• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

cnm benim hep bu haberi bekledim içimden hamile olduğuna emindim ya inş rahat hamileliğimiz olur kalp atışlarını duyarız bir an önce :KK200: heycanını paylaşıyorum birlikte büyüyecek göbüşlerimiz inş
Aminnnn ya temiz kalpli arkadaşlarım benim hepiniz hissettnz ya ....

Kız keseyi görrrr. Belki bir iki haftaya kalbi de duyacaksın. Değerin şu an hepimizin ilk değerinden çok çok çok yüksekkk. Maşallah. Şimdi dikkatli ol havuza falan girme bak :) cicida cicida ilişki yok yorulmak ağır kaldırmak yok. Ani hareket yok. Temizliiiik yoooook :) vakit dinlenme vaktiii :)

cicida cicida canim cooookkk tebrik ederim yaaa. Masallah cok cok mutlu oldum darisi ben de dahil olmak uzere tum bekleyenlerin basina :) neler yaptin bu ay bizimle paylas :) masallah degerin de cok yuksek cikmis gitsen kese gorulur kalp atisi bile duyulur sanirim :)

Kız keseyi görrrr. Belki bir iki haftaya kalbi de duyacaksın. Değerin şu an hepimizin ilk değerinden çok çok çok yüksekkk. Maşallah. Şimdi dikkatli ol havuza falan girme bak :) cicida cicida ilişki yok yorulmak ağır kaldırmak yok. Ani hareket yok. Temizliiiik yoooook :) vakit dinlenme vaktiii :)
Malak gibi oturutırum. Bu malakkık dün başlamıştı. Ddsm ya hareket etme diyor kasıklarım,ani gerikiyor hareketimde fln o andan beri hareketsz iguana gbi oturuyorum

Malak gibi oturutırum. Bu malakkık dün başlamıştı. Ddsm ya hareket etme diyor kasıklarım,ani gerikiyor hareketimde fln o andan beri hareketsz iguana gbi oturuyorum
Hareketle artan ağrı gerginlik hissi 100de 100 gebelik belirtisi bak. Bu hamileliğin boyunca da devam edecek. Benim haalaa var. Aynen öyle yatırıyo oturtuyo insanı. Ben haalaaa azcık yorulsam yatıyorum hemen ağrıdan. Sat neydi senin?

cicida cicida canim cooookkk tebrik ederim yaaa. Masallah cok cok mutlu oldum darisi ben de dahil olmak uzere tum bekleyenlerin basina :) neler yaptin bu ay bizimle paylas :) masallah degerin de cok yuksek cikmis gitsen kese gorulur kalp atisi bile duyulur sanirim :)
Valla maşşallah bnde böyle bi değer beklemiyodum şok oldum.
Beklemem iyi olmuş.
Ne yaptın dersen, ovulasyon testi fln ısrarla yapmadım biliyor arkadaşlarım.
Yumurtlama mı hissettiğim gün sabah ilşkisi yaşadım, bence o an oldu. Hatta Fatos3458 Fatos3458 etkisi büyüktür. Hatırlar :KK70:
Gögüslerimin ilk şişip akıntımın olduğu gunun ertesi günü sabahı yani.
Onun dışında öyle bi çalışmamız yoktu açıkcası.
Şimdi buradan benim gibi belirtileri deli gibi okuyan,neredeyse yarı doktor olan adaylara sesleniyorum.
Ne zaman ki "olanda Allahtan olmayanda" ilkesini benimseyip kaderde ısrarcı olmadım, oldu.
Çok istemeyin,görevi yapıp dua etmeye gayret edin. Ve bu forumu takip edin buraya gelen 2 ayda hamile kslıyo. Artık topic sahibi bende kaldığıma göre tüm negatiflik bitmiştir.:KK70::KK70::KK73::KK6:
:anneadayı:Çok isteme ile reddetme arasında olmaya gayret edin. Sadece bir kuluz,Allah verirse ne mutlu , vermezse de imtihanıdır. Verdiginede vermediğine de aşığız.
Duam , artık bir hamile olarak , forumdaki tüm arkadaşlarımın sağlıklı bebekleri olsun, hepinizn haberlerini bekliyorum:KK200:

Son düzenleme:
Hareketle artan ağrı gerginlik hissi 100de 100 gebelik belirtisi bak. Bu hamileliğin boyunca da devam edecek. Benim haalaa var. Aynen öyle yatırıyo oturtuyo insanı. Ben haalaaa azcık yorulsam yatıyorum hemen ağrıdan. Sat neydi senin?
11 temmuzdu.
Girrm bide orkid aldım. Orada duruyor hayata bak be :KK70:

Back