• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 41
Ayy canımmm hakkını helal et :KK48: iki canlısınız birde yordum sizi :KK30: kocaaaamaan öpüldünüzz rabbim meleklerinizee sağlık sıhhat versin inşşlh Remes Remes M _Marla_Singer_
Bende o testin karbonatlısını duymuştum idrar köpürürse hamiş demek oluyordu :) bi kez denedim meraktan köpürdü fazla değildi ama hamile değildim o ay :)

Redberryy Redberryy valla canım n yapacağımı şaşırdım düşükten sonra ilk denememiz olacak bu hayli sabırsızlık hakim bende paronayak oldum :KK69: allahım hayırlısıyla bi hamıle kalsam tekrardan yarın son 4 gün kalıyo bakalım hayırlısı inşşlh pazartesi test tapıcam gene

Redberryy Redberryy valla canım n yapacağımı şaşırdım düşükten sonra ilk denememiz olacak bu hayli sabırsızlık hakim bende paronayak oldum :KK69: allahım hayırlısıyla bi hamıle kalsam tekrardan yarın son 4 gün kalıyo bakalım hayırlısı inşşlh pazartesi test tapıcam gene
Canım bak endişe etme. Bu ay olmasa da hamile kalacaksın sen. Hamile kalabiliyosun bunu biliyosun. Demek ki sende de eşinde de doğurganlık açısından bir problem yok. Bunu bil rahatla biraz. Çok sürmeden hamile kalacaksın canım benim. Psikoloji de çok önemli biliyosun. Biraz rahatlat kendini

Cnm en azından Bebeğin oluyor bunu biliyorsun doğurganlığını ispat etmişsin daha olumlu düşün rahat ol sitres yapınca olmuyor diyor tecrübeliler ama elimizde değil bat tarihi yaklaştıkça acabalar artıyor

Benim bu ay sıfır belirti geçtiğimiz iki ay içinde daha çok belirtim vardı ama hamile değildim bu ay hiçbir belirtim yok olursa çok süpriz olacak bir kez M _Marla_Singer_ arkadaşımızın takdiğini denedik benim ısrarımla şu ayaktan sallamalı olan bu taktik mantıklı ama eşime biraz komik geldi nerden çıktı saçma filan dedi bana göre çok mantıklı ama ya :)

Bilmiyorumki canım yaa hep bi şübhe kafamda tuvelete gidyorum aha kesin hamileyim ateşimi. Ölcüyorum düşük yok bu ay bişe diyorum karnımda batlamalar oluyo heh diyorum test yapıyorum fos cıkıyo dış dünyayla ilişkim kesilmiş durumda evde bi koltuktan diğer koltuğa eşim cok gülüyo bu durumuma gidiyorum geliyorumm sadece pozisyon değişikliği var diyo ;) kendine gel artık diyo şu ay bi geçsin ovulasyon testi alıcam Redberryy Redberryy

Bilen yardımcı olabilirmi acaba her ay yumurta takıbi yapardım iki adet arası muhakkak akıntım olurdu gecen gebeliğimide akıntı takibine göre hamile kalmıştım işin şaka yani bu ay akıntım olmadı hiç sürekli sıvı bi akıntım oldu hala dahada tuvalete çıktığımda damla damla gelir gözle görülüyo yani çamaşırıma şeffav leke bırakıo yaa çokmu açık yazdım kusura bakamayın ama ben 2010 2008 de yazılan yazıları okuyorum inanki belki biri daha ben gibidir bi umut işiğı olurum ona

Benim bu ay sıfır belirti geçtiğimiz iki ay içinde daha çok belirtim vardı ama hamile değildim bu ay hiçbir belirtim yok olursa çok süpriz olacak bir kez M _Marla_Singer_ arkadaşımızın takdiğini denedik benim ısrarımla şu ayaktan sallamalı olan bu taktik mantıklı ama eşime biraz komik geldi nerden çıktı saçma filan dedi bana göre çok mantıklı ama ya :)
Benim eşim de gayet komik karşıladı hep söylendi ama dedim ki yapmak zorundayız bunu :)) yani hep ayakları dikerdim yastıkla bi müddet yatardım ama bu ay her denemeden sonra neredeyse yaptık o ayaklardan dikip sallama işini. Yani ona bağlı da olabilir diye tavsiye ediyorum :) bi de gerçekten son adet tarihim ilk defa 3 gün gecikmişti. Vücut hazırlıyo kendini olayına da ondan inandım biraz.

Back