- 24 Nisan 2015
- 71
- 53
- 34
Özele bi bakar mısıniyilik az once kahvalti yaptik simdi de temizlik zamani yarin is var sen neyapiyon
pozitiv cikti gozun aydin demeki hamissin erken cikabilir tabi..ins ben yaptim negativKizlaar
Bugun 20. Günüm daha bir hafta var test yaptim ve yarim saat sonra 2. Cizgi hayalet gibo cikti? Nedir simdi bu hayalet cizgi pozitif mi demek bu kadar erken belli olur mu yardiiim
bende hiç bir ağrı sızı adet belirtisi yok yarın olmam gerek ama bilemiyorum...benimdebakalim hayirliysa
bende yavas yavas agrilar beli oldu kesin olcam poffff yabende hiç bir ağrı sızı adet belirtisi yok yarın olmam gerek ama bilemiyorum...
bende yavas yavas agrilar beli oldu kesin olcam poffff ya
m Adet olacaginiz gun 4 mayismi?epey zaman var aslinda gununuze nasil bu kadar erken cikti.Hayirli olsun sevindim sizin adinizaKızlar bugün hamile olduğumu öğrendim darısı sizin başınıza
9. Gün kanda negatifti bugün 13. Gün beta 13 çıktı
Eki Görüntüle 1508834
Evet canım 4 mayıs ben 10. Günde yumurtladım bugün yumurtlamadan sonraki 13. Gün o yüzden erken öğrendim canım4
m Adet olacaginiz gun 4 mayismi?epey zaman var aslinda gununuze nasil bu kadar erken cikti.Hayirli olsun sevindim sizin adiniza
Nasil anladiniz yumurtadiginizi,ovulasyon testiylemi?Evet canım 4 mayıs ben 10. Günde yumurtladım bugün yumurtlamadan sonraki 13. Gün o yüzden erken öğrendim canım
darısı isteyen herkesin başına
Tebrik ederim. Bende cok istiyorum altta hamilelik takvimim olsun...Kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim darısı sizin başınıza
Eki Görüntüle 1508834
Evet canım ovulasyon testi ile öğrendimNasil anladiniz yumurtadiginizi,ovulasyon testiylemi?
Allah sana da tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin ben de senin gibi düşünürdüm hep Çok şükür ki bugün yapabildim darısı başınaTebrik ederim. Bende cok istiyorum altta hamilelik takvimim olsun...
orda sanki hayalet gibi cizgi var dimi ben 6 nisanda olmustum ama deyisik oldum donra iki hafta sonra bazen tuhafliklar ortaya cikmaya basladi erken diye aldirmadim ama kafam cok karisti bu arada bakalim sali gunu kadar ne olcakKızlar bugün hamile olduğumu öğrendim darısı sizin başınıza
Eki Görüntüle 1508834
gozun aydin rabim sag saglim kucaga almaya nasip etsinKızlar bugün hamile olduğumu öğrendim darısı sizin başınıza
Eki Görüntüle 1508834