Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM

Benim 3 gün kalasıya çıkmıştı canım.Bence yapabilirsin ama çıkmazsa üzülme burda Remes M _Marla_Singer_ arkadaşların geç çıktı mesela bünyeye göre değişiyor.

Erken gebelik testlerinden yap canim yada normallerden iki tane al yapp

Erken gebelik testleri tırt canım ya , en güzeli ucuz basit olanlar hemen çıkıyo varsa.

Ay renur valla aynen bendeki durum.Ben bide kusamıyorum da.midem bulandıkça bişiyler yiyorum şimdiden kilo aldım.Herşey pis kokuyo.Sabah temizlikçi abla yerleri siliyodu çok pis kokuyo bu koku dedim,her zamanki koku diyo.Hamile olduğumuda bilmiyolar açıklayamıyorum.Önceden kokmayan herşey şimdi fena halde kokar oldu.

Senlee birliktee 3 canimm benimn :) kuzum miden bukandikca yiyorum demissin ya iyi geliyor mu pekii gelmuyorsa bosuna yeme kilo alma boyun ve kilon kac sanirim ben bir ay daha boyle devam ederse zayiflicamm bisey yiyemiyorum kokular beni mahvediyorr

Kızlar benim bulantım olmayacak galiba. Şimdiye kadar hiç bulanmadı. Sadece midem acıkınca kazınıyo o da öğürtü yapıyo ama o kadar. Sadece günde bir iki defa öğürüyorum. Marketler öğürtüyo beni. Mutfak bazen yemek kokusu falan çok ağır geliyo. Bulaşık makinesi. Kendi parfümüm, hatta tenimin kokusu bile fazla yoğun geliyo bana. Her gün iki defa banyo yapsam yeridir. Ama bahsettiğiniz kadar değilim yine de Remes Fatos3458

Bendede suan 7 gün kaldı ama negatiften korkoyorum @Sihirlidegnek
7 gün kala yaptırmaa. Negatif görmen çok olası. Ben 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti. Kan testi yaptırdım negatifti :) çok erken bak insan ümidini kesiyo sonra. Ben kesmiştim hamile çıktım sonra ona inanmam zaman aldı :) bu kadar erken yaptırma bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…