- 23 Mart 2015
- 968
- 927
- 23
- 37
Günlerimiz hemen hemen aynı benimde bugün 31. Gün :)
Sen besbelli hamile görünütosun ama inanamıyosn değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlerimiz hemen hemen aynı benimde bugün 31. Gün :)
Adet gecikmesinin kaçıncı günü bu canım? Bu değerde kimyasal oluyo mu? Epey iyi değer. Bugün 1500 falan olması lazım ki keseyi bile görürsün bu değerle. Gayet iyi bi değer. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah :)Merhabalar 8 aylık bir beklesyis sonrasında rabbim bana da nasip etti iki gün onceki kan degerleim sizce nasıl bgun tekrar kan istedi değerlere bakicak yükselme olması lazım iki kat inşallah bi sorun çıkmaz ocak ayında kimyasal gebelik yasadim korkuyorum inşallah bu sorunsuz olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Günaydın canım. Hamilesiiiiin :) benimki de aynen böyleydi inan bana :) bu şekildeyken betam 209 falan çıktı benim. Hatta 6 gün sonra falan tekrar yaptım yine de çok belirgin çizgi çıkmadı biliyo musun? Garipsiyorum hala. Ama ikinci testten 4 gün sonra falan keseyi gördüm :) ayrıca hiçbirini sabah çişiyle yapmadım ben. Yine de çıktı :)Kızlar günaydın uyanır uyanmaz testimi yaptım basit gebelik testlerinden yine benzer durum doğru düzgün gözükmeyen ikinci çizgi var gibi yok gibi
Maaşşallah güzel bir değer.Benim ilk betam 333,6ydı.Merhabalar 8 aylık bir beklesyis sonrasında rabbim bana da nasip etti iki gün onceki kan degerleim sizce nasıl bgun tekrar kan istedi değerlere bakicak yükselme olması lazım iki kat inşallah bi sorun çıkmaz ocak ayında kimyasal gebelik yasadim korkuyorum inşallah bu sorunsuz olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Allahın izniyle hiçbir sorun olmayacak canım benim. Biz sana dua ediyor olacağızKızlar herkese günaydın. Bugün saat 13.30da dr randevum var kalp atışı için. Dua edin sorun yoktur inşallah :)
Benim ilk testim bundan da siliktiHayırlı olsunKızlar günaydın uyanır uyanmaz testimi yaptım basit gebelik testlerinden yine benzer durum doğru düzgün gözükmeyen ikinci çizgi var gibi yok gibi
Ya canımcım benimde hiç bir belirtim olmadı ki,hatta adet belirtisi bile yaşamadım diyebilirim.sadece karnımda hafif bir gerginlik hissediyodum o kadar (gaz varmış gibi)Kız bak gelip ben yapıcam o testi sana en sonundaAyyy 16 bildirim gelmiş, ama hiç telefon ses çıkarmadı benim canım arkadaşlarım beni merak etmişler.
Biliyorum delireceksiniz ama ben test yapmadım
Ya ama gögüs hatiç hiç bi belirtimi olmaz bi insanda. Kendime 2 gün daha veriyorum. Olmazsam kan testi yapcem ulen.
İdrar da değil, ya hep ya hiç
Videoyaya çekmeyi unutmaGümbür gümbür duyacaksın inşaallah...Kızlar herkese günaydın. Bugün saat 13.30da dr randevum var kalp atışı için. Dua edin sorun yoktur inşallah :)
Fatoş şuan büyük ihtimalle oluyor. Şiddetli adet sancım var ......Ya canımcım benimde hiç bir belirtim olmadı ki,hatta adet belirtisi bile yaşamadım diyebilirim.sadece karnımda hafif bir gerginlik hissediyodum o kadar (gaz varmış gibi)Kız bak gelip ben yapıcam o testi sana en sonunda
Ay sagolasin cnmMaaşşallah güzel bir değer.Benim ilk betam 333,6ydı.
Ay saol cnm yaMaaşşallah güzel bir değer.Benim ilk betam 333,6ydı.
Fatoş şuan büyük ihtimalle oluyor. Şiddetli adet sancım var ......
Geceden süre gelen adet sancım benimde var Cnm hatta oldum sanıp bi kaç kez kontrol bile ettim ama daha göremedim kırmızı kartlarıFatoş şuan büyük ihtimalle oluyor. Şiddetli adet sancım var ......
İnşallah güzel haberler verirsin dualarimiz seninle cnmKan tahlili yaptırdım iki saat sonra sonucu alacağım dua edin kızlar
Adetiniz gecikmismiydi acaba çünkü bnmde adet sancim olmustu olcam die tedbirli gezdim kaç gün hala bile var adet san cim ama hamileynisim meğer bu da belirtiynisFatoş şuan büyük ihtimalle oluyor. Şiddetli adet sancım var ......