• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

insallah kisa bir sürede atlatirsin canim :) bu havalarda en iyisi evde kalmak, insan bunaliyor ama en iyisi öyle. kalp atislarini dinlemeye nezaman gitceksiniz?
Bat 09.08 canim. Gögüs ve kasik agrilarim devam ediyor gecen haftadan beri, akintimdada bi degisiklik vardi .

yok sorun degil canim, bende öyleyim, aklimda tutamam :)
Az kalmışş. İnşallah iyi haberleriniZi alırıZ bu ay :) valla canım dr iki hafta sonra gel dedi geçen hafta ki o da 12 ağustos yapıyo. Ama ben de bu ctesi 8 ağustosta gitsem mi diye düşünüyorum. Duyulur mu acaba diyorum

Az kalmışş. İnşallah iyi haberleriniZi alırıZ bu ay :) valla canım dr iki hafta sonra gel dedi geçen hafta ki o da 12 ağustos yapıyo. Ama ben de bu ctesi 8 ağustosta gitsem mi diye düşünüyorum. Duyulur mu acaba diyorum
insallah canim insallah :) ay az kalmis :KK33: daha öncesinde duyulurmu bilmiyorum ki canim hic bir fikrim yok malesef

Varya düşündümde şuan hamile kalsam seneye mayısta doğumum oluyo.
Oh mis. Okullar kapanırken izne çıkmış oluyorum. Eylülde güzel olur tam tatile denk gelir hatta. Önümüzdeki 3 ay bnm için iyi hakkaten.
Ovulasyon önümüzdeki ay candır gerisi heyecandır diyorum:KK70:
ateşin çıkar falan diyolar ovulasyonda. ben adet bittikten sonra başlıyo ateş basmlar. eşim zor sokuyo. bi ılık duş al.
ateşim var şimdide..

Son bikaç gün kala bende de bel ağrısı vardı bi de göğüslerim normalden bı tık daha şişikti. Öyle hatırlıyorum. Çok ciddi bi belirtim yoktu. Adet olcam sanıyodum ben canım. Hem anlıyorum seni şu süreç çok zor süreç. Ama beklemekten başka çaremiz de yok be yavrum
öyle haklısın canım :( göğslerde şişlik falan yok geçen ay çok şişmişlerdi şimdilik bişey yok daha

Remes Remes ben sana ne diceem. Sen şimdi 12 ağustosta mı gidecektin? Ben öyle gidecektim de diyorum ki acaba 8 ağustosta gitsem kalbi falan duyulmaz mı sabinin?
Canimn ben 13 agustostta gidicem sen hic erkenden gidip canini sikma ilk kan testimiz gibi olmasin sonra gun sayarsin en iyisi doktorun gel dedigi gun gitt

Bitecekk canimm sabirrr suan bilee midem agzimdaa sankii kusucamm gibii sabirrrr
Aynen benim de midem şu an berbat. Sabahları bişey yesem bi dert yemesem bi dert :( 3-4 aylık olana kadar Sürüyor diyorlar. İnşallah kolay atlatırız :)

Back