• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Beni bu aylık pas geçin :KK43: diğer aylara da Allah büyük artık bekleyecez şu an tlfdan giriyorum tek umudum bütün mesajları okuyunca cicida cicida nin ikinci çizgiyi görmüş olması tabi test yaptıysa
Redberryy Redberryy Tebrikler canım hayırlı olsun ikinci çizgin dua et bizlere de
Saol Cnm umarım tez vakit hepimiz güzel haberler alırız ama benimki de net değil adet sancım başladı üstelik eli kulağında hissediyorum sabaha adet olurum kesin gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor hayırlısı artık yarın cumartesiymiş çok üzüldüm ya umarım sağlıkocağı Açıktır ve bi kaç saat içinde sonuç alabilirim Pazartesi gününe kalırsa kesin meraktan çatlarım cicida cicida cnm sende yap bi test sabah birlikte gidelim sağlıkocağına

Saol Cnm umarım tez vakit hepimiz güzel haberler alırız ama benimki de net değil adet sancım başladı üstelik eli kulağında hissediyorum sabaha adet olurum kesin gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor hayırlısı artık yarın cumartesiymiş çok üzüldüm ya umarım sağlıkocağı Açıktır ve bi kaç saat içinde sonuç alabilirim Pazartesi gününe kalırsa kesin meraktan çatlarım cicida cicida cnm sende yap bi test sabah birlikte gidelim sağlıkocağına
Belki yerlestigi icin sancin vardr ole dusun yaaa hamilesiiinnn :)

Yavruuum ağrılar korkutmasın. Benim çoooook ağrım oldu. Adet olacak gibi. Çok fazla ağrım oldu. Yattım kalkamadım hatta. Hemen tutuyodu ağrı. Çok da yazdım buraya ağrıları. Yarın sağlık ocağı kapalıdır canım. Özeller yapmıyo mu? Ben özelde yaptırdım 1 saat sonra aldım sonucu

Yavruuum ağrılar korkutmasın. Benim çoooook ağrım oldu. Adet olacak gibi. Çok fazla ağrım oldu. Yattım kalkamadım hatta. Hemen tutuyodu ağrı. Çok da yazdım buraya ağrıları. Yarın sağlık ocağı kapalıdır canım. Özeller yapmıyo mu? Ben özelde yaptırdım 1 saat sonra aldım sonucu
Cnm nerde yaptırdın kan tahlilini bizim burda bi Acıbadem Polikliniği var birde buruni lab. Var ikisinide sordum yarın alırsınız sonucu dediler normalde 140 tlmiş Sigorta olunca 80 tl dediler ücrete bende nasılsa sonuç hemen değil sağlıkocağına giderim dedim ama haftasonu olduğunu unutmuşum

Ayyy 16 bildirim gelmiş, ama hiç telefon ses çıkarmadıo_O benim canım arkadaşlarım beni merak etmişler. :KK15::nazar:
Biliyorum delireceksiniz ama ben test yapmadım:oops:
Ya ama gögüs hatiç hiç bi belirtimi olmaz bi insanda. Kendime 2 gün daha veriyorum. Olmazsam kan testi yapcem ulen.
İdrar da değil, ya hep ya hiç :KK70::KK70:

@renur ay hamilesin diyosun bak buralarda kalbim çarpıyor,deme öyle şeyler. :KK70:Yani hamile olsam adet ağrım olur bi insanın karnı hiç mi ağrımaz 32. Gün yani :KK31:

Kızlar siz böyle güzel şeyler yazdıkça kalp ritmim Değişiyor gerçekten hamilemiyim filan oluyorum :) sonra kan testi sonucunu bekle heyecanlanma diyorum kendime :)
Yaaaaaa sen basbayağı hamilesinnnn Allahım burası ne güzel bi yer oldu şükürler olsun..teker teker umutlarımız kabul oluyor...çok sevindimmmm çoklkl

He kızzz. Resmen biz çatladık burada :))
Marla öyle bişey varsa ilk buraya yazıcam ama nedense yarın fln adet olcam gibi geliyo:KK49:
Şimdi şöyle bi hesaplama var,
3 mart
5 mayıs
3 haziran
11 temmuz
...?... Ağustos
Son olanda 32 gün e yükselmiş,bugunde bu sy geçen ay gibi 32 de eşitlendi. Bu andan sonrası önrmli. Yani yarın önemli görünüyo.
O gecikme olduğu için unutsuzum anlıyosun dimi marla:KK46:

bence bir sey varsa cikar..ben 10 den fazla test yaptim ve hep negativ gordum yoktu cunku..igne den sonra ilk defa testlerde silik de olsa ikinci cizgi gordum..hastaneye kasik agrim coktu igne acaba dokundumu dedim ama doktor gebelik var dedi..erken oldu icin beklemeliyiz..bence varsa cikiyor testlerde..Cicida yapsin bence...:KK73:
Yapcam az daha durup yeni annemz

Back