Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Bi el edeyim bende baya gerilerde kalmışım okuyamadım hepsini varmı hamiş aranızda cicida O ordulu gelin @kiraz_cicegi benm bat 13 ağustos ama bu ayda pek ümit yok hiç belirttım yok yani
Walla yeni arkadaşlar bekliyoruz bu forumun uğurunun devam etmesi için . Benden hayır yok gibi görünüyo.
Sadem senden umutluyum aslında ben.

Ben ütüleri gece yapıyorum tavsiye ederim kızlar, esiyor akşam burası. Oralar nasıl bilemedim.
Adetime ve doğum günüme son 4 gün. İnşallah bu ayda 1 hafta ileri atmazda, 40 günde bir adet görmüş olmam
Belirtilerimin hepsi yok oldu. Ne değişik bünyalere sahibiz ya.
Bazı kadınların mesela gebelikte midesi bile bulanmıyor.

kizzz aranizda igne vurulan varmi...ben bugun igne vuruldum bir sat oldu..ins olur..sizde ne var ne yok

Günaydin hanimlar. 2 gün kaldi bata ama ben galiba dayanamicam bugün test yapcam. Kasik agrilarim arada bir oluyor. Gögüslerim balon gibi sisti dokunamiyorum bile. Bide 2 gündür mide bulantilarim var.

Bugün test yapsam dogru cikarmi ki?

Erken gebelik testlerinden yap canim yada normallerden iki tane al yapp

Valla @renurda çıkmıştı silik çizgi canım. Varsa çıkar silik bi şey galiba. Ben adetin 2. Günü yaptım silikti

M _Marla_Singer_ cicida Candy1Candy kizlarr kusura bakmayinn yorumlarinizi okuyorum ama cvb veremiyorum iki gundurr ben bender degilimm bulantilarim basladii hicbisey yiyemiyorum yedigimide nerdeyse cikarticamm burnum kopek burnu gibi tum kokularii aliyorr dusunun bayilarak kullandigim yumos kokusu midemi bulandiriyor odalara koydum kokulu cubuklarin kokusuna tahamulum kalmadi bulasik makinasini limonlu tableti bile kusmama sebeb oluyorr hicbiseyy ise yaramiyor insallah sizin hamileliginiz rahat gecer benim ki kotuu geciyorr kocam sigara kullaniyor evde icmemesine ragmen kokusu geliyor dusa girmeden yanimda oturtmuyorumm cok fenalardayim

Erken gebelik testlerinden yap canim yada normallerden iki tane al yapp

Vala canım bnm bat 13 ağustos bn nile yapmayı düşünüyorum bnce hiç kaçırma yap hemn derim Sihirlidegnek

Valla @renurda çıkmıştı silik çizgi canım. Varsa çıkar silik bi şey galiba. Ben adetin 2. Günü yaptım silikti

Yapta yaz hemn hemn hadeee

Benim 8 gün varken çıkmıştı valaa

Ozaman isten ciktiktan sonra test almaya gidiyim ben. Umarim negatif cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…