• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Göğüsler şişmeyelir belki yaa. Bilmiyorum ki. Benimki bariz fark etti. Zaten göğüsten şüphelendim sizin de gazınızla test yaptım. Ama bel ağrısı akıntı oluyodu. Bel ağrım şurda bikaç gündür yok düşün henüz geçiyo :)
yine beklemek kaldı bize desene :)

Son adet tarihimden buyana hic geçmeyen bi kasik agrim var 22 hazirandan beri 2 doktora gittim biri hicbisi yok dedi digeri karninda bi sivi ve kist var dedi bir hafta oldu son doktora gittigimden beri halen agri devam bugun yine gidicem bana dua edinde birsey cikmasin arkadaslar
ayyy hadi inşallah hayırlı haberler alırsın canım

Geçen ay Göğüs ağrısı çektim bende hatta damarlar belirginleşmiş gibi hissettim eşime bak böylemiydi şurası şöylemiydi diye kendi kendime evhamlandım durdum bu ay sıfır belirti ile adet günümü bekliyorum :) kafaya takmıyım diyorum en takmamış halim buysa hehe sabah uyanır uyanmaz bu topikteyim gece uyumadan önce yine bu topicteyim kim hamile kim de ne belirti var merak içindeyim :cool:
Bnm gögüs ağrım geçti,
genelde böyl olunca 5 gün sonra adet olurum
Bu yüzdem bu ayda fos olduğuna Eminim ..
Umudum az olunca merağımda pek yok ..
Ben açıkçası burdaki enerjiyi sevdim, bu denli gireceğimi düşünmüyodum:KK200:

Kizlarrr gunaydinnn hamilelikk cok hos guzel bir duyguu ama hazirlikli olunn bulantilar insani mahvediyorr helee bu sicaklardaaa ayaga kalkaniyorumm ;( memisler davul gibi zatenn dokunamiyorumm kocaman da oldular tasimasi bile zorr geliyorrrr :)
Ne sıklıkla bulantın oluyor canım..
Çubuk kraker yardımcı olamıyor u.
Eczanede bulantı önleyici bileklikler var işe yarar mı acaba.
Bunu biraz araştıralım ya.. Kıyamam sana..
Allah sabır versin..
En sevmediğim olaydır bulantıda
Bi kere lisede zehirlendin o gün bulandı unutamıyorum yani, düşün tarih öncesi:KK70:

Bel ağrısıda iyi bi belirti bence :KK31:
Benim belirtiler bitti şuan. Gögüs geçti.
Bu ay umudumuz sensin valla.
Ben kocayla küstüm bi ara sahalardan uzak kaldım:KK45:
işiniz bana kaldıysa zor walla cicim :D
dur bakalım hele ben belirti olaylarına inanmıyorum artık yani şöyle herkeste farklı olabiliyo o yüzden sende halen çemberin içindesin :)

selam kızlar nabersiniz özledim sizleri
Ay şuan inanır mısın çevrem hamilelerle kuşatıldı. 4 arkadaşım hamile şuan toplamda :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Bizde tık yok tabiki :KK46:
Bide sormuyolar mı eeeeeee ne zaman bebek düşünüyosunuz?
Bende diyorum ki - düşünüyoruz öyleyse varız :KK51:
Yeni şakalr bulmayılım bu soru için, yada sizene beeee diye bağırcam sonunda:KK62:
Bu çevre ne meraklı yahu, hamile kalınca #hamileyim yazan t shırt giyincem valla.:cool:

Ay şuan inanır mısın çevrem hamilelerle kuşatıldı. 4 arkadaşım hamile şuan toplamda :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Bizde tık yok tabiki :KK46:
Bide sormuyolar mı eeeeeee ne zaman bebek düşünüyosunuz?
Bende diyorum ki - düşünüyoruz öyleyse varız :KK51:
Yeni şakalr bulmayılım bu soru için, yada sizene beeee diye bağırcam sonunda:KK62:
Bu çevre ne meraklı yahu, hamile kalınca #hamileyim yazan t shırt giyincem valla.:cool:
Sen bi de bana sor bi arkadaş grubum var çok samimi olduğum onların arasında ilk ben evlendim şu an ben hariç hepsi hamile düşün psikolojik baskıyı aileyi söylemiyorum bile :) artık sormayın diyorum olursa söyleriz zaten eşimde bunaldı artık millet sorunca daha istemiyoruz de kurtul diyo

Son adet tarihimden buyana hic geçmeyen bi kasik agrim var 22 hazirandan beri 2 doktora gittim biri hicbisi yok dedi digeri karninda bi sivi ve kist var dedi bir hafta oldu son doktora gittigimden beri halen agri devam bugun yine gidicem bana dua edinde birsey cikmasin arkadaslar
Amin cnm inşallah temiz çıkar

Sen bi de bana sor bi arkadaş grubum var çok samimi olduğum onların arasında ilk ben evlendim şu an ben hariç hepsi hamile düşün psikolojik baskıyı aileyi söylemiyorum bile :) artık sormayın diyorum olursa söyleriz zaten eşimde bunaldı artık millet sorunca daha istemiyoruz de kurtul diyo
Sen şey de "evliliğimizi oturttuk" ilk bir yıl hakkaten bn o sebeple yapmadım.
2. Yıl full çalıştım aklımda yoktu.
Şimdi 2,5 olacak şuan evet diyorum da, o bana evet demiyo eşşek sıpası :KK46:
Walla düşünüyorum da bu ay ikimizinde hamile kaldığını, uçar buralar :KK70:

Walla düşünüyorum da bu ay ikimizinde hamile kaldığını, uçar buralar :KK70:[/QUOTE
Ayyy hemde ne uçar inşallah kısmetimizde vardır canımm yaaa :anneadayı::anneadayı:

Walla düşünüyorum da bu ay ikimizinde hamile kaldığını, uçar buralar :KK70:
ALLAH isteyen herkese versin inss aratmasin inss bu ay anne adayi olursunuz banada doktor bu ay icin olmaz dedi ama ben yilmadim olacak inss

Hayat cok garip bazilari istemiyoduk kazala oldu diyo bazilarida istiyo ugrasio bende kaza olsun istiyorum :)istemem yan cebime koy:)
Evet ya çok garip
İsteyince bazı insanların ol uyo. İmtihanı oluyor .
Bazılarına da çocuk imtihan oluyor.
Allah imtihamların en hayırlısını versin inşalllahhh...

Back