Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

benim de başladı canım özellikle sol göğsüm fena sanırım görcem kırmızıları
Valla ben görmeye hazırım Candy.
Dersimi iyi çslışmadım yani.
Sen tüm ay gün aşırı mı çalıştın ?
Hamile annelerimiz sizde gün aşırımı çalıştınız?
Valla benim çalışmamı not aldım bi program var. Ben beğenmedim yani performansımı .
Doğru zamanda mı yaptım o da meçhul.

walla ben iyi çalıştım cici ya ovulasyonlarla da tam gaza geldim tam yumurtlama gününü yakaladım son bi hafta ilişki olmadı çünkü eşim rahatsızlandı ama zaten yumurtlama falan geçmişti

selam benım adetım 7 gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi? bugunde asırı bel agrım ve kasık ağrım oldu acaba hamıle olabilirmiyim?

hoşgeldin canım yerleşme kanaması olabilir kan testi niye yapmadın? (infolicle ilgili bi bilgim yok )

cicida ben 8 kes çalışmayla hamile kalmıştım o yuzden galiba bunda biraz saldım kendimi bakalım 13 ağustos inşşlh kırmızıları görmem

Canım bu konuyu senin için araştırcam bu akşam.
Ağzından nefes almaya alışsan iyi olur bu aylarda.
Canimsinnn yaaa sagoll kuzumm benimm oyle yapiyorumm agizdan aliyorum sigara icen varsa sigaradan tiksincek kokusuna bile dayanamicakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…