Ayy ne kazası be brnim başıma gelmez .hiç sormaa o kaza işini oldum olası anlamam zaten ( ayyy büyük konuşayım da başıma gelsin)
Ayy ne kazası be brnim başıma gelmez .
Dur bende konuşayım dllmzdglkmlxkxfmblkfd
Canim iki gundurr surekli oluyor hele bir koku duyayimm direkk basliyorr bulanmaya kraker falan ise yaramiyorr bulanti bilekligini ilk defa duydum ise yarar mi bilmiyorum ama yani sicaklarda eklenincee halimm fenaaa neyseki dogumumuz insallah martta soguklara denk geliyor son aylar sicaktan patlamamak icinnNe sıklıkla bulantın oluyor canım..
Çubuk kraker yardımcı olamıyor u.
Eczanede bulantı önleyici bileklikler var işe yarar mı acaba.
Bunu biraz araştıralım ya.. Kıyamam sana..
Allah sabır versin..
En sevmediğim olaydır bulantıda
Bi kere lisede zehirlendin o gün bulandı unutamıyorum yani, düşün tarih öncesi
Yokk canimm sati dogru yazdim ben 22 hazirann :)Evet buradaki yanlışşş. Sen satı yanlış yazdın galiba. Benim sat 23 haziran. Aramızda bir gün fark var sadece :)
Buradaki takvime mi yanlış yazdın dedim de. Buradaki takvim sadece tahmini doğum tarihini istiyomuş. Sat zaten lazım değilmiş :)Yokk canimm sati dogru yazdim ben 22 hazirann :)
Ben de bekleseydim diyorum. Ben de bu sene tezimi yazsaydım başımı sokacak bi iş bulsaydım. Seneye düşünseydim Diyorum. Ama tam da korunmaya başlicaz çocuk için erken dediğimiz ay oldu. Anlamıyorum olacağı varmış herhalde.Sen şey de "evliliğimizi oturttuk" ilk bir yıl hakkaten bn o sebeple yapmadım.
2. Yıl full çalıştım aklımda yoktu.
Şimdi 2,5 olacak şuan evet diyorum da, o bana evet demiyo eşşek sıpası
Walla düşünüyorum da bu ay ikimizinde hamile kaldığını, uçar buralar
Kolay gelsin canım çok da yorma kendini ne olur ne olmaz :)kızlar hadi öpüyorum sizleri temizlik zamanı
slm kizlar nasil siniz..az once doktordan geldim yumurtlama vakti gelmis yumurtlaliklar gelisme var ama daha catlamadi ve bana ovitrelle igne yazdi bugun vurulcam..hayirlisi artik..ins olur..bu igne bilginiz varsa şans varmiBi el edeyim bende baya gerilerde kalmışım okuyamadım hepsini varmı hamiş aranızdacicida O ordulu gelin kiraz_cicegi benm bat 13 ağustos ama bu ayda pek ümit yok hiç belirttım yok yani
Kendimi dizilere filmlere verdim yatmaktan bi hal oldum valla :) dalmışımnerdesiniz canlar ?
Sıcaktan herkes buharlaştı sanırımnerdesiniz canlar ?
ben de temizliğeKendimi dizilere filmlere verdim yatmaktan bi hal oldum valla :) dalmışımsiz napıyosunuz canlar? Remes dra gidecekti o naptı?
aynen yaa yok böyle bi nem resmen esmiyoooorSıcaktan herkes buharlaştı sanırım
Benimde ütüler dağ gibi oldu hiç çekilmiyor ütü bu Sıcaktaben de temizliğeütü bekliyo oyalanıyorum yapmamak için renurdan ses yok halen
Canım krakeri sabah 6-7 gibi yiyin diyorlar bir denesene.Canim iki gundurr surekli oluyor hele bir koku duyayimm direkk basliyorr bulanmaya kraker falan ise yaramiyorr bulanti bilekligini ilk defa duydum ise yarar mi bilmiyorum ama yani sicaklarda eklenincee halimm fenaaa neyseki dogumumuz insallah martta soguklara denk geliyor son aylar sicaktan patlamamak icinn
Aranızda 1 gün var.1 günle 7. Haftayı kaçırmışın MarlaBuradaki takvime mi yanlış yazdın dedim de. Buradaki takvim sadece tahmini doğum tarihini istiyomuş. Sat zaten lazım değilmiş :)
Bebişin annecim gelcem ve hepsini unutturcam dedi napalım MarlacımBen de bekleseydim diyorum. Ben de bu sene tezimi yazsaydım başımı sokacak bi iş bulsaydım. Seneye düşünseydim Diyorum. Ama tam da korunmaya başlicaz çocuk için erken dediğimiz ay oldu. Anlamıyorum olacağı varmış herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?