• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Remes Remes neredesin? Miden nasıl?
Canim benim buralardayim sizi takipteyim okuyorum hep bulantilarim 2 gundur eh iste en azindan biseyler yiyebiliyorum o da annemlere geldim oyle yiyebiliyorum birde mide bulantisi icin bir hap verdi doktor o da bana iyi geldii sukurr ama iyi ki calismiyorum bulantili gecipte calisan arkadaslar olursa Allah yardimcilari olsun :KK200:

Bu aradaa hosgeldiniz kizlar aramiza cicida cicida nin sayfasi hepinizee ugur getirsin insallah siz bizi birakmadiginiz surece biz sizi birakmayizzz :) buradaki ortam sicakk sadece kendi aramizda degil yeni gelen arkadaslarida hemen icimize aluyoruzz :) yeni arkadaslar nerdensiniz yas kac kacinci deneme bat ne zaman bunlari belirtirseniz guzel olur bakarsiniz hemseri bile cikarizz :) ben kendimi tanitayim YAS:24 MEMLEKET:manisa 6 aylik evliyim 7 sene sevgiliydik kocisimleee :) bebegi ondan hemencik istedikj :) ilk denememde hamile kaldim 8 haftalik hamileyim :)

İnşallah.Bende mantıken bu kadar erken belirti vereceğini düşünmüyorum ama umut işte:KK43: Senin bebişinde hayırlı olsun bu arada sağlıcakla al kucağına :)
hos geldin zeynep..ates basmasi ve kasik agri belirti benimde oyle ates 36:9--37,1.. kasiklarde agri de var gidip geliyor..ben igne vurulduktan sonra 4 gun sonra basladi bu belirtiler..test yaptim ve hemen cikti silik cizgi..dölenme olduysa teste cikar buyuk ihtimal..yada kan de cikar..

Vallahi böyle yoldaşlar bulmuşken öyle çok istiyorum ki... Çok zevkli olur planlamalarımız :KK49:
Kısmetimizde Allah ol dediyse olur canım arkadaşım:KK200:
Canimsinnnnnn ya insallahh olacakkk kuzummm birlikteee yuruyecegizz bu yollardaaaaa :D kusmali sancili tombis tombiss paytak paytak yurumeliii :D

Bu aradaa hosgeldiniz kizlar aramiza cicida cicida nin sayfasi hepinizee ugur getirsin insallah siz bizi birakmadiginiz surece biz sizi birakmayizzz :) buradaki ortam sicakk sadece kendi aramizda degil yeni gelen arkadaslarida hemen icimize aluyoruzz :) yeni arkadaslar nerdensiniz yas kac kacinci deneme bat ne zaman bunlari belirtirseniz guzel olur bakarsiniz hemseri bile cikarizz :) ben kendimi tanitayim YAS:24 MEMLEKET:manisa 6 aylik evliyim 7 sene sevgiliydik kocisimleee :) bebegi ondan hemencik istedikj :) ilk denememde hamile kaldim 8 haftalik hamileyim :)

Merhaba çok samimi bi ortamınız var gerçekten ilk defa yazıyorum bir konuya :) ben bursalı yım kaydımda 90 yazıyor ama yanlış seçmişim düzeltemiyorum 88 liyim 27 yaşındayım Bursa lıyım. 14 aylık evliliğim 2 aydır korunmuyoruz bat 22 . senin bebişinde hayırlı olsun :)

hos geldin zeynep..ates basmasi ve kasik agri belirti benimde oyle ates 36:9--37,1.. kasiklarde agri de var gidip geliyor..ben igne vurulduktan sonra 4 gun sonra basladi bu belirtiler..test yaptim ve hemen cikti silik cizgi..dölenme olduysa teste cikar buyuk ihtimal..yada kan de cikar..[/QUO

Hoşbuldum. Belirtiler aynı inş. bende senin gibi güzel haber alırım . Kendimi kaptırmayayım diye test yapmadım yarın sabah yapıcam zor tutuyorum zaten kendimi :)Senin içinde çok sevindim ne mutlu pozitif çıkmış :)

Hoşbuldum canım. Topiği okumak bile çok keyifli. Senin adına çok sevindim, hatta seninle başka bir topikte de karışılaşıyorduk. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben istanbul dayım. Yaş 29. 5. Denemedeyiz. 1 senelik evliyiz ama 10 küsür yıldır sevgiliyiz :KK66: Bat 19 Ağustos. Amaaaa normalde ben 27-28 günde bir regl olurdum. Son iki aydır 32 lere uzadı. Ona göre hesaplayınca 19 unu düşünüyorum. Ve iki gün önce birden pembelikler ve kahverengilikler geldi. Dün akşam üstü bitti. Regl sancılarımda ara ara var. Bu sebeple kafam karışık.

Merhaba kızlar bende bebiş istiyorum ama bazı sağlık problemlerinden dolayı olmuyo sanırım... 1 ay oldu doktkra gittim prolaktin değerim yüksek çıktı ve yumurtalıklarım da kist varmıs doktor korunmayi bırak dedi ve ben artık anne olmak için can atıyorum .. ve hamileymisim gibi bi his var icimde banada dua edin lutfen

Buda son yaptığım test :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    151,6 KB · Görüntüleme: 41
Gecikti canım. 5 gün gecikti bugünle birlikte. 11 ağustosta olmalıydım.
Peki gelip gidiyomuydu sancın? Ne zaman bitti komple?
Valla hala devam ediyor cnm evet gidip geliyordu Ben 4 gun geciktiginde erken gebelik testi aldim hemen cikti ikinci cizgi cok net eger adetlerin duzenliyse hemen bi test al. Derim bosu bosuna sitrese sokma kendini

uzulme canisi..rabim elin bos brakmicek yemin ol bende cok uzuluyordum..ama demeki herseyi bir vakti varmis..bende sali gunu randevum var tekrar kan verecem ins sonuclar yukselir..cunku doktor dedi beklemek lazim saglikli bir gebelikmi yoksa deyilmi..beklemek de zor ya..rabim herseyi hayirlisini versin..:KK60:
Kac cikti cnm degern bende bugun kan vercem ikinciye bakalim yukseldimi hepimizm hakkinda hayirlsii olsun insallah

Back