• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Varya düşündümde şuan hamile kalsam seneye mayısta doğumum oluyo.
Oh mis. Okullar kapanırken izne çıkmış oluyorum. Eylülde güzel olur tam tatile denk gelir hatta. Önümüzdeki 3 ay bnm için iyi hakkaten.
Ovulasyon önümüzdeki ay candır gerisi heyecandır diyorum:KK70:
aynen canım ovulasyon farz oldu artık sana :) ciddi ben yapıyorum değişen bişey yok ama olsun :D
hayırlısıyla bu ay güzel haberi alalım inş senden..
bi de adet geçmeyene kadar test yapmak istemiyorum (yalaaaaaaaaaaan :D )

Benimde aradaa ben burdayimn diyorr yokluyorr benii agrilar cekilmicek gibi degil ama oluyorr bende birr yorgunlukk bir halsizlikk bayilicamm resmen sanarsin uykusuzumn aylardirr sende de oyle mi canim cok yorukuyorumm
Ben de öyle. Ben ki geceleri katiyyen uyuyamayan insandım. Şimdi gayet düzenli uyuyorum hayret ediyorum kendime. Hamileliğn bana en güzel tek getirisi valla. Ama yorgunluk falan hayli fazla haklısın. Zaten hep evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum iyice mayıştım

İyi canım şimdilik :) şimdi kalp atışını bekleme heyecanı başlıyo ufak ufak :) öğrenmem için daha 1 hafta var.
Maşallah Cnm :) hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın inş bu bekleyişte ayrı heycanlı olsa gerek sonra cinsiyet heycanı sonra doğum heycanı :) bu bebiş olayı sabır gerektiriyor epey... sabırsız bana sabrı öğretecek inş öyle ki yedi aylık doğmuşum doğduğumdan beri sabırsızım :)

Maşallah Cnm :) hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın inş bu bekleyişte ayrı heycanlı olsa gerek sonra cinsiyet heycanı sonra doğum heycanı :) bu bebiş olayı sabır gerektiriyor epey... sabırsız bana sabrı öğretecek inş öyle ki yedi aylık doğmuşum doğduğumdan beri sabırsızım :)
Aynen sabır lazım bende de yok. Görüyosunuz ne hallere geliyorum :)) darısı başına canım benim. Sağlıklı hamilelik inşallah. Bu ay bat ne zamandı senin?

Aynen sabır lazım bende de yok. Görüyosunuz ne hallere geliyorum :)) darısı başına canım benim. Sağlıklı hamilelik inşallah. Bu ay bat ne zamandı senin?
Aslında biraz düzensizlik var bende geçen ay 32. Gün beklerken 28. Gün oldum korunmayı bıraktıktan sonra düzensizlikler oldu 3. Ay denemem :) 28. Gün gelirse yine bat tarihim 12 yoksa 16 :) 12 sinden sonra heycan yaparım hafiften ama bu ay pek ümitli değilim yatılı misafirlerim vardı birde eşim çok yurt dışına çıktı bu ay görüşemedik :) gerçi daha var belki geç yumurtluyorumdur tek ilişkide hamile kalanlarda var ama okadar kolay olsa ilk denememde olurdu :) ben dört yıllık Evliyim eşimi çok zor ikna ettim şimdi vazgeçmeden bebek istiyorum dua edin kızlar bana

Aslında biraz düzensizlik var bende geçen ay 32. Gün beklerken 28. Gün oldum korunmayı bıraktıktan sonra düzensizlikler oldu 3. Ay denemem :) 28. Gün gelirse yine bat tarihim 12 yoksa 16 :) 12 sinden sonra heycan yaparım hafiften ama bu ay pek ümitli değilim yatılı misafirlerim vardı birde eşim çok yurt dışına çıktı bu ay görüşemedik :) gerçi daha var belki geç yumurtluyorumdur tek ilişkide hamile kalanlarda var ama okadar kolay olsa ilk denememde olurdu :) ben dört yıllık Evliyim eşimi çok zor ikna ettim şimdi vazgeçmeden bebek istiyorum dua edin kızlar bana
Ay canım hayırlısı olsun inşallah. Adet düzensizliği oluyo zaten hamilelikten önce. Bende de oldu. Son adetim 3 gün gecikmişti. Bi dahaki ay da adet olmadım. DüZensizlikler sinyal veriyo bence. Ben inandım yaşayınca :) önemli olan yumurtlama gününe denk gelmesi canım. Sonsuz ilişkiye girmen gerekmiyo. Tam tarih bilmediğimiz için zaten sürekli ilişki yaşıyoruz ki denk getirme imkanımız daha çok olsun diye. Umarım bu ay şanslısındır dua edicem :)

yaa marla şu kaç gün geçmeyecek anladım ben...
adet belirtilerim hiç yok sadece belim çok ağrıyo o da kaç gündür tutulmuş ondandır
Son bikaç gün kala bende de bel ağrısı vardı bi de göğüslerim normalden bı tık daha şişikti. Öyle hatırlıyorum. Çok ciddi bi belirtim yoktu. Adet olcam sanıyodum ben canım. Hem anlıyorum seni şu süreç çok zor süreç. Ama beklemekten başka çaremiz de yok be yavrum

:) nasilsin canim, hamilelik nasil gidiyor ?
İyiyim canım iyi sayılırım ama sanırım midem bozulmaya başlıyo. Sürekli kazınıyo falan rahatsız ediyo umarım çok şiddetli olmaz :)) onun haricinde hep evdeyim ve çok bunaldım :)sen nasılsın senin nasıl gidiyo çalışmalar? Bat ne zamandı?
Kızlar bu arada böyle soruyorum batı falan tek tek diye kusuruma bakmayın. Yazıyosunuz ama ben sonra kimib ne zamandı unutuyorum yine. Hafızam korkunçtur da

İyiyim canım iyi sayılırım ama sanırım midem bozulmaya başlıyo. Sürekli kazınıyo falan rahatsız ediyo umarım çok şiddetli olmaz :)) onun haricinde hep evdeyim ve çok bunaldım :)sen nasılsın senin nasıl gidiyo çalışmalar? Bat ne zamandı?
Kızlar bu arada böyle soruyorum batı falan tek tek diye kusuruma bakmayın. Yazıyosunuz ama ben sonra kimib ne zamandı unutuyorum yine. Hafızam korkunçtur da

insallah kisa bir sürede atlatirsin canim :) bu havalarda en iyisi evde kalmak, insan bunaliyor ama en iyisi öyle. kalp atislarini dinlemeye nezaman gitceksiniz?
Bat 09.08 canim. Gögüs ve kasik agrilarim devam ediyor gecen haftadan beri, akintimdada bi degisiklik vardi .

yok sorun degil canim, bende öyleyim, aklimda tutamam :)

Back