• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar benim bulantım olmayacak galiba. Şimdiye kadar hiç bulanmadı. Sadece midem acıkınca kazınıyo o da öğürtü yapıyo ama o kadar. Sadece günde bir iki defa öğürüyorum. Marketler öğürtüyo beni. Mutfak bazen yemek kokusu falan çok ağır geliyo. Bulaşık makinesi. Kendi parfümüm, hatta tenimin kokusu bile fazla yoğun geliyo bana. Her gün iki defa banyo yapsam yeridir. Ama bahsettiğiniz kadar değilim yine de Remes Remes @Fatos3458
Ohh kuzum ne guzel insallah boyle devam ederr dikkat et cok kilo almaa sonra hamileligin ve dogumun zor olurr

Ohh kuzum ne guzel insallah boyle devam ederr dikkat et cok kilo almaa sonra hamileligin ve dogumun zor olurr
Şimdilik almadım Herhalde. 163 boyum 56 kilomdu hamile kaldığımda. Geçen haftalar iştahsızlıktan 55e düştüm şimdi yine 56 küsurum sanırım. İlk 3 ay hiç almamak lazım aslında ya hiç. Max 70 olayım diyorum kendime ama bilmiyorum

Hihhhhh geneee basladinnn Allahimm yaa marlaaa guldurmee benii zaten hamilelerin %40 hic bulanti cekmeden gecirirmiss sen sanslisin ki bulantinn yokk emin ol hic guzel bisey degil kotu dusunmee felaket tellalii :KK70:
Ay ne bileyim ya :) çoğunluğun bulantısı falan olunca diyorum acaba bi sorun mu var :))

M _Marla_Singer_ yaptım cnm ver kocamaaaaaan teklkkkk çizgiiii zaten bu ay hiç belirtim yoktu akıntım bile olmadı yumurtlamadım galiba şimdi işin yoksa bir ay daha bekleee Alllahım betarin beterinden korusun ben mayısta hamıle kldım ama malesef kaybettim şimdi tekrar tekrar yeni umutlar :mad:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 44
Remes Remes mayıstaki gebeliğimde 8 gün varken öğrenmiştim ama malesef kaybettim bu ayda belki vardır die yaptım ama kocamn bi negatif karsıladı beni gene

M _Marla_Singer_ yaptım cnm ver kocamaaaaaan teklkkkk çizgiiii zaten bu ay hiç belirtim yoktu akıntım bile olmadı yumurtlamadım galiba şimdi işin yoksa bir ay daha bekleee Alllahım betarin beterinden korusun ben mayısta hamıle kldım ama malesef kaybettim şimdi tekrar tekrar yeni umutlar :mad:
Ama canım benim daha çok erken değil mi yaa? Bi hafta kala idrarda pozitif nadir çıkar bence

İnan bende çok şaşırmıştım tekrar tekrar üst üste 2 test daha yaptım hepsi pozitifti tam dr kontrolümün olduğu gün kanamam başladı be kaybettim 7 haftalıktı M _Marla_Singer_

Remes Remes mayıstaki gebeliğimde 8 gün varken öğrenmiştim ama malesef kaybettim bu ayda belki vardır die yaptım ama kocamn bi negatif karsıladı beni gene
Canimm her zaman 8 gun kala ogreneceksin diye birsey yok ki ne kadar var bata daha var sanirimm biraz beklee hemen olmaz ki benim bat 6 gun kala kanda negatif cikti sen dusunn

Remes Remes böyle yazıyosunuz ya içimdeki tüm dallar tekrardan yeseriyo inşşlh rabbımden ümit kesilmez rabbim hamıle kalıp sağlıkla doğurmak nasıp etsin inşşlh

Remes Remes böyle yazıyosunuz ya içimdeki tüm dallar tekrardan yeseriyo inşşlh rabbımden ümit kesilmez rabbim hamıle kalıp sağlıkla doğurmak nasıp etsin inşşlh
Canimm Allahtan umut kesilmez daha once bir gebelik gecirmissin demek ki dogurganligini ispatlamissin bu konuda ilk rahatt ol dusuk yapmissin her iste vardir bir hayir demek ki o bebegin saglikli dunyaya gelmicekti ters giden biseyler vardi ve dusuk oldu simdide saglikli bir bebegin olacakk insallah M _Marla_Singer_ ikimiz ayni ilk idrar yaptik dayanamadik negatifleri gorduk sonra o da bize yetmedi kan yaptik o da negatif sonra bekledik adet gunumuzde yaptik ve hamileydik sabret lutfen bedeninle kendinle barisikk oll zamani var gelecegi zamani cok iyi biliyorlar onlar

Bu kadar karamsar olma bence gün doğmadan neler doğar erken yapmış olabilirsin geç döllenme olmuş olabilir belkide negatifde olabilir hemen pes etmek yok Allah bizim için en hayırlı zamanı bilir böyle düşün bence

frdnr frdnr biliyorum canım ama psikojikman çöküntüdeim güle oynaya girdiğim tuvalettenn ağlıyarak çıktım birden bire hiçbirşey yokken oldu hersey amelinize ulaşıyosunuz ama sonu hüsranla bitiyo rabbim beterinden korusun İnşlh bu dunya sınav dunyası

frdnr frdnr biliyorum canım ama psikojikman çöküntüdeim güle oynaya girdiğim tuvalettenn ağlıyarak çıktım birden bire hiçbirşey yokken oldu hersey amelinize ulaşıyosunuz ama sonu hüsranla bitiyo rabbim beterinden korusun İnşlh bu dunya sınav dunyası
canım geçen ay bendede ilk kan testinde çıktı sonra 2 gün sonra gel dediler sıfır çıktı peşine regl oldum yani aynı şeyi bende yaşadım ama yılmak yok üzüldüm ağladım sonra kendine gel ferda dedim ki ben kistden ameliyat oldum 8 ay manopozda kaldım falan filan rahatsızlığımda var yinede pes etmiorum dua et Allahım doğru zamanı bilir

İyi oluyo böyle siteler anlatıyosun için bi nebze olsada rahatlıyo annene veya bi arkadaşına anlatmaya kalksan yok bunun 4 tane düştü yok falancının hiç çocuğu yok yok öyle yok böyle en azından burda n kadar ağlasamda sızlasamda biri çıkıpta olumsuz bişe demiyo iki aydır sessiz sessiz ağlamktan bıktım kimseye dert açamıyodum. Çok saolun biliyorum elbet bigün gelicek ama sabrımı denıyo işte rabbim inşşlh sınavımı hayırlısıyla bitiriirimde kavuşurum meleğime ' Remes Remes M _Marla_Singer_ frdnr frdnr

Back