- 3 Temmuz 2015
- 931
- 617
- 53
- 35
Hareket edince ağrııı ciddi bir belirtii gerçekten bak. :)Benim hareket edince var şuan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hareket edince ağrııı ciddi bir belirtii gerçekten bak. :)Benim hareket edince var şuan.
Belirtilerin hamilesin yönünde sat tarihin nezamandı seninBenim hareket edince var şuan.
Amiiin sağ ol canım benim. Darısı başınıza inşallah :)Yaaa ben onun pit pit atan o kalbini yerim maşallah kuzuyaa allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım
11 temmuzda berry cimBelirtilerin hamilesin yönünde sat tarihin nezamandı senin
Cnm benim hayırlısı inşallah ben hamilesin gibi hissediyorum hayırlısı inş Rabbim en uygun zamanı bilir....test yaparsan sonuç çıkar gibime geliyor sabah idrarı olsun ama gün içinde yaptıklarım benim Kafamı karıştırdı... Ay inş hamilesindir seninki benimkinden 5 gün büyük olacak hamile isen ....11 temmuzda berry cim
Evet :))) hadi bakalım ..ne kafanı kwrıştırdı?Cnm benim hayırlısı inşallah ben hamilesin gibi hissediyorum hayırlısı inş Rabbim en uygun zamanı bilir....test yaparsan sonuç çıkar gibime geliyor sabah idrarı olsun ama gün içinde yaptıklarım benim Kafamı karıştırdı... Ay inş hamilesindir seninki benimkinden 5 gün büyük olacak hamile isen ....
S.Urfaliyım ama istanbuldan katılıyorum kilo 59 boy da hakket boyum kaç benim 1.60 varım heraldeKız biz çok brnziyoz.
Özelliklerini saysana.
Boyun nerelisn kilon
Cnm bir günde üç test yaptım birisi erken gebelikti sabah yaptığım testlerde silik çizgi varken akşam üzeri yaptığımda Hiç çizgi çıkmadı kan tahlilinden vazgeçtim Kafamı karıştırdı bugün sabah iki test daha yaptım ikisinde de silik çizgi görünce kan tahliline gittim Rabbim tüm isteyenlere bu Duyguları yaşatsın biz hamişlerede sağlıklı hamilelik nasip olur inşEvet :))) hadi bakalım ..ne kafanı kwrıştırdı?
Amin canım amin:)Amiiin sağ ol canım benim. Darısı başınıza inşallah :)
Eyvaaaaaah . Eczaneler bi açıldın yahucicida bu sabah ilk idrarinla test yapmadan gelme sakin bi taraflarımız şişti artık meraktan:-D
Hamilesin tabi, hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımKızlar hamilemiyim:)))))))))))) ?????
İşteeeeee biliyoduuuum ((Kızlar hamilemiyim:)))))))))))) ?????
Doğğğğruuu kan testi yaptırmayaa. Ay süper yaa çok sevindiiim :)Kızlar hamilemiyim:)))))))))))) ?????
Aayyyy hayirlii olsuuuunnnn gozun aydinnn canimmmmKızlar hamilemiyim:)))))))))))) ?????
bende bebekYarın bu konuya bi açıklık getircem inş. 6. Gün olacak çünkü.
Bu arada tüm hamile annlere soruyorum @renur O ordulu gelin @Fatos3458 marlaya zatensordum, bi hareket yaptığımda kasıklarım tepki veriyo gibi, ağrır gibi oluyo. Sağa dola dönerken dahil. Acaba gaz sıkışması mı yoksa bebekmi . Yüzdelikler nasıl
bence bebek
işte buuuuuuu.. MasallahhhhKızlar hamilemiyim:)))))))))))) ?????