• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Merhaba bayanlar bende uzun süredir okuyorum burayı çok samimi bi ortam bende yazmaya karar verdim :) hamile olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum .Diğer tüm arkadaşlarada en kısa zamanda nasip olur inş . 14 aylık evliyim artık bizde istiyoruz bebiş hemde çok ama acayip korkuyorum olmamasından hep sıkıntılı idi adetim filan . 2 Aydır korunmuyor uz bu ay 8 idi ovolüsyon günüm son birkaç günür acayip kasıklarım ağrıyor ve ateş basıyor bana sanki hamileymişim gibi geliyor .Çok mu erken hevesleniyorum sizce bunlar belirtimidir?:oops:

Fatoş şuan büyük ihtimalle oluyor. Şiddetli adet sancım var ......
Benim de öyleydi ama sökmedi bi türlü. Kız ağrıdan 2 hafta yatak döşek yattım been. Şimdi geçti ağrılar. Şimdi de diyorum ters bi şey mi var. Gebelik mi durdu. Şu an hiç hissetmiyorum bebeğe dair bi şey. Bulantım falan da yok zaten. Enteresan bi hamilelik :)

Merhaba bayanlar bende uzun süredir okuyorum burayı çok samimi bi ortam bende yazmaya karar verdim :) hamile olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum .Diğer tüm arkadaşlarada en kısa zamanda nasip olur inş . 14 aylık evliyim artık bizde istiyoruz bebiş hemde çok ama acayip korkuyorum olmamasından hep sıkıntılı idi adetim filan . 2 Aydır korunmuyor uz bu ay 8 idi ovolüsyon günüm son birkaç günür acayip kasıklarım ağrıyor ve ateş basıyor bana sanki hamileymişim gibi geliyor .Çok mu erken hevesleniyorum sizce bunlar belirtimidir?:oops:
Hoş geldin canım :) ovulasyon tarihinden eminsen belirti de olabilir. Bat ne zaman ?

Mrb cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah sıcak basması kasik ağrısı bendede olan belirtilerdi ama senin için erken mi daha değilmi bilmiyorum inan

Benim de öyleydi ama sökmedi bi türlü. Kız ağrıdan 2 hafta yatak döşek yattım been. Şimdi geçti ağrılar. Şimdi de diyorum ters bi şey mi var. Gebelik mi durdu. Şu an hiç hissetmiyorum bebeğe dair bi şey. Bulantım falan da yok zaten. Enteresan bi hamilelik :)
Ağrım durdu hafifçe devam ediyo az önce çok şiddetliydi:KK57:
ya varya senle aynı endişelerim olurdu kalsam:)))senin sorularının cevaplarını hatırlıcam marla:KK70: çünkü bire bir aynılarını düşünürdüm:confused:
Bakalım ağrımın seyrine. Belden aşşası ağrıyo.
Akşama kadar olmazsam, hamile olduğumu düşüncem ve kan testine gidicem

Ben hamile degilim:KK43:(((
uzulme canisi..rabim elin bos brakmicek yemin ol bende cok uzuluyordum..ama demeki herseyi bir vakti varmis..bende sali gunu randevum var tekrar kan verecem ins sonuclar yukselir..cunku doktor dedi beklemek lazim saglikli bir gebelikmi yoksa deyilmi..beklemek de zor ya..rabim herseyi hayirlisini versin..:KK60:

Hoşgeldn zeyneepp aramıza :)
Amin canım.. Valla zeynepcim ovulasyondan eminsen ,8'i gibi düşünürsek 1 hafta geçmiş .. Belli olmaz, başka belşrti var mı? Kasık batması varmı

Hoş geldin canım :) ovulasyon tarihinden eminsen belirti de olabilir. Bat ne zaman ?

Hoşbuldum :) telefona indirdiğim programa göre hesaplattım .Tabi emin değilim çok düzenli değil adetlerim. Ama 2 günde bir ilişkiye girdik ondan denk gelmiştir belki diye umutluyum.Ya da psikolojik :( bat 22. ağustos canım.Senin ne kadarlık bebişin cnm tebrik ederim hayırlısı ile doğar inş :)

Adetiniz gecikmismiydi acaba çünkü bnmde adet sancim olmustu olcam die tedbirli gezdim kaç gün hala bile var adet san cim ama hamileynisim meğer bu da belirtiynis
Gecikti canım. 5 gün gecikti bugünle birlikte. 11 ağustosta olmalıydım.
Peki gelip gidiyomuydu sancın? Ne zaman bitti komple?

Mrb cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah sıcak basması kasik ağrısı bendede olan belirtilerdi ama senin için erken mi daha değilmi bilmiyorum inan

İnşallah.Bende mantıken bu kadar erken belirti vereceğini düşünmüyorum ama umut işte:( Senin bebişinde hayırlı olsun bu arada sağlıcakla al kucağına :)

İnşallah.Bende mantıken bu kadar erken belirti vereceğini düşünmüyorum ama umut işte:KK43: Senin bebişinde hayırlı olsun bu arada sağlıcakla al kucağına :)
Amin cnmmmm saol bnm adete bir hafta kala bas agrisi mide agrisi bogaz kaynamasi adet sancisi olmustu

Hoşgeldn zeyneepp aramıza :)
Amin canım.. Valla zeynepcim ovulasyondan eminsen ,8'i gibi düşünürsek 1 hafta geçmiş .. Belli olmaz, başka belşrti var mı? Kasık batması varmı

Hoşbulduk :) yani sol kasığımda batma var ama benim arada sol kasığımda olur ilk değil ama bu ay umutluyum ya ondan belki de bebiş e yoruyorum :) senin geçikmiş inş. hamilesindir senin içi umutluyum :)

Hoşbulduk :) yani sol kasığımda batma var ama benim arada sol kasığımda olur ilk değil ama bu ay umutluyum ya ondan belki de bebiş e yoruyorum :) senin geçikmiş inş. hamilesindir senin içi umutluyum :)
İnş dilediğin olur canım..
Vallahi bn pek değilim bugun olurum diye düşünüyorum,ağrıyor çünkü. Olmazsam bende de umut başlar:)

Remes Remes ay hamilesin diyosun bak buralarda kalbim çarpıyor,deme öyle şeyler. :KK70:Yani hamile olsam adet ağrım olur bi insanın karnı hiç mi ağrımaz 32. Gün yani :KK31:
Yaa cok istiyorumm ama hamileee olmani en fazla bir ay olsun aramizda istiyorumm :)birbirimizee yardim edelimm :)

Back