- 16 Ocak 2013
- 747
- 894
- 103
ÇIKARSADA ÜZÜLME BENCE İDRARA HEMEN GEÇMEMİŞ OLABİLİROzaman isten ciktiktan sonra test almaya gidiyim ben. Umarim negatif cikmaz
Hayirlisii olsunn canimm insallah guzel haberlerini bekliyoruzz herseye hazirlikli oll hamileysen egerrrOzaman isten ciktiktan sonra test almaya gidiyim ben. Umarim negatif cikmaz
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNMM _Marla_Singer_cicida @Candy1Candy kizlarr kusura bakmayinn yorumlarinizi okuyorum ama cvb veremiyorum iki gundurr ben bender degilimm bulantilarim basladii hicbisey yiyemiyorum yedigimide nerdeyse cikarticamm burnum kopek burnu gibi tum kokularii aliyorr dusunun bayilarak kullandigim yumos kokusu midemi bulandiriyor odalara koydum kokulu cubuklarin kokusuna tahamulum kalmadi bulasik makinasini limonlu tableti bile kusmama sebeb oluyorr hicbiseyy ise yaramiyor insallah sizin hamileliginiz rahat gecer benim ki kotuu geciyorr kocam sigara kullaniyor evde icmemesine ragmen kokusu geliyor dusa girmeden yanimda oturtmuyorumm cok fenalardayim
iki mi?Hayrlı olsn cnm. Bn o aşamaya gelmedm hç. Biz napalım valla,takılıyoruz,2 hamile annemiz var mutluyuz
Canimm nereyee gidicemm basimi kaldiramiyorum ki bir bardak suyu bile alamiyorum dunde beri bulantilar cok kotuu sen nasilsin bulantilar nasilRemes dra gittin mi dün? Ne var ne yok
BENCE SEN BEKLE BİKAÇ GÜN DAHA ERKEN SANKİ TEST İÇİN AMA DAYANAMIOSAN YAPDA SONUCA ÜZÜLME NEGATİF ÇIKARSABendede suan 7 gün kaldı ama negatiften korkoyorum@Sihirlidegnek
Sagolasinnn canimmm benim rabbim hamilelere sabirr versinn hamile olmak isteyenlerinde karinlarini guzel bebeklerle doldursun insallah tez zamanda anne olsunlarrALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM
Amiiiinnnnnnnnnnnnnn :)Sagolasinnn canimmm benim rabbim hamilelere sabirr versinn hamile olmak isteyenlerinde karinlarini guzel bebeklerle doldursun insallah tez zamanda anne olsunlarr
Günaydin hanimlar. 2 gün kaldi bata ama ben galiba dayanamicam bugün test yapcam. Kasik agrilarim arada bir oluyor. Gögüslerim balon gibi sisti dokunamiyorum bile. Bide 2 gündür mide bulantilarim var.
Bugün test yapsam dogru cikarmi ki?
Erken gebelik testlerinden yap canim yada normallerden iki tane al yapp
M _Marla_Singer_cicida @Candy1Candy kizlarr kusura bakmayinn yorumlarinizi okuyorum ama cvb veremiyorum iki gundurr ben bender degilimm bulantilarim basladii hicbisey yiyemiyorum yedigimide nerdeyse cikarticamm burnum kopek burnu gibi tum kokularii aliyorr dusunun bayilarak kullandigim yumos kokusu midemi bulandiriyor odalara koydum kokulu cubuklarin kokusuna tahamulum kalmadi bulasik makinasini limonlu tableti bile kusmama sebeb oluyorr hicbiseyy ise yaramiyor insallah sizin hamileliginiz rahat gecer benim ki kotuu geciyorr kocam sigara kullaniyor evde icmemesine ragmen kokusu geliyor dusa girmeden yanimda oturtmuyorumm cok fenalardayim
Senlee birliktee 3 canimm benimn :) kuzum miden bukandikca yiyorum demissin ya iyi geliyor mu pekii gelmuyorsa bosuna yeme kilo alma boyun ve kilon kac sanirim ben bir ay daha boyle devam ederse zayiflicamm bisey yiyemiyorum kokular beni mahvediyorriki mi?
Kacincii denemenizz bu canim ilk bebis mi olucakk olursaa :)Amiiiinnnnnnnnnnnnnn :)
7 gun varken hic yaptirma morelini bozma bizim 5 gun kala arkadasla yaptik kanda hemde 0 cikti daha sonra adet olmamiz gereken gunde yaptikda hamis oldugumuzu ogrendikk azz sabir bosuna uzme kendiBendede suan 7 gün kaldı ama negatiften korkoyorum@Sihirlidegnek
Hayirlisii olsunn canimm insallah guzel haberlerini bekliyoruzz herseye hazirlikli oll hamileysen egerrrinsallah calistigin isinde rahat bi istirr hamileyken zorlamayacak
Bendede suan 7 gün kaldı ama negatiften korkoyorum@Sihirlidegnek
aminn cümlemizin insallah :)ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM
7 gün kala yaptırmaa. Negatif görmen çok olası. Ben 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti. Kan testi yaptırdım negatifti :) çok erken bak insan ümidini kesiyo sonra. Ben kesmiştim hamile çıktım sonra ona inanmam zaman aldı :) bu kadar erken yaptırma bence canımBendede suan 7 gün kaldı ama negatiften korkoyorum@Sihirlidegnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?