- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
- 333
HeyooooooooooooNe dedik kizim biz sanaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaHayirli ugurlu olsun insaallah.Kızlar hamilemiyim:)))))))))))) ?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HeyooooooooooooNe dedik kizim biz sanaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaHayirli ugurlu olsun insaallah.Kızlar hamilemiyim:)))))))))))) ?????
Ne kadar sevindim bi bilsen@cicidaValla maşşallah bnde böyle bi değer beklemiyodum şok oldum.
Beklemem iyi olmuş.
Ne yaptın dersen, ovulasyon testi fln ısrarla yapmadım biliyor arkadaşlarım.
Yumurtlama mı hissettiğim gün sabah ilşkisi yaşadım, bence o an oldu. Hatta Fatos3458 etkisi büyüktür. Hatırlar
Gögüslerimin ilk şişip akıntımın olduğu gunun ertesi günü sabahı yani.
Onun dışında öyle bi çalışmamız yoktu açıkcası.
Şimdi buradan benim gibi belirtileri deli gibi okuyan,neredeyse yarı doktor olan adaylara sesleniyorum.
Ne zaman ki "olanda Allahtan olmayanda" ilkesini benimseyip kaderde ısrarcı olmadım, oldu.
Çok istemeyin,görevi yapıp dua etmeye gayret edin. Ve bu forumu takip edin buraya gelen 2 ayda hamile kslıyo. Artık topic sahibi bende kaldığıma göre tüm negatiflik bitmiştir.
Çok isteme ile reddetme arasında olmaya gayret edin. Sadece bir kuluz,Allah verirse ne mutlu , vermezse de imtihanıdır. Verdiginede vermediğine de aşığız.
Duam , artık bir hamile olarak , forumdaki tüm arkadaşlarımın sağlıklı bebekleri olsun, hepinizn haberlerini bekliyorum
Istermisin ikiz olsunDegerler noemalden yuksek olunca ikiz oluyomus.hesaplafinmi normalmi normalden yuksekmi?Ya bu değer çok yüksek dimi marla, hiç anlsmsmışım ya hayret
Biliyo musun benim de aklıma geldi. Adet gecikmesinin 6. Günü için bana da hayli yüksek geldi açıkçası. Döllenme ile de ilgisi olabilir ama bayağı yüksek yine de. Yerinde olsam acilinden kadın doğuma giderdim. :)Istermisin ikiz olsunDegerler noemalden yuksek olunca ikiz oluyomus.hesaplafinmi normalmi normalden yuksekmi?
gozun aydin canisi..Rabim sag saglim kucaga almaya nasip etsin..KIzlar değerlerim açıklandı
8839.01
Testi zorla yaptirdik doktora artik nasil gondeririz bilmemBiliyo musun benim de aklıma geldi. Adet gecikmesinin 6. Günü için bana da hayli yüksek geldi açıkçası. Döllenme ile de ilgisi olabilir ama bayağı yüksek yine de. Yerinde olsam acilinden kadın doğuma giderdim. :)
mecburen gider meraktan durulmazki bu sefer koşa koşa gidicek..Testi zorla yaptirdik doktora artik nasil gondeririz bilmem
Nisan mayıs haziran temmuz agustos 5çoook sevindim ve çok da umutlandım kendi adıma :) Allah sağlıkla doğum nasip etsin inş..
Bana umut oldun çünkü baştan konuyu okudum ve sen açmıştın bu grubu. 6 ayda mı hamile kalmış oldun ?
Ya varya allah iyş insanlarla karşılaştırsn işte birbirimize dua olduk istek olduk. İkiz deme kız deme bi arkım daha dedi vallahi ben istedim bi göz allah verdi 2 göz olur. Bi tanecik sağlıklı canım rabbim Hakkaten değer çok yüksek yahu.7 haftanın değeri bu yani.cicida ay mutluluktan gozlerimm doldu yaa canimm benim guzel anne cok mutlu oldum ya ben demiyormuydum sana sen hamilesin diye kurban oldugum rabbim ne guzel bir mucizevi bebisler veriyor bizede yuzumuz guluyor o kadar mutluyum ki anlatamam masallah degerlerin cok iyi acaba ikiz mi bana da dedirtti :) artik cok dikkat ediyorsun kalb atislarinj duyana kadar iliski yasak agir yasakk :) M _Marla_Singer_ artik yalniz degiliz ya ne surutukk ayagimizii herkes hamis kaliyorr sukurrrrr :)
Kızlar hepiniz aybı şeyi söylrmeyin bu konuda totemleriniz tutuyo gördüğünz gbi normal değil bana sorarsan. Yüksek. Neyse 2 taneyse de kabul napalımIstermisin ikiz olsunDegerler noemalden yuksek olunca ikiz oluyomus.hesaplafinmi normalmi normalden yuksekmi?
Tamam marlada söyledi. Artık yapacak hiç biley yok. Geliyorlar! Allahım bilir. Kısmetiyle geliyorda,Birini nasıl ojuturum diye düşünüyorum şuan vallahi. Valla açıkçası duramıyorum şuan. Eşimi bekliyom bi doktora okutucam bu akşamBiliyo musun benim de aklıma geldi. Adet gecikmesinin 6. Günü için bana da hayli yüksek geldi açıkçası. Döllenme ile de ilgisi olabilir ama bayağı yüksek yine de. Yerinde olsam acilinden kadın doğuma giderdim. :)
Ben de okur okumaz aynısını düşündüm. Hadi bakalım hayırlısıIstermisin ikiz olsunDegerler noemalden yuksek olunca ikiz oluyomus.hesaplafinmi normalmi normalden yuksekmi?
allahımmmmmmmmmmmmmKızlar hamilemiyim:)))))))))))) ?????
senin değerini yerim yaaaKIzlar değerlerim açıklandı
8839.01
Sağol candyyyyy bir dahaki ay senden bu haberi slacağıma eminim kuşcuğum...allahımmmmmmmmmmmmm
yaaa çok duygulandımmm cici hayırlı uğurlu olsun miniğin, tombik elleri olsun sağlıkla doğsun inşallaaaahh :)
Eveeet karşınızda ikinci marlaSağol candyyyyy bir dahaki ay senden bu haberi slacağıma eminim kuşcuğum...
Bu arada değerim çok yüksek çıktı 8839 .
Yani sat 11 temmuz.
Maximum 4 haftalık hamile olabilirken değer çok tepede.
Korktum. İkiz mi yoksa başka bir sıkıntımı var diye.
Anormal hal var.
Doktora bi gidip gelcem referans değerlerimi alıp. Sonra anlatcam çok gülceksnz hazır olun :)))))))Eveeet karşınızda ikinci marla
noluyo size kuzum bebekler paniği de mi beraberinde getiriyo ne ayak :)
benim en büyük hayalim sağlıklı ikiz bebeklerimin olması hiç stres yapma hele bi doktora git bakalım nedir ne değildir ayrıca bence mucizevi bişey ikiz bebek niye telaş yaptın sen ?
ayrıca anlat bakım ilk tepkin ne oldu ? ne yaptın ? eşine nasıl söyledin :)