Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ayaklar havaya diktiğinde alay eden bir tek benim eşim mi merak ediyorum birde
Bir Saat bekleme olayı bana göre değil Cnm sıkılıyor :) on dk en fazla sabır seviyem :) ovulasyon testi içimde kaldı ama Kasım ayına kadar akışına bırakmaya takmamaya karar verdim bu ay günde saymayacağım diyorum bakalım gerçi bata çok var belki o Yüzden rahat konuşuyorum geçen ay ümitliydim bu ay ümitli bile değilim... Kasıklarımda hafif ağrılar var ama muhtemel havuza girdim bu ay Islak mayo rüzgar olayından üşütmüşte olabilirim :)

benim eşim yardım ediyo walla durabildiğin kadar dur diyo ben bi kere 4 saat durdum uyuyakalmışım iyi bi düzenek kurmuşuz yoksa destek olmadan durmak zor :) ya işte her yolu deniyoruz kısmet olsa ona buna bakmayacak ama umut fakirin ekmeği işte :)

Tahmin ediyorum Marlacım..
Hormonlar tavan, duygusallıkla agresypn birlik olmuş ruh karartmaya gelmiş
Şunu bil ki ge-çe-cek ve sonunda hediye var.
Hemde şişko ve mis kokulu bi hediye....

Şuan söylediğin herşeyr bu kadar katılamam yani
Eşim noluyo şimdi dedi bi kaç kez ayakları dikince
Bende hergün havuzdayım diye ağrım oluyo, aslında çok girmesek iyi olurda duramıyoz beya
Bu ay aynen hiiiiç ümidim yok sfirsifirsifir
O yüzden boşverelim

Bu haftaa canlarimm sizle muhabbetin belini kiramadim kocanin yillik izni birde dugun varken arada girip bakip cikiyordum artikin sizinleyimm ve aktifimm sabahin koru uyandim kocaayi ise yolladim burdayimm :)
hoşgeldin canım nihayet bitti şu düğün :) ben de test yaptım negatif

Günaydın kızlar. Yine kendimi gebelik topiğinde gezinirken buldum :)
Sitede son zamanlarda okuduğum konulara dikkat ediyorum da 2.bebek için hazırım galiba

Bu haftaa canlarimm sizle muhabbetin belini kiramadim kocanin yillik izni birde dugun varken arada girip bakip cikiyordum artikin sizinleyimm ve aktifimm sabahin koru uyandim kocaayi ise yolladim burdayimm :)
Süper heh buradasın napıyosun ağrıların azaldımı?

Günaydın kızlar. Yine kendimi gebelik topiğinde gezinirken buldum :)
Sitede son zamanlarda okuduğum konulara dikkat ediyorum da 2.bebek için hazırım galiba
Süper .. Hoşgeldin Ceyz
Hadi bize ilk hamilelik belirtilerini, hamilelik sürecini ve sonrasını özetle anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…