Cnm tebrik ederim hamilesinKızlar hamilemiyim:)))))))))))) ?????
Çok çok sevindim Cnm tekrar tebrik ederim 5-6 haftalık ortalama sat tarihinde önemli tabiŞimdi bn kaç haftalığım ya 5-6 diyor labrant
Sıra geldi doktor kararınaŞimdi bn kaç haftalığım ya 5-6 diyor labrant
cnm benim hep bu haberi bekledim içimden hamile olduğuna emindim ya inş rahat hamileliğimiz olur kalp atışlarını duyarız bir an önceKızlar çok tşk ederim şoktatiyım o yüzden parça parça yazıyorum
Aminnnn ya temiz kalpli arkadaşlarım benim hepiniz hissettnz ya ....cnm benim hep bu haberi bekledim içimden hamile olduğuna emindim ya inş rahat hamileliğimiz olur kalp atışlarını duyarız bir an önceheycanını paylaşıyorum birlikte büyüyecek göbüşlerimiz inş
Ohaaaaaaa. Maşalllahhhh kız kese mese her şey çıkmıştıııırKIzlar değerlerim açıklandı
8839.01
Ay çok sevindim yaaa vallaaa. İyi ki bekledin yaa. Şimdi hemencik keseyi görceen :)) ay çok şüküüür. Bu topicte yakın zamanda hamile olmayan kalmicak inşallaaaah :)Aminnnn ya temiz kalpli arkadaşlarım benim hepiniz hissettnz ya ....
çoook sevindim ve çok da umutlandım kendi adıma :) Allah sağlıkla doğum nasip etsin inş..Kızlar hamilemiyim:)))))))))))) ?????
KIzlar değerlerim açıklandı
8839.01
Ya bu değer çok yüksek dimi marla, hiç anlsmsmışım ya hayretOhaaaaaaa. Maşalllahhhh kız kese mese her şey çıkmıştıııır
Malak gibi oturutırum. Bu malakkık dün başlamıştı. Ddsm ya hareket etme diyor kasıklarım,ani gerikiyor hareketimde fln o andan beri hareketsz iguana gbi oturuyorumKız keseyi görrrr. Belki bir iki haftaya kalbi de duyacaksın. Değerin şu an hepimizin ilk değerinden çok çok çok yüksekkk. Maşallah. Şimdi dikkatli ol havuza falan girme bak :)cicida ilişki yok yorulmak ağır kaldırmak yok. Ani hareket yok. Temizliiiik yoooook :) vakit dinlenme vaktiii :)
Hareketle artan ağrı gerginlik hissi 100de 100 gebelik belirtisi bak. Bu hamileliğin boyunca da devam edecek. Benim haalaa var. Aynen öyle yatırıyo oturtuyo insanı. Ben haalaaa azcık yorulsam yatıyorum hemen ağrıdan. Sat neydi senin?Malak gibi oturutırum. Bu malakkık dün başlamıştı. Ddsm ya hareket etme diyor kasıklarım,ani gerikiyor hareketimde fln o andan beri hareketsz iguana gbi oturuyorum
Valla maşşallah bnde böyle bi değer beklemiyodum şok oldum.cicida canim cooookkk tebrik ederim yaaa. Masallah cok cok mutlu oldum darisi ben de dahil olmak uzere tum bekleyenlerin basina :) neler yaptin bu ay bizimle paylas :) masallah degerin de cok yuksek cikmis gitsen kese gorulur kalp atisi bile duyulur sanirim :)
11 temmuzdu.Hareketle artan ağrı gerginlik hissi 100de 100 gebelik belirtisi bak. Bu hamileliğin boyunca da devam edecek. Benim haalaa var. Aynen öyle yatırıyo oturtuyo insanı. Ben haalaaa azcık yorulsam yatıyorum hemen ağrıdan. Sat neydi senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?