• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Selam kızlar, saat 9 da erken gebelik testi yaptım. Sonuc negatif. Bat a 6 gün kaldı. Sonrasında yanmadan resmen saatlerce ağladım. Çok fena yanma oluyor. Sık sık idrara çıkıyorum. Keyfim hiç yok. Suyu çok az içen biriyim. Ana sebep de bu zaten. Ama aklımı başıma aldım. Günde en az 2 litre içeceğim. İdrarın rengi çok koyuydu. Sebebi de vücudun susuz kalmasıymış. Test de negatif çıktı, canım sıkıldı.

Bende bunların hiçbirisi yok. Gerçi herkes te aynı olmaz belirtiler .Erken benim için mecbur bi hafta beklicem :KK43:
Aynen cnm umitsiz olma illa belirti olmasi sart degil mesela herkezin ilk belirtisi gogusleriynis ama bnmkilerde bise olmadi bi uclarinda elleyince acima oldu Oda Ben kontrol etmesem anlamazdim

Kizlar 75.86 pozitif çıktı değerim normal mi bilmiyorum hamileyim inanmıyorum hepinize çok teşekkür ediyorum :) Rabbim tez vakit tüm isteyenlere inş
Ahh canim benimm hayirli olsunnn bakalimm benimde ilk 46 cikmistii gittikcee yukselmistii bebisin hayirli olsunn folikasit kullaniyorsun degil mi canimm :)

Selam kızlar, saat 9 da erken gebelik testi yaptım. Sonuc negatif. Bat a 6 gün kaldı. Sonrasında yanmadan resmen saatlerce ağladım. Çok fena yanma oluyor. Sık sık idrara çıkıyorum. Keyfim hiç yok. Suyu çok az içen biriyim. Ana sebep de bu zaten. Ama aklımı başıma aldım. Günde en az 2 litre içeceğim. İdrarın rengi çok koyuydu. Sebebi de vücudun susuz kalmasıymış. Test de negatif çıktı, canım sıkıldı.
Bnce erken yapmissin testi

Merhaba çok samimi bi ortamınız var gerçekten ilk defa yazıyorum bir konuya :) ben bursalı yım kaydımda 90 yazıyor ama yanlış seçmişim düzeltemiyorum 88 liyim 27 yaşındayım Bursa lıyım. 14 aylık evliliğim 2 aydır korunmuyoruz bat 22 . senin bebişinde hayırlı olsun :)
Hosgeldinn aramizaa canimcimmm :)bu topik sana da ugurlu gelirr tez zamanda karnin dolar insallahla saglikli bebisinlee :) folik asit kullaniyorsun degil mi canimm :)

Kızlar bise sorcam? Folik asit kullanan varmı? Varsa hamile kalmayı dusundugunuz zaman mi kullanmaya basladiniz?

Hoşbuldum canım. Topiği okumak bile çok keyifli. Senin adına çok sevindim, hatta seninle başka bir topikte de karışılaşıyorduk. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben istanbul dayım. Yaş 29. 5. Denemedeyiz. 1 senelik evliyiz ama 10 küsür yıldır sevgiliyiz :KK66: Bat 19 Ağustos. Amaaaa normalde ben 27-28 günde bir regl olurdum. Son iki aydır 32 lere uzadı. Ona göre hesaplayınca 19 unu düşünüyorum. Ve iki gün önce birden pembelikler ve kahverengilikler geldi. Dün akşam üstü bitti. Regl sancılarımda ara ara var. Bu sebeple kafam karışık.
Amin canim rabbim cumlemizin kucagina bebislerimizi saglikli almayii nasip etsin insallahhh :) masallah sizinde epey sevgililik doneminiz olmuss artik bebek size sart olmusss canim tatli mini minak bir bebis :) pempwlikler ve kahverengilikler bana yerleske kanamasi gibi geldiii hadii insallahh hamilesindirr canimm yaa :)

Kızlar bise sorcam? Folik asit kullanan varmı? Varsa hamile kalmayı dusundugunuz zaman mi kullanmaya basladiniz?
Folik asit hamilelik dusunuldugunden 3 ay once baslanmasi gerekiyor diyelim ki sen oyle yapmadin bende oyle yapmamistim ama korunmayi biraktigim zaman basladim folik asite zaten o ayda hamile kaldimm :)

Canim cok erken yaomissin ben adete 6 gun kala kan verdim hamilelik icin bende de negatif cikti taki adet olacagim gun gene kan testi yaptim o zamanda 46 dusuk ciktii hemen morelini neden bozuyorsun ki cok erken yapmissin

Canimmmm hayirliii olsunnn sagliklii kucaginaa all insallahhhh benimde ilk degerimm 46 cikmistiii hadi masallahhhhh :)
Ay Cnm çok heycanlıyım inanamıyorum çok teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere yaşatır inş bu heycanı şimdi ikinci adıma geldim doktor ve hastahane araştıracağım

Ay Cnm çok heycanlıyım inanamıyorum çok teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere yaşatır inş bu heycanı şimdi ikinci adıma geldim doktor ve hastahane araştıracağım
Canim en onemliii kisimdasin suan hangi ildesin nerde yasiyorsun soylersen burdanda orda yasayan arkadas varsa yardimci olurlar inan doktor cok onemli eger durumun el veriyorsa ozel hastanelere git ya da devlette isinin ehli olann cok cokk iyi bir doktor varsa ona git cunku devlet hastanesi bana hep kotu seyler soylemisti sonra gitmeyi biraktim

Evet canım ben Şubat ayından beri kullanıyorum. Ancak bu ay doktora gittiğimde tipini değiştirdi. Kan değerlerine göre bazen farklı tiplerini öneriyorlar. Ideal başlama zamanı bebişi düşündüğün zamanın 3 ay önce başlanmasıymış.

Amin canim rabbim cumlemizin kucagina bebislerimizi saglikli almayii nasip etsin insallahhh :) masallah sizinde epey sevgililik doneminiz olmuss artik bebek size sart olmusss canim tatli mini minak bir bebis :) pempwlikler ve kahverengilikler bana yerleske kanamasi gibi geldiii hadii insallahh hamilesindirr canimm yaa :)
Beraber büyüdük diyebilirim :nazar: Evet eşim de ben de artık çok istiyoruz. Hatta eşim coştu ikiz veya üçüz istiyor:KK70:Dediğin gibi yerleşme olmasını o kadar çok istiyorum ki, her tuvalete korkuyla gidiyorum

Back