• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

uzulme canisi..rabim elin bos brakmicek yemin ol bende cok uzuluyordum..ama demeki herseyi bir vakti varmis..bende sali gunu randevum var tekrar kan verecem ins sonuclar yukselir..cunku doktor dedi beklemek lazim saglikli bir gebelikmi yoksa deyilmi..beklemek de zor ya..rabim herseyi hayirlisini versin..:KK60:
Amin canım bi içimi hüzün kaplıyo bi hayırlısı diyorum rabbim en doğru zamanda nasip eder inşallah

Içtiğimiz folik bile aynı kuzum :)
Ben hiç folik asit kullanmadım kan değerlerimde filan bi eksiklik yoksa ilaç kullanımına karşıyım vitamin bile olsa kimyasal sonuçta ama okadar fazla kişi kullanıyor ki ve tavsiye ediyor ki acaba yanlışmı yapıyorum gibi düşünmeye başladım pozitif haberini aldığımdan beri bütün devrelerimi yaktım resmen :) herşeyi çok detaylı düşünüyorum

Kızlar M _Marla_Singer_ arkadaşımızın tavsiyesi işe yarıyor bence deneyin ben bi kez denedim tahminim o gün oldu :anneadayı:bu ay okadar az gördüm ki kocam sürekli seyehat halindeydi evde olduğu günler yorgundu evimizde yatılı misafirlerimiz vardı hiç umudum yoktu yani :KK46:

Cnm ovula marka basit testte en net çizgimi gördüm sabah idrarı ile yarın dene bence sonuç ne olursa olsun için rahatlar
Yarın bu konuya bi açıklık getircem inş. 6. Gün olacak çünkü.
Bu arada tüm hamile annlere soruyorum @renur O ordulu gelin Fatos3458 Fatos3458 marlaya zatensordum, bi hareket yaptığımda kasıklarım tepki veriyo gibi, ağrır gibi oluyo. Sağa dola dönerken dahil. Acaba gaz sıkışması mı yoksa bebekmi . Yüzdelikler nasıl :KK70:

Kızlar M _Marla_Singer_ arkadaşımızın tavsiyesi işe yarıyor bence deneyin ben bi kez denedim tahminim o gün oldu :anneadayı:bu ay okadar az gördüm ki kocam sürekli seyehat halindeydi evde olduğu günler yorgundu evimizde yatılı misafirlerimiz vardı hiç umudum yoktu yani :KK46:
Evvveet. Ayaklardan kaldırılıp sallanması eğer bir Sağlık problemİ yoksa yüzde yüz çalışıyor gerçekten. İlişkiden sonra kocalar bir zahmet sizi ayaklarınızdan kaldırıp sallasın. Cidden faydası var gibi :)

Yarın bu konuya bi açıklık getircem inş. 6. Gün olacak çünkü.
Bu arada tüm hamile annlere soruyorum @renur O ordulu gelin Fatos3458 Fatos3458 marlaya zatensordum, bi hareket yaptığımda kasıklarım tepki veriyo gibi, ağrır gibi oluyo. Sağa dola dönerken dahil. Acaba gaz sıkışması mı yoksa bebekmi . Yüzdelikler nasıl :KK70:
Cnm benim söylemesi ayıp hep bi genirme durumu oldu mide yanması ve dünden beri kasık Sancısı adete çok benziyor ara sıra yokluyor

Kızlarrrr çok şükür duyduk fasulyenin pıt pıtlarınııı :) çok güzel bir his. Çok acayip. Allahım sizlere de nasip etsin tez zamanda inşallahh
Yaaa ben onun pit pit atan o kalbini yerim maşallah kuzuyaa allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım

Back