- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Böyle mesajları görünce heyecan yapıyorum resmen. Hadi güzel haberlerle dön inşallahKan tahlili yaptırdım iki saat sonra sonucu alacağım dua edin kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle mesajları görünce heyecan yapıyorum resmen. Hadi güzel haberlerle dön inşallahKan tahlili yaptırdım iki saat sonra sonucu alacağım dua edin kızlar
Canim benim buralardayim sizi takipteyim okuyorum hep bulantilarim 2 gundur eh iste en azindan biseyler yiyebiliyorum o da annemlere geldim oyle yiyebiliyorum birde mide bulantisi icin bir hap verdi doktor o da bana iyi geldii sukurr ama iyi ki calismiyorum bulantili gecipte calisan arkadaslar olursa Allah yardimcilari olsunRemes neredesin? Miden nasıl?
Kan tahlili yaptırdım iki saat sonra sonucu alacağım dua edin kızlar
Vallahi böyle yoldaşlar bulmuşken öyle çok istiyorum ki... Çok zevkli olur planlamalarımızYaa cok istiyorumm ama hamileee olmani en fazla bir ay olsun aramizda istiyorumm :)birbirimizee yardim edelimm :)
hos geldin zeynep..ates basmasi ve kasik agri belirti benimde oyle ates 36:9--37,1.. kasiklarde agri de var gidip geliyor..ben igne vurulduktan sonra 4 gun sonra basladi bu belirtiler..test yaptim ve hemen cikti silik cizgi..dölenme olduysa teste cikar buyuk ihtimal..yada kan de cikar..İnşallah.Bende mantıken bu kadar erken belirti vereceğini düşünmüyorum ama umut işte Senin bebişinde hayırlı olsun bu arada sağlıcakla al kucağına :)
Canimsinnnnnn ya insallahh olacakkk kuzummm birlikteee yuruyecegizz bu yollardaaaaa kusmali sancili tombis tombiss paytak paytak yurumeliiiVallahi böyle yoldaşlar bulmuşken öyle çok istiyorum ki... Çok zevkli olur planlamalarımız
Kısmetimizde Allah ol dediyse olur canım arkadaşım
Olmazsa bir dahaki ay ovulasyon takibi yapıcam kuzucum .. Ki yetişeyim sizeCanimsinnnnnn ya insallahh olacakkk kuzummm birlikteee yuruyecegizz bu yollardaaaaa kusmali sancili tombis tombiss paytak paytak yurumeliii
Bu aradaa hosgeldiniz kizlar aramiza cicida nin sayfasi hepinizee ugur getirsin insallah siz bizi birakmadiginiz surece biz sizi birakmayizzz :) buradaki ortam sicakk sadece kendi aramizda degil yeni gelen arkadaslarida hemen icimize aluyoruzz :) yeni arkadaslar nerdensiniz yas kac kacinci deneme bat ne zaman bunlari belirtirseniz guzel olur bakarsiniz hemseri bile cikarizz :) ben kendimi tanitayim YAS:24 MEMLEKET:manisa 6 aylik evliyim 7 sene sevgiliydik kocisimleee :) bebegi ondan hemencik istedikj :) ilk denememde hamile kaldim 8 haftalik hamileyim :)
hos geldin zeynep..ates basmasi ve kasik agri belirti benimde oyle ates 36:9--37,1.. kasiklarde agri de var gidip geliyor..ben igne vurulduktan sonra 4 gun sonra basladi bu belirtiler..test yaptim ve hemen cikti silik cizgi..dölenme olduysa teste cikar buyuk ihtimal..yada kan de cikar..[/QUO
Hoşbuldum. Belirtiler aynı inş. bende senin gibi güzel haber alırım . Kendimi kaptırmayayım diye test yapmadım yarın sabah yapıcam zor tutuyorum zaten kendimi :)Senin içinde çok sevindim ne mutlu pozitif çıkmış :)
Bugun itibarı ile 5 hamile annemiz var.Ana kraliçelerimizin listesini güncelleyelim mi
Remes
M _Marla_Singer_
@Redberryy
Fatos3458
O ordulu gelin
Bu aradaa hosgeldiniz kizlar aramiza cicida nin sayfasi hepinizee ugur getirsin insallah siz bizi birakmadiginiz surece biz sizi birakmayizzz :) buradaki ortam sicakk sadece kendi aramizda degil yeni gelen arkadaslarida hemen icimize aluyoruzz :) yeni arkadaslar nerdensiniz yas kac kacinci deneme bat ne zaman bunlari belirtirseniz guzel olur bakarsiniz hemseri bile cikarizz :) ben kendimi tanitayim YAS:24 MEMLEKET:manisa 6 aylik evliyim 7 sene sevgiliydik kocisimleee :) bebegi ondan hemencik istedikj :) ilk denememde hamile kaldim 8 haftalik hamileyim :)
Valla hala devam ediyor cnm evet gidip geliyordu Ben 4 gun geciktiginde erken gebelik testi aldim hemen cikti ikinci cizgi cok net eger adetlerin duzenliyse hemen bi test al. Derim bosu bosuna sitrese sokma kendiniGecikti canım. 5 gün gecikti bugünle birlikte. 11 ağustosta olmalıydım.
Peki gelip gidiyomuydu sancın? Ne zaman bitti komple?
Kac cikti cnm degern bende bugun kan vercem ikinciye bakalim yukseldimi hepimizm hakkinda hayirlsii olsun insallahuzulme canisi..rabim elin bos brakmicek yemin ol bende cok uzuluyordum..ama demeki herseyi bir vakti varmis..bende sali gunu randevum var tekrar kan verecem ins sonuclar yukselir..cunku doktor dedi beklemek lazim saglikli bir gebelikmi yoksa deyilmi..beklemek de zor ya..rabim herseyi hayirlisini versin..