Ohh kuzum ne guzel insallah boyle devam ederr dikkat et cok kilo almaa sonra hamileligin ve dogumun zor olurrKızlar benim bulantım olmayacak galiba. Şimdiye kadar hiç bulanmadı. Sadece midem acıkınca kazınıyo o da öğürtü yapıyo ama o kadar. Sadece günde bir iki defa öğürüyorum. Marketler öğürtüyo beni. Mutfak bazen yemek kokusu falan çok ağır geliyo. Bulaşık makinesi. Kendi parfümüm, hatta tenimin kokusu bile fazla yoğun geliyo bana. Her gün iki defa banyo yapsam yeridir. Ama bahsettiğiniz kadar değilim yine deRemes @Fatos3458
Şimdilik almadım Herhalde. 163 boyum 56 kilomdu hamile kaldığımda. Geçen haftalar iştahsızlıktan 55e düştüm şimdi yine 56 küsurum sanırım. İlk 3 ay hiç almamak lazım aslında ya hiç. Max 70 olayım diyorum kendime ama bilmiyorumOhh kuzum ne guzel insallah boyle devam ederr dikkat et cok kilo almaa sonra hamileligin ve dogumun zor olurr
Hihhhhh geneee basladinnn Allahimm yaa marlaaa guldurmee benii zaten hamilelerin %40 hic bulanti cekmeden gecirirmiss sen sanslisin ki bulantinn yokk emin ol hic guzel bisey degil kotu dusunmee felaket tellaliiTers giden bi şey yoktur inşallah. Siz böyle anlatınca korktum da şimdi
İkinci ay bu ay ilk bebiş olcak olursa inşşşKacincii denemenizz bu canim ilk bebis mi olucakk olursaa :)
Ay ne bileyim ya :) çoğunluğun bulantısı falan olunca diyorum acaba bi sorun mu var :))Hihhhhh geneee basladinnn Allahimm yaa marlaaa guldurmee benii zaten hamilelerin %40 hic bulanti cekmeden gecirirmiss sen sanslisin ki bulantinn yokk emin ol hic guzel bisey degil kotu dusunmee felaket tellalii
Ama canım benim daha çok erken değil mi yaa? Bi hafta kala idrarda pozitif nadir çıkar benceM _Marla_Singer_ yaptım cnm ver kocamaaaaaan teklkkkk çizgiiii zaten bu ay hiç belirtim yoktu akıntım bile olmadı yumurtlamadım galiba şimdi işin yoksa bir ay daha bekleee Alllahım betarin beterinden korusun ben mayısta hamıle kldım ama malesef kaybettim şimdi tekrar tekrar yeni umutlar
Canimm her zaman 8 gun kala ogreneceksin diye birsey yok ki ne kadar var bata daha var sanirimm biraz beklee hemen olmaz ki benim bat 6 gun kala kanda negatif cikti sen dusunnRemes mayıstaki gebeliğimde 8 gün varken öğrenmiştim ama malesef kaybettim bu ayda belki vardır die yaptım ama kocamn bi negatif karsıladı beni gene
Canimm Allahtan umut kesilmez daha once bir gebelik gecirmissin demek ki dogurganligini ispatlamissin bu konuda ilk rahatt ol dusuk yapmissin her iste vardir bir hayir demek ki o bebegin saglikli dunyaya gelmicekti ters giden biseyler vardi ve dusuk oldu simdide saglikli bir bebegin olacakk insallah M _Marla_Singer_ ikimiz ayni ilk idrar yaptik dayanamadik negatifleri gorduk sonra o da bize yetmedi kan yaptik o da negatif sonra bekledik adet gunumuzde yaptik ve hamileydik sabret lutfen bedeninle kendinle barisikk oll zamani var gelecegi zamani cok iyi biliyorlar onlarRemes böyle yazıyosunuz ya içimdeki tüm dallar tekrardan yeseriyo inşşlh rabbımden ümit kesilmez rabbim hamıle kalıp sağlıkla doğurmak nasıp etsin inşşlh
Bu kadar karamsar olma bence gün doğmadan neler doğar erken yapmış olabilirsin geç döllenme olmuş olabilir belkide negatifde olabilir hemen pes etmek yok Allah bizim için en hayırlı zamanı bilir böyle düşün benceRemes böyle yazıyosunuz ya içimdeki tüm dallar tekrardan yeseriyo inşşlh rabbımden ümit kesilmez rabbim hamıle kalıp sağlıkla doğurmak nasıp etsin inşşlh
Rica ederimm canim ne demekk amin insallah cumlemizin kucagi saglikli bebislerle dolarrRemes inşşlah canım cok saol ii niyetlerin için rabbim sizinkileride sağsağlim kucağınıza almk nasıp etsın inşşlh
canım geçen ay bendede ilk kan testinde çıktı sonra 2 gün sonra gel dediler sıfır çıktı peşine regl oldum yani aynı şeyi bende yaşadım ama yılmak yok üzüldüm ağladım sonra kendine gel ferda dedim ki ben kistden ameliyat oldum 8 ay manopozda kaldım falan filan rahatsızlığımda var yinede pes etmiorum dua et Allahım doğru zamanı bilirfrdnr biliyorum canım ama psikojikman çöküntüdeim güle oynaya girdiğim tuvalettenn ağlıyarak çıktım birden bire hiçbirşey yokken oldu hersey amelinize ulaşıyosunuz ama sonu hüsranla bitiyo rabbim beterinden korusun İnşlh bu dunya sınav dunyası
Bende bisi yok canim zaten kist icin ameliyat olmam lazim eylule attım ameliyat isinide bu sicaklarda ugrasamam hicBi el edeyim bende baya gerilerde kalmışım okuyamadım hepsini varmı hamiş aranızdacicida @ordulu gelin kiraz_cicegi benm bat 13 ağustos ama bu ayda pek ümit yok hiç belirttım yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?