. Bilmiyorum ya cok karışık bi durum.Canim senin bulantilar ne alemde 3 kilo verdim ben bebegime bisey olucak diye korkuyorum hic bisey yemiyorum dun sabah simit yedim o da hemen kustum dun ki simitle duruyorum hayattan sogudum aglayio duruyorum kusuyorum ne yapsam care vermiyor
BurdaaaaaaaaNerelerdesin taze annecicida
ahhhh canım her zıkkımı denedik merak etme yumurtlama gününü de yakaladık ama naynn yokBu ay sıra sende canımCandy1Candy Ya söylemeye çekiniyorum ama bir püf noktası daha var.İlişki esnasında sende eşin gibi şey olman lazım Anladınmı canım.Onun da çok etkisi oluyor. Yımırtlama gününü tespit edebilsen çok super olucak.
inşallahh canım dua edin bol bolfrdnr başka işlerle meşgul ol, kendini dinleme. Ben en çok kendimi dinleyince strese giriyorum. Rahat ol canım, Rabbim dilerse inşallah sen de bu duyguyu tadacaksın. Hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun..
Kızlar, an itibariyle evime adıyorum kendimi. Camlar silinecek, mutfak ve banyo temizlenecek. Eşimle beraber yapacağız. Bir de pazar alışverişi yaptık mı günü bitirmiş olurum. Döndüğümde mutlu haberlerin artmasını umut ediyorum.Candy1Candy umarım senin güzel haberini okurum canım. Öpüldünüz.
Ya hala devam ediyo bende durum tam tersi bulandıkça bişiler yiyorum bende kilo aldımCanim senin bulantilar ne alemde 3 kilo verdim ben bebegime bisey olucak diye korkuyorum hic bisey yemiyorum dun sabah simit yedim o da hemen kustum dun ki simitle duruyorum hayattan sogudum aglayio duruyorum kusuyorum ne yapsam care vermiyor
Canim doktora gittim hap verdi hicbiseye yaramiyor yine ayniyimm bir kere serum yedim yine seruma devam galiba dua edin gecsin artikk dayanamiyorumm bayilcam resmenRenur canım. Allahım içinin bulantısını tez zamanda alsın. Bi doktora gözüksen mi acaba. Bilmiyorum ya cok karışık bi durum.
Bu arada dün gece baya agrım vardı, kasıklarım hrp gerildi acıdı fln. İşin tuhafı sabah kslktım hiç biley yok eski çağlaya döndüm, baya eski ben.
Allah yardımcın olsun cnmmCanim doktora gittim hap verdi hicbiseye yaramiyor yine ayniyimm bir kere serum yedim yine seruma devam galiba dua edin gecsin artikk dayanamiyorumm bayilcam resmen
bakim cm ama incir daha yok ordu de anca augustos sonunda olursa ıyı..kayısı alcam bugun deneyımBenim doktorum sabak akşam aç karnına taze incir yiyip üstüne bol su içmeyi önerdi canım.
ahhhh canım her zıkkımı denedik merak etme yumurtlama gününü de yakaladık ama naynn yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?