• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ayaklar havaya diktiğinde alay eden bir tek benim eşim mi merak ediyorum birde
Bir Saat bekleme olayı bana göre değil Cnm sıkılıyor :) on dk en fazla sabır seviyem :) ovulasyon testi içimde kaldı ama Kasım ayına kadar akışına bırakmaya takmamaya karar verdim bu ay günde saymayacağım diyorum bakalım gerçi bata çok var belki o Yüzden rahat konuşuyorum geçen ay ümitliydim bu ay ümitli bile değilim... Kasıklarımda hafif ağrılar var ama muhtemel havuza girdim bu ay Islak mayo rüzgar olayından üşütmüşte olabilirim :)

Bir Saat bekleme olayı bana göre değil Cnm sıkılıyor :) on dk en fazla sabır seviyem :) ovulasyon testi içimde kaldı ama Kasım ayına kadar akışına bırakmaya takmamaya karar verdim bu ay günde saymayacağım diyorum bakalım gerçi bata çok var belki o Yüzden rahat konuşuyorum geçen ay ümitliydim bu ay ümitli bile değilim... Kasıklarımda hafif ağrılar var ama muhtemel havuza girdim bu ay Islak mayo rüzgar olayından üşütmüşte olabilirim :)
benim eşim yardım ediyo walla durabildiğin kadar dur diyo ben bi kere 4 saat durdum uyuyakalmışım :D iyi bi düzenek kurmuşuz yoksa destek olmadan durmak zor :) ya işte her yolu deniyoruz kısmet olsa ona buna bakmayacak ama umut fakirin ekmeği işte :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kızlar içim şiştiii hamilelik depresyonuna girdim sanırım panik atak falan osuruk kaldı yani şu anki psikolojime göre :) eve kapandım hayatım kısıtlandı. Dr iki hafta istirahat edeceksin memnun kalmadıkça bi yere gitmicen diyo ısrarla. Ben de dinliyom mecbur. Allah herkese gerçekten hhazır olunca versin.
Tahmin ediyorum Marlacım..
Hormonlar tavan, duygusallıkla agresypn birlik olmuş ruh karartmaya gelmiş
Şunu bil ki ge-çe-cek ve sonunda hediye var.
Hemde şişko ve mis kokulu bi hediye....

Şuan söylediğin herşeyr bu kadar katılamam yani:KK53:
Eşim noluyo şimdi dedi bi kaç kez ayakları dikince:KK70:
Bende hergün havuzdayım diye ağrım oluyo, aslında çok girmesek iyi olurda duramıyoz beya:KK48:
Bu ay aynen hiiiiç ümidim yok sfirsifirsifir :KK22:
O yüzden boşverelim :KK55:

Bu haftaa canlarimm sizle muhabbetin belini kiramadim kocanin yillik izni birde dugun varken arada girip bakip cikiyordum artikin sizinleyimm ve aktifimm sabahin koru uyandim kocaayi ise yolladim burdayimm :)
hoşgeldin canım nihayet bitti şu düğün :) ben de test yaptım negatif :(

Günaydın kızlar. Yine kendimi gebelik topiğinde gezinirken buldum :)
Sitede son zamanlarda okuduğum konulara dikkat ediyorum da 2.bebek için hazırım galiba :KK45:

Bu haftaa canlarimm sizle muhabbetin belini kiramadim kocanin yillik izni birde dugun varken arada girip bakip cikiyordum artikin sizinleyimm ve aktifimm sabahin koru uyandim kocaayi ise yolladim burdayimm :)
Süper heh buradasın napıyosun ağrıların azaldımı?

Günaydın kızlar. Yine kendimi gebelik topiğinde gezinirken buldum :)
Sitede son zamanlarda okuduğum konulara dikkat ediyorum da 2.bebek için hazırım galiba :KK45:
Süper .. Hoşgeldin Ceyz:KK200:
Hadi bize ilk hamilelik belirtilerini, hamilelik sürecini ve sonrasını özetle anlat:nazar: :anneadayı:

Back