- 7 Temmuz 2015
- 485
- 446
- 103
Öyle Cnm daha erken ama her bat tarihi yaklaşırken bi acaba oluyor elimde değil meraklanmamakallahım hepimize sağlıklı ömürlü hayırlı bebişler versin sen de daha erken cnm çalışmalara devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle Cnm daha erken ama her bat tarihi yaklaşırken bi acaba oluyor elimde değil meraklanmamakallahım hepimize sağlıklı ömürlü hayırlı bebişler versin sen de daha erken cnm çalışmalara devam
Saol Cnm umarım tez vakit hepimiz güzel haberler alırız ama benimki de net değil adet sancım başladı üstelik eli kulağında hissediyorum sabaha adet olurum kesin gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor hayırlısı artık yarın cumartesiymiş çok üzüldüm ya umarım sağlıkocağı Açıktır ve bi kaç saat içinde sonuç alabilirim Pazartesi gününe kalırsa kesin meraktan çatlarım cicida cnm sende yap bi test sabah birlikte gidelim sağlıkocağına
HAMİLE OLANLAR
1= @renur
2= M _Marla_Singer_
3= @Fatos3458
4= @ordulu gelin
5= Candy1Candy
Varmı arttırannn
Belki yerlestigi icin sancin vardr ole dusun yaaa hamilesiiinnn :)Saol Cnm umarım tez vakit hepimiz güzel haberler alırız ama benimki de net değil adet sancım başladı üstelik eli kulağında hissediyorum sabaha adet olurum kesin gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor hayırlısı artık yarın cumartesiymiş çok üzüldüm ya umarım sağlıkocağı Açıktır ve bi kaç saat içinde sonuç alabilirim Pazartesi gününe kalırsa kesin meraktan çatlarım cicida cnm sende yap bi test sabah birlikte gidelim sağlıkocağına
canım bu gün mü adet oldun bende öyle oldum önümüz aya inşallah olur.Ben hamile degilim(((
Canim bizde bidahaki ay kaliriz Allahin izniylee umitsizlik yok lutfeennnBen hamile degilim(((
Yavruuum ağrılar korkutmasın. Benim çoooook ağrım oldu. Adet olacak gibi. Çok fazla ağrım oldu. Yattım kalkamadım hatta. Hemen tutuyodu ağrı. Çok da yazdım buraya ağrıları. Yarın sağlık ocağı kapalıdır canım. Özeller yapmıyo mu? Ben özelde yaptırdım 1 saat sonra aldım sonucuSaol Cnm umarım tez vakit hepimiz güzel haberler alırız ama benimki de net değil adet sancım başladı üstelik eli kulağında hissediyorum sabaha adet olurum kesin gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor hayırlısı artık yarın cumartesiymiş çok üzüldüm ya umarım sağlıkocağı Açıktır ve bi kaç saat içinde sonuç alabilirim Pazartesi gününe kalırsa kesin meraktan çatlarım cicida cnm sende yap bi test sabah birlikte gidelim sağlıkocağına
Cnm nerde yaptırdın kan tahlilini bizim burda bi Acıbadem Polikliniği var birde buruni lab. Var ikisinide sordum yarın alırsınız sonucu dediler normalde 140 tlmiş Sigorta olunca 80 tl dediler ücrete bende nasılsa sonuç hemen değil sağlıkocağına giderim dedim ama haftasonu olduğunu unutmuşumYavruuum ağrılar korkutmasın. Benim çoooook ağrım oldu. Adet olacak gibi. Çok fazla ağrım oldu. Yattım kalkamadım hatta. Hemen tutuyodu ağrı. Çok da yazdım buraya ağrıları. Yarın sağlık ocağı kapalıdır canım. Özeller yapmıyo mu? Ben özelde yaptırdım 1 saat sonra aldım sonucu
Yaaaaaa sen basbayağı hamilesinnnn Allahım burası ne güzel bi yer oldu şükürler olsun..teker teker umutlarımız kabul oluyor...çok sevindimmmm çoklklKızlar siz böyle güzel şeyler yazdıkça kalp ritmim Değişiyor gerçekten hamilemiyim filan oluyorum :) sonra kan testi sonucunu bekle heyecanlanma diyorum kendime :)
Marla öyle bişey varsa ilk buraya yazıcam ama nedense yarın fln adet olcam gibi geliyoHe kızzz. Resmen biz çatladık burada :))
Yapcam az daha durup yeni annemzbence bir sey varsa cikar..ben 10 den fazla test yaptim ve hep negativ gordum yoktu cunku..igne den sonra ilk defa testlerde silik de olsa ikinci cizgi gordum..hastaneye kasik agrim coktu igne acaba dokundumu dedim ama doktor gebelik var dedi..erken oldu icin beklemeliyiz..bence varsa cikiyor testlerde..Cicida yapsin bence...
Candy1Candy kız eğer kslsmazsak isimlerimizi değiştirelim burda. C harfinden şüphelencem hepte suçu bişeylere atmaca
Cnm yarın sabah idrar testi yap bence biz meraklandık senin yerine sabah bende test yapacağımElbette kimse yok ve ben buradayım :))))))))
Cancan bende meraklanıyorum da,nedense biley yok gbi geliyo , yarın olsunda dur bakslım ))Cnm yarın sabah idrar testi yap bence biz meraklandık senin yerine sabah bende test yapacağım
Günlerimiz hemen hemen aynı benimde bugün 31. Gün :)Cancan bende meraklanıyorum da,nedense biley yok gbi geliyo , yarın olsunda dur bakslım ))