• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Merhabalar :) 27 yaşındayım, 1 yıllık Evliyim son 4 ay korunmadık ve ta taa :) ben de bir hamile olarak aranızdayım. Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah.
Hoşgeldiniz mazoshest :anneadayı:Çok güzel.. Maşşalah size bende 27yim ve 4. Ayım hadi bakalım o halde:KK31:

Süper .. Hoşgeldin Ceyz:KK200:
Hadi bize ilk hamilelik belirtilerini, hamilelik sürecini ve sonrasını özetle anlat:nazar: :anneadayı:
Zor yanları olsa da çok çok güzeldi canım,genel anlamda rahat bir hamilelik geçirdim. Prensesim dün doğdu gibi geliyor ama 2 buçuk yaşına geldi :nazar: Öncelikle şunu söyleyeyim,konu açmakta çok iyi yapmışsın,benim de 2012 yılına ait konum var,gün gün neler yaşamışım diye ara sıra açıp okurum. Hiç silinmemesi ve tanıştığın arkadaşlarınla dışarıda da görüşme durumu o kadar güzelki. Doğduktan sonra bebeğini görünce hiç inanamıyorsun,mucize gibi geliyor.Onun annesi olduğun için gururlanıyorsun. Sonra hayata bakışın değişiyor,başka çocuklara,insanlara,doğaya bile şefkatle bakıyorsun. Ne zorluk yaşarsan yaşa o kadar güçleniyorsun ki. Ben de senin gibi 27 yaşındayım.Sanki ilkmiş gibi yine aynı heyecanlar içindeyim ama bir kaç ay geçsin hele bir :)

Kaçıncı denemeniz yada denediniz mi diyeyim
1,5 senelik evliyim.
ve evlenir evlenmez hamile kaldım 9 haftada düştü.
bu senede ocak ayında yine hamile kaldım
oda düştü.
sonra testler yapıldı. bişi çıkmadı. 2 aydır uğraştım olmadı. bu ay 18 de adettim. bu günler yumurtlama günüm. inş olur.
5 ağustostada başka bi doktora gidicem. sonuçlarımıda götürcem bakalım o ne dicek

Back