- 16 Ocak 2013
- 747
- 894
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnn inşallah dostummİyi oluyo böyle siteler anlatıyosun için bi nebze olsada rahatlıyo annene veya bi arkadaşına anlatmaya kalksan yok bunun 4 tane düştü yok falancının hiç çocuğu yok yok öyle yok böyle en azından burda n kadar ağlasamda sızlasamda biri çıkıpta olumsuz bişe demiyo iki aydır sessiz sessiz ağlamktan bıktım kimseye dert açamıyodum. Çok saolun biliyorum elbet bigün gelicek ama sabrımı denıyo işte rabbim inşşlh sınavımı hayırlısıyla bitiriirimde kavuşurum meleğime ' @renur M _Marla_Singer_ frdnr
aboooow sen minik farenin yaptıklarına bak hele :) ilk 3 ay böyle oluyomuş canım inşallah bir an önce atlatırsınM _Marla_Singer_ cicida Candy1Candy kizlarr kusura bakmayinn yorumlarinizi okuyorum ama cvb veremiyorum iki gundurr ben bender degilimm bulantilarim basladii hicbisey yiyemiyorum yedigimide nerdeyse cikarticamm burnum kopek burnu gibi tum kokularii aliyorr dusunun bayilarak kullandigim yumos kokusu midemi bulandiriyor odalara koydum kokulu cubuklarin kokusuna tahamulum kalmadi bulasik makinasini limonlu tableti bile kusmama sebeb oluyorr hicbiseyy ise yaramiyor insallah sizin hamileliginiz rahat gecer benim ki kotuu geciyorr kocam sigara kullaniyor evde icmemesine ragmen kokusu geliyor dusa girmeden yanimda oturtmuyorumm cok fenalardayim
Canım bu konuyu senin için araştırcam bu akşam.M _Marla_Singer_ cicida Candy1Candy kizlarr kusura bakmayinn yorumlarinizi okuyorum ama cvb veremiyorum iki gundurr ben bender degilimm bulantilarim basladii hicbisey yiyemiyorum yedigimide nerdeyse cikarticamm burnum kopek burnu gibi tum kokularii aliyorr dusunun bayilarak kullandigim yumos kokusu midemi bulandiriyor odalara koydum kokulu cubuklarin kokusuna tahamulum kalmadi bulasik makinasini limonlu tableti bile kusmama sebeb oluyorr hicbiseyy ise yaramiyor insallah sizin hamileliginiz rahat gecer benim ki kotuu geciyorr kocam sigara kullaniyor evde icmemesine ragmen kokusu geliyor dusa girmeden yanimda oturtmuyorumm cok fenalardayim
Bizim 3 gün var daha .. BekleylİM 1 hafta candycimkızlar dayanamadım test yaptım yedim negatifi tabi
3 özür dilerim canımiki mi?
Maşşallah sana MarlacımKızlar benim bulantım olmayacak galiba. Şimdiye kadar hiç bulanmadı. Sadece midem acıkınca kazınıyo o da öğürtü yapıyo ama o kadar. Sadece günde bir iki defa öğürüyorum. Marketler öğürtüyo beni. Mutfak bazen yemek kokusu falan çok ağır geliyo. Bulaşık makinesi. Kendi parfümüm, hatta tenimin kokusu bile fazla yoğun geliyo bana. Her gün iki defa banyo yapsam yeridir. Ama bahsettiğiniz kadar değilim yine de @renur @Fatos3458
Aminn cnmm ..@renur böyle yazıyosunuz ya içimdeki tüm dallar tekrardan yeseriyo inşşlh rabbımden ümit kesilmez rabbim hamıle kalıp sağlıkla doğurmak nasıp etsin inşşlh
Hoşgeldin cnmselam bayanlar bende klomen + çatlatma iğnesi oldum adetim pazartesi yada engeç çarşamba ,bendeki belirtiler kasıklarımda dolgunluk adet ağrısı belime vuruyor arada, göğüslerimde şişkinlik ağrı ve uyku hali inşallah hamileyimdirrrrrr gelsin
dayanamadım yine yaaa galiba bu ayda fıs çıktıBizim 3 gün var daha .. BekleylİM 1 hafta candycim
benim de başladı canım özellikle sol göğsüm fena sanırım görcem kırmızılarıYeniden gögüs acısı başladı dün geçmişti. Hormonlar içerde oyun oynuyolar sanırım
Sende ne var Candy1Candy
Hadi bakalım inşallah bu kez olur.2012 de evlendim 1 buçuk yıl olunca doktora gitmiştim 2 ay klomen iğne tedavisi uygulanmıştı eşim de sen acele ediyosun dediğinde bırakmıştım nasip bu zamana hayırlısı olur inşallah