Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ay kızlaaaaar 3800 miş afedersinz yanlış okumuş malaki . Öldm öldm dirildm sabahtan beri beeeeee. ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUUUUN oh beeee
Gözün Aydın canım. Her anı zor bir o kadar da heyecanlı. Önce hamiş kalabilmek için her şeyi yapıyoruz, sonra öğrendiğimiz andan itibaren her şey yolunda mı diye hop oturup hop kalkıyoruz. Zor iş kadın olmak :)
Eee eşin nasıl öğrendi baba olacağını? Nasıldı? Merakla onları anlatmanı bekliyoruz

Ay kızlaaaaar 3800 miş afedersinz yanlış okumuş malaki . Öldm öldm dirildm sabahtan beri beeeeee. ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUUUUN oh beeee
40 bin kere Masallah..Topik seninle gurur duyor....Rabim saglikli bir gebelik nasip etsin..kucuk kelebegi totişini isirmaya nasip etsin..cok sevindim

Bir yerde okumustum doktor deger yuksekligi cogul gebelige isaret degildr diyordu Allah im saglikli sihhatli hayirli nasip etsin inss coookk sevindimm yaaa ama hepimiz diyoduk cikti darisi ben ve diger arkadaslarin basina inssss

Merhaba kızlar, ben ümidimi kestim. Sinir, tahammülsüzlük, yüzdeki 3 sivilce adet belirtilerim. Gebeliğe dair belirtim yok. Olsa da ben anlamıyorum.

Bugün epey iş yaptım. Kızımın odasını , dolap-yatak- oyuncaklar vs. elden geçirdim. Süpürüp mopladım, toz aldım. Yatak odası-oturma odası süpürülüp moplandı. 12 metrelik holüm süpürüldü moplandı. Yemeği eşimle beraber yaptık. Havlularımı yıkadım.

Yarına banyo, mutfak ve tüm oda camları kaldı. Hamileliği ancak kendimi temizliğe vererek unutabiliyorum.

Akşam da annemlere çaya gittik. Yeni geldik. Kızımı uyutacağım. Bu arada gün saymayı da bıraktım ama yarın itibariyle 4 gün kalıyor, siz unutmayın

Bence hamilelik belirtileri ve regl belirtileri çok benzer umudunu kaybetme sen Cnm yinede

iyi akşamlar kızlar bende 21de adet olucam bebişe yeni karar verdik adet günüm yaklaştı yumurtlama zamanım kaçtı bakalım öbür ay neler olacak

iyi akşamlar kızlar bende 21de adet olucam bebişe yeni karar verdik adet günüm yaklaştı yumurtlama zamanım kaçtı bakalım öbür ay neler olacak

İyi akşamlar canım, Bat aynı benim de 21 i. Yumurtlama zamanını hiç kestiremiyorum. Geçen ay ilk kez ovu testi kullandım. Ancak tek ilişki oldu, eşim şehir dışındaydı. Teste göre yumurtlamış olmam gerekirdi. Adetim 3 gün geçti sonrasında da kırmızıları gördüm. Bu ay ovu testine hiç bulaşmadım. Telefonuma program indirmiştim. Biraz onu takip ettim. Beklemedeyiz şimdi. Allah isteyince her türlü oluyor...

Bence hamilelik belirtileri ve regl belirtileri çok benzer umudunu kaybetme sen Cnm yinede

Kızıma hamileyken de belirtim yoktu, varsa da ben anlamamıştım. O zaman burayı takip etmiyordum bilgim de yoktu. Gerçi kaç sene oldu hatırlamıyorum bile. Hayırlısı canım. Test yapmamaya kararlıyım. Cuma ya kadar bekleyeceğim. Evde testte yok. Cuma günü olmazsam, o zaman test yaparım. Çalışsam bu kadar aklıma gelmez.

ben bu ay başlıcam cnm bekliyelim bakalım 21ini ama ben yumurtlama takibi yapmayacağım gün aşırı ilşki bu arada benımde 1 kızm var

kızlar aranızda anne adaylar kabısızlık sorun yasayan varmı ??? ben bır kac gündür yasıyorum..neyapmalıyım wc gıdemez oldum zorlamaya de korkuyorum ya.. patlicem ya..lütgen yardim

Evet cnm ya yuvayı dişi kuş yapıyor işte.
Eşim kesnlikle inanmadı yok yaaa sanmam yaa hayır yaaa fln dedi hep. Çok komikti. Biraz agrım var yazacsgm

ben bu ay başlıcam cnm bekliyelim bakalım 21ini ama ben yumurtlama takibi yapmayacağım gün aşırı ilşki bu arada benımde 1 kızm var

Hayırlısı olsun en güzelini yaparsın. Aksi halde daha da stresli oluyor. Bir de herkesin dediği şeyi tekrarlıyorum. Çocuk fikrine çok saplanmamak gerek. Umarım sıra bizdedir. Burası çok güzel, samimi, sıcak bir topic. Maşallah hamişler de peş peşe geliyor. Darısı bize.

Allah bağışlasın canım yavrularımızı, benim ki ekimde 4 yaşını tamamlayacak. Okul çağı gelmeden kardeşi olsun istedik. Kendisi zaten sürekli istiyor. Rabbim dilerse inşallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…