Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Canim iki gundurr surekli oluyor hele bir koku duyayimm direkk basliyorr bulanmaya kraker falan ise yaramiyorr bulanti bilekligini ilk defa duydum ise yarar mi bilmiyorum ama yani sicaklarda eklenincee halimm fenaaa neyseki dogumumuz insallah martta soguklara denk geliyor son aylar sicaktan patlamamak icinn

Ben de bekleseydim diyorum. Ben de bu sene tezimi yazsaydım başımı sokacak bi iş bulsaydım. Seneye düşünseydim Diyorum. Ama tam da korunmaya başlicaz çocuk için erken dediğimiz ay oldu. Anlamıyorum olacağı varmış herhalde.

Bi el edeyim bende baya gerilerde kalmışım okuyamadım hepsini varmı hamiş aranızda cicida O ordulu gelin kiraz_cicegi benm bat 13 ağustos ama bu ayda pek ümit yok hiç belirttım yok yani
slm kizlar nasil siniz..az once doktordan geldim yumurtlama vakti gelmis yumurtlaliklar gelisme var ama daha catlamadi ve bana ovitrelle igne yazdi bugun vurulcam..hayirlisi artik..ins olur..bu igne bilginiz varsa şans varmi sizde nevar ne yok

Canım krakeri sabah 6-7 gibi yiyin diyorlar bir denesene.

Bebişin annecim gelcem ve hepsini unutturcam dedi napalım Marlacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…