• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

cicida cicida Remes Remes ya kızlar biliyorum daha erken ama bugün 1.yıldönümümüz heyecen yaptım bi ihtimal yaptım işte testi daha bata ortalama 5 -6 gün var :KK43:
Ay ben 6 gün önce hem erken gebelik testi idrar yaptım hem de kan yaptım ikisi de negatif çıktı biliyosunuz Aynısını renur da yaşadı :) dur daha erken

Zor yanları olsa da çok çok güzeldi canım,genel anlamda rahat bir hamilelik geçirdim. Prensesim dün doğdu gibi geliyor ama 2 buçuk yaşına geldi :nazar: Öncelikle şunu söyleyeyim,konu açmakta çok iyi yapmışsın,benim de 2012 yılına ait konum var,gün gün neler yaşamışım diye ara sıra açıp okurum. Hiç silinmemesi ve tanıştığın arkadaşlarınla dışarıda da görüşme durumu o kadar güzelki. Doğduktan sonra bebeğini görünce hiç inanamıyorsun,mucize gibi geliyor.Onun annesi olduğun için gururlanıyorsun. Sonra hayata bakışın değişiyor,başka çocuklara,insanlara,doğaya bile şefkatle bakıyorsun. Ne zorluk yaşarsan yaşa o kadar güçleniyorsun ki. Ben de senin gibi 27 yaşındayım.Sanki ilkmiş gibi yine aynı heyecanlar içindeyim ama bir kaç ay geçsin hele bir :)
Ne güzel anlatmışsın..
O konunun adını bize yazda okuyalım,hamile annelerimiz var aramızda onlarda okur:KK46:
Kızına maşşallah :nazar:
Evet annelik derin bir duygu olmalı..
Ben ilkokul öğretmniyim bazen anne gibi oluyosunuz ister istemez ve bunun bile insani haznemi geliştirdiğini daha merhametli olduğumu hissediyorum, kim bilir anne olunca neler hissediliyor tahmin edemiyorum:KK45:

1,5 senelik evliyim.
ve evlenir evlenmez hamile kaldım 9 haftada düştü.
bu senede ocak ayında yine hamile kaldım
oda düştü.
sonra testler yapıldı. bişi çıkmadı. 2 aydır uğraştım olmadı. bu ay 18 de adettim. bu günler yumurtlama günüm. inş olur.
5 ağustostada başka bi doktora gidicem. sonuçlarımıda götürcem bakalım o ne dicek
Halamda 2 düşük yapmış senin gibi sonra 2 çocuğu olmuş.tez zamanda sağlıklı bi bebişin olsun cnm inşallah

bizimde birinci yıl canım :)
adet geçmeyene kadar bi daha test yapmam inşallah bu ay çok rahattım ama bata az kalınca bambaşka bi insan oluyorum
Bi duramadın valla kimyager olcan bu işin sonunda Candycim:KK70:
Hafif merak bendede başladı ne yalan söyliyim,10 ağustosta olmam lazım,1 hafta var..önce seninkine bakcaz ama , ayyy yin heyecan geldi. Kız zaman ne çabuk geçiyo be:KK51:

Biraz daha iyiyimm ama arada yokluyorr canimm yinede siz ne yapiyonuzz calismalarr nasil bebegimm :)
Heh sevindim cancanım hafiflemesine... Wallahi çalışmalar yine plansız alakasız. 2sinde çalışma oldu.
Baktım ki fatoş yumurtlama günün olabilir dei hemen bir hallere girdim kavgayı yoksaydım hahahshshsh

Varya düşündümde şuan hamile kalsam seneye mayısta doğumum oluyo.
Oh mis. Okullar kapanırken izne çıkmış oluyorum. Eylülde güzel olur tam tatile denk gelir hatta. Önümüzdeki 3 ay bnm için iyi hakkaten.
Ovulasyon önümüzdeki ay candır gerisi heyecandır diyorum:KK70:

Kız benim hep bir batmalar bi ağrılar sürekli var. Kıvrandırmıyo ama muhakkak ağrılar hissediyorum yani. Dr olur öyle diyo :) sıkıntı ya Remes Remes
Benimde aradaa ben burdayimn diyorr yokluyorr benii agrilar cekilmicek gibi degil ama oluyorr bende birr yorgunlukk bir halsizlikk bayilicamm resmen sanarsin uykusuzumn aylardirr sende de oyle mi canim cok yorukuyorumm

Bi duramadın valla kimyager olcan bu işin sonunda Candycim:KK70:
Hafif merak bendede başladı ne yalan söyliyim,10 ağustosta olmam lazım,1 hafta var..önce seninkine bakcaz ama , ayyy yin heyecan geldi. Kız zaman ne çabuk geçiyo be:KK51:
hiç sorma yaa kafayı sıyırcam galiba :D aynen çok çabuk geçiyo da bu bir hafta geçmez bilesin :)

Back