Hoşgeldiniz mazoshestMerhabalar :) 27 yaşındayım, 1 yıllık Evliyim son 4 ay korunmadık ve ta taa :) ben de bir hamile olarak aranızdayım. Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah.
Kaçıncı denemeniz yada denediniz mi diyeyimbende kalsam hamileee acep.
Canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bulantın falan var mı?Merhabalar :) 27 yaşındayım, 1 yıllık Evliyim son 4 ay korunmadık ve ta taa :) ben de bir hamile olarak aranızdayım. Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah.
Zor yanları olsa da çok çok güzeldi canım,genel anlamda rahat bir hamilelik geçirdim. Prensesim dün doğdu gibi geliyor ama 2 buçuk yaşına geldiSüper .. Hoşgeldin Ceyz
Hadi bize ilk hamilelik belirtilerini, hamilelik sürecini ve sonrasını özetle anlat
1,5 senelik evliyim.Kaçıncı denemeniz yada denediniz mi diyeyim
ohhh mis darısı bize inşallaaahAmin amin canım, inş. sağlıklı sıhhatli bebekler gelsin :) İlki 30 aylık oldu,ben de 27 yaşındayım.1-2 ay sonra korunmayı bırakacağım,bakalım nasip :)
daha geçmedi canım adet düzenim alt üst oldu ya 7 ağustos ya da 10 ağustosta olmam lazımKaç gün geçtiki belki daha idrara geçmemiştir üzülme bence
yok canım laboquick diye bi markanın testini yaptımERKEN TESTLERDENMİ ALIP DENEDİN FORTEST VAR ONLA DENESENE
sağol canım seninde kutlu olsun rabbim yuvalarımızı şenlendirsin :) sizin kaçıncı yıl ?bu arada evlilik yıldönümün sanırım kutlu olsun benimde evlilik yıldönümüm bugun :)
1. yıl cnmsağol canım seninde kutlu olsun rabbim yuvalarımızı şenlendirsin :) sizin kaçıncı yıl ?
ama nikahta 2 yıl evlilik 1 yıl nikah önce oldu1. yıl cnm
bence biraz pahalı oluorlar ama erken gebelik testlerinden dene onlar daha hassas oluomuş öle diolaryok canım laboquick diye bi markanın testini yaptım
bizimde birinci yıl canım :)1. yıl cnm
Biraz daha iyiyimm ama arada yokluyorr canimm yinede siz ne yapiyonuzz calismalarr nasil bebegimm :)Süper heh buradasın napıyosun ağrıların azaldımı?
Erkenn testtlerede guvenmiyorumm canim onlarda da cok cikmiyorr para tuzagi sahsen benimki kanda da erken testtede cikmadi biraz dahaa beklee canimm :)yok canım laboquick diye bi markanın testini yaptım
zaten sen geldin aklıma sabah umut bitmedi ama üzüldüm işteErkenn testtlerede guvenmiyorumm canim onlarda da cok cikmiyorr para tuzagi sahsen benimki kanda da erken testtede cikmadi biraz dahaa beklee canimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?