Walla yeni arkadaşlar bekliyoruz bu forumun uğurunun devam etmesi için . Benden hayır yok gibi görünüyo.Bi el edeyim bende baya gerilerde kalmışım okuyamadım hepsini varmı hamiş aranızdacicida O ordulu gelin @kiraz_cicegi benm bat 13 ağustos ama bu ayda pek ümit yok hiç belirttım yok yani
kizzz aranizda igne vurulan varmi...ben bugun igne vuruldum bir sat oldu..ins olur..sizde ne var ne yokBen ütüleri gece yapıyorumtavsiye ederim kızlar, esiyor akşam burası. Oralar nasıl bilemedim.
Adetime ve doğum günüme son 4 gün. İnşallah bu ayda 1 hafta ileri atmazda, 40 günde bir adet görmüş olmam
Belirtilerimin hepsi yok oldu. Ne değişik bünyalere sahibiz ya.
Bazı kadınların mesela gebelikte midesi bile bulanmıyor.
ooooh be yaptım bitti ben de klimanın önünde yaptımBenimde ütüler dağ gibi oldu hiç çekilmiyor ütü bu Sıcakta
Gecmiş olsunooooh be yaptım bitti ben de klimanın önünde yaptımcicida :)
Aynn klima. Bu sıralar kocamdan çok klimadan ilgi bekliyorum,onsz bir hiçimmooooh be yaptım bitti ben de klimanın önünde yaptımcicida :)
Hayrlı olsn cnm. Bn o aşamaya gelmedm hç. Biz napalım valla,takılıyoruz,2 hamile annemiz var mutluyuzkizzz aranizda igne vurulan varmi...ben bugun igne vuruldum bir sat oldu..ins olur..sizde ne var ne yok
NEDEN BİR HAFTA SONRAKan versim bugun 1 hafta sonra alicam sonucu
gunaydin canlar..ne guzel rabim yeni annelere saglikli kucaga almaya nasip etsin..ins hepimiz guzel haber aliriz hayirlisi artik..Hayrlı olsn cnm. Bn o aşamaya gelmedm hç. Biz napalım valla,takılıyoruz,2 hamile annemiz var mutluyuz
Devlet oldugu icin galiba kizlar ayrica sonuc kac olmali yumurtalarin calistigini gostermesi icinNEDEN BİR HAFTA SONRA
Erken gebelik testlerinden yap canim yada normallerden iki tane al yappGünaydin hanimlar. 2 gün kaldi bata ama ben galiba dayanamicam bugün test yapcam. Kasik agrilarim arada bir oluyor. Gögüslerim balon gibi sisti dokunamiyorum bile. Bide 2 gündür mide bulantilarim var.
Bugün test yapsam dogru cikarmi ki?
Valla @renurda çıkmıştı silik çizgi canım. Varsa çıkar silik bi şey galiba. Ben adetin 2. Günü yaptım siliktiGünaydin hanimlar. 2 gün kaldi bata ama ben galiba dayanamicam bugün test yapcam. Kasik agrilarim arada bir oluyor. Gögüslerim balon gibi sisti dokunamiyorum bile. Bide 2 gündür mide bulantilarim var.
Bugün test yapsam dogru cikarmi ki?
Erken gebelik testlerinden yap canim yada normallerden iki tane al yapp
Vala canım bnm bat 13 ağustos bn nile yapmayı düşünüyorum bnce hiç kaçırma yap hemn derimSihirlidegnek
Valla @renurda çıkmıştı silik çizgi canım. Varsa çıkar silik bi şey galiba. Ben adetin 2. Günü yaptım silikti
Yapta yaz hemn hemn hadeee
Benim 8 gün varken çıkmıştı valaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?