Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

aminnnn inşallah dostumm

Affınıza sığınarak bi soru sormak istiyorum geç döllenme olmuş sizde belliki peki hiç belirti başlamışmıydı göğüslerde hassasiyet, sık tuvalete çıkma, nefes darlanması, yumurtalıklada ara ara batma şeklinde ağrı, mide bulantısı, baş dönmesi, bende hiçbiri yok çünki sadece bel ağrım bide ara ara adet olucakmışım gibi ağrı oluyo folik asit içiyorum ve ondan kaynaklı halsizlik oluyo bunlarda gebelik şüpheleri değil Yazarsanız sizdeki değişiklikleri bnde cooook mutlu olurum M _Marla_Singer_ @renur

aboooow sen minik farenin yaptıklarına bak hele :) ilk 3 ay böyle oluyomuş canım inşallah bir an önce atlatırsın

Canım bu konuyu senin için araştırcam bu akşam.
Ağzından nefes almaya alışsan iyi olur bu aylarda.

Maşşallah sana Marlacım

selam bayanlar bende klomen + çatlatma iğnesi oldum adetim pazartesi yada engeç çarşamba ,bendeki belirtiler kasıklarımda dolgunluk adet ağrısı belime vuruyor arada, göğüslerimde şişkinlik ağrı ve uyku hali inşallah hamileyimdirrrrrr gelsin

Hoşgeldin cnm
Ne kadardr evlisn ve deniyorsun,yaş kaç
Selam verdin borçlu çıktın
Belirtilerin gelecek vaad ediyor valla
Hayırlısı olsun bebişinin mutlu haberini ilk buraya yaz,uğur getir bize canım

o kadar güzel yazmışsınızki duygulandım gözlerim doldu inşallahhhhhhh
yaş 28 3 yıllık evliyim ilk yıl korunduk 4 aydır doktordayım adet gecikmesiyle gittim bebek tedavisine başladık ,
ilk ay klomen +çatlatma iğnesi olmadı,ikinci ay hsg istedi ilaç vermedi ,sonraki ay doktorum tatildeydi,bu ay klomen+çatlatma iğnesi yine bakalım hayırlısı

2012 de evlendim 1 buçuk yıl olunca doktora gitmiştim 2 ay klomen iğne tedavisi uygulanmıştı eşim de sen acele ediyosun dediğinde bırakmıştım nasip bu zamana hayırlısı olur inşallah

hatta bu ay klomen kulanımım bayrama denk geldi, düzenli içemedim, hatta 2 tane kaldı içinde 5 gün dediği için diğer günler içmedim korktum,buna rağmen yumurtalarım çok büyümüştü bu ay biri çatlamak üzere dedi sağ taraftakide çok büyümüş dedi ,hadi ikiz bekliyorum sizden dedi öyle deyince çok umutlandımmmmm bu ay,inşallah olur olmassa üzülücem çokkkk

2012 de evlendim 1 buçuk yıl olunca doktora gitmiştim 2 ay klomen iğne tedavisi uygulanmıştı eşim de sen acele ediyosun dediğinde bırakmıştım nasip bu zamana hayırlısı olur inşallah
Hadi bakalım inşallah bu kez olur.
Bende 2 yıllık evliyim. Eşimde de erkenmi acaba halleri hala var, ama istiyo da.
O yüzden çok zorlamıyorum kaderimi.
Hayırlı vaktinde gelsin bebişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…