Canim goguslerim sistii ve damarlanma oldu kilcal damarlarim gozukuyordu surekli sanki adet olucak gibi agrilarim vardi kasiklarda sabah uyandigimda agzimin tadii sanki demir yalamis gibi bir degisiktii herseye aglayasimm geliyordu gaz sıkışmasi vardi cokk fazlaAffınıza sığınarak bi soru sormak istiyorum geç döllenme olmuş sizde belliki peki hiç belirti başlamışmıydı göğüslerde hassasiyet, sık tuvalete çıkma, nefes darlanması, yumurtalıklada ara ara batma şeklinde ağrı, mide bulantısı, baş dönmesi, bende hiçbiri yok çünki sadece bel ağrım bide ara ara adet olucakmışım gibi ağrı oluyo folik asit içiyorum ve ondan kaynaklı halsizlik oluyo bunlarda gebelik şüpheleri değil Yazarsanız sizdeki değişiklikleri bnde cooook mutlu olurum @_Marla_Singer_Remes
hadi inşallah jamilesindir canım ben de bugün olmadım 10 ağustosu bekliyorumPardon 6 gün kala yarın son 5 allahım allahım yaaa hadi hayrlısı inşşlh hiç belirtim yok çünki olursa harmi süpris yapar yani
Yumrta tembelliği ,geç adet görme ile mi ortaya çıktı ? Geçen ay bende oldu da canım.. Bu mesajını görmemişim de.teşhis yumurta tembelliği pko dedi doktor aynı zamanda matofin xr kullanıyorum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Burdayım yAaaaaaaaaaa
napıyosun yaa tam adet moduna girdim ben :/AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ya Şekerim kızım Candynnapıyosun yaa tam adet moduna girdim ben :/
Artık çok geç tatlımYa Şekerim kızım Candyn
Napalım beya, olmayacaksa bir dahaki ay olur.
İnanmaya devam edicez.
Tam modada girme, hafif gir
canım benim de 10 gün gecikmişti normal böyle şeyler ama seninki biraz fazla doktora gittin mi14 aylık evliyim bu ilk ayımız korumayı bıraktık bebiş istiyoruz çalışmalara daha yeni başladık her ay düzenli regl oluyordum bu ay 18 19 gün geçti hala regl olmadım kandan idrardan baktırdım çıkmadı birşey bi bilginiz varmı arkadşlar
Ne kadar gecikmişti cnmTest yaptim kizlarnegativ
Hoşgeldin cnm14 aylık evliyim bu ilk ayımız korumayı bıraktık bebiş istiyoruz çalışmalara daha yeni başladık her ay düzenli regl oluyordum bu ay 18 19 gün geçti hala regl olmadım kandan idrardan baktırdım çıkmadı birşey bi bilginiz varmı arkadşlar
Daha gecikmedi canim, bat yarin.Ne kadar gecikmişti cnm
Belirtilerin devam ediyor muDaha gecikmedi canim, bat yarin.
Ama silik cizgi falanda cikmadi
Günaydın cnmmmmGunaydin herkese
Benide il kez geçen ay oldu doktora gittim kontrol etti ve bormal karşıladı 1 hafta içerisinde göreceksin dedi. Gördüm. 2 hafta neredeyse gecikmişti.benm bu yaşıma kadar böylr gecikme olmadı diyebilirm gecikse bile 1 2 gün hep düzenli oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?