• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ne sıklıkla bulantın oluyor canım..
Çubuk kraker yardımcı olamıyor u.
Eczanede bulantı önleyici bileklikler var işe yarar mı acaba.
Bunu biraz araştıralım ya.. Kıyamam sana..
Allah sabır versin..
En sevmediğim olaydır bulantıda
Bi kere lisede zehirlendin o gün bulandı unutamıyorum yani, düşün tarih öncesi:KK70:
Canim iki gundurr surekli oluyor hele bir koku duyayimm direkk basliyorr bulanmaya kraker falan ise yaramiyorr bulanti bilekligini ilk defa duydum ise yarar mi bilmiyorum ama yani sicaklarda eklenincee halimm fenaaa neyseki dogumumuz insallah martta soguklara denk geliyor son aylar sicaktan patlamamak icinn

Sen şey de "evliliğimizi oturttuk" ilk bir yıl hakkaten bn o sebeple yapmadım.
2. Yıl full çalıştım aklımda yoktu.
Şimdi 2,5 olacak şuan evet diyorum da, o bana evet demiyo eşşek sıpası :KK46:
Walla düşünüyorum da bu ay ikimizinde hamile kaldığını, uçar buralar :KK70:
Ben de bekleseydim diyorum. Ben de bu sene tezimi yazsaydım başımı sokacak bi iş bulsaydım. Seneye düşünseydim Diyorum. Ama tam da korunmaya başlicaz çocuk için erken dediğimiz ay oldu. Anlamıyorum olacağı varmış herhalde.

Bi el edeyim bende baya gerilerde kalmışım okuyamadım hepsini varmı hamiş aranızda cicida cicida O ordulu gelin kiraz_cicegi kiraz_cicegi benm bat 13 ağustos ama bu ayda pek ümit yok hiç belirttım yok yani
slm kizlar nasil siniz..az once doktordan geldim yumurtlama vakti gelmis yumurtlaliklar gelisme var ama daha catlamadi ve bana ovitrelle igne yazdi bugun vurulcam..hayirlisi artik..ins olur..bu igne bilginiz varsa şans varmi o_O sizde nevar ne yok

Canim iki gundurr surekli oluyor hele bir koku duyayimm direkk basliyorr bulanmaya kraker falan ise yaramiyorr bulanti bilekligini ilk defa duydum ise yarar mi bilmiyorum ama yani sicaklarda eklenincee halimm fenaaa neyseki dogumumuz insallah martta soguklara denk geliyor son aylar sicaktan patlamamak icinn
Canım krakeri sabah 6-7 gibi yiyin diyorlar bir denesene.

Ben de bekleseydim diyorum. Ben de bu sene tezimi yazsaydım başımı sokacak bi iş bulsaydım. Seneye düşünseydim Diyorum. Ama tam da korunmaya başlicaz çocuk için erken dediğimiz ay oldu. Anlamıyorum olacağı varmış herhalde.
Bebişin annecim gelcem ve hepsini unutturcam dedi napalım Marlacım :KK200:

Back