- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
amin cumlemiz cminşallah kısmetinizde vardır da olur bu ay canım allah gönlüne göre versin :)
benim eşim yardım ediyo walla durabildiğin kadar dur diyo ben bi kere 4 saat durdum uyuyakalmışımAyaklar havaya diktiğinde alay eden bir tek benim eşim mi merak ediyorum birde
Bir Saat bekleme olayı bana göre değil Cnm sıkılıyor :) on dk en fazla sabır seviyem :) ovulasyon testi içimde kaldı ama Kasım ayına kadar akışına bırakmaya takmamaya karar verdim bu ay günde saymayacağım diyorum bakalım gerçi bata çok var belki o Yüzden rahat konuşuyorum geçen ay ümitliydim bu ay ümitli bile değilim... Kasıklarımda hafif ağrılar var ama muhtemel havuza girdim bu ay Islak mayo rüzgar olayından üşütmüşte olabilirim :)
Tahmin ediyorum Marlacım..AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kızlar içim şiştiii hamilelik depresyonuna girdim sanırım panik atak falan osuruk kaldı yani şu anki psikolojime göre :) eve kapandım hayatım kısıtlandı. Dr iki hafta istirahat edeceksin memnun kalmadıkça bi yere gitmicen diyo ısrarla. Ben de dinliyom mecbur. Allah herkese gerçekten hhazır olunca versin.
Şuan söylediğin herşeyr bu kadar katılamam yaniAyaklar havaya diktiğinde alay eden bir tek benim eşim mi merak ediyorum birde
Bir Saat bekleme olayı bana göre değil Cnm sıkılıyor :) on dk en fazla sabır seviyem :) ovulasyon testi içimde kaldı ama Kasım ayına kadar akışına bırakmaya takmamaya karar verdim bu ay günde saymayacağım diyorum bakalım gerçi bata çok var belki o Yüzden rahat konuşuyorum geçen ay ümitliydim bu ay ümitli bile değilim... Kasıklarımda hafif ağrılar var ama muhtemel havuza girdim bu ay Islak mayo rüzgar olayından üşütmüşte olabilirim :)
Kız candt buralardamısın? Gelde sohbetin belini kıraktarihleri düzgün yaz canım
Bu haftaa canlarimm sizle muhabbetin belini kiramadim kocanin yillik izni birde dugun varken arada girip bakip cikiyordum artikin sizinleyimm ve aktifimm sabahin koru uyandim kocaayi ise yolladim burdayimm :)Elbette saat 02:00 ve sadece yine ben varım gidiyom ben ya
günaydın canım uyanır uyanmaz kendimi test yaparken buldumKız candt buralardamısın? Gelde sohbetin belini kırak
hoşgeldin canım nihayet bitti şu düğün :) ben de test yaptım negatifBu haftaa canlarimm sizle muhabbetin belini kiramadim kocanin yillik izni birde dugun varken arada girip bakip cikiyordum artikin sizinleyimm ve aktifimm sabahin koru uyandim kocaayi ise yolladim burdayimm :)
o zaman allah sana ikinciyi bizlere de birinciyi nasip etsin inşallaaah amin :)Günaydın kızlar. Yine kendimi gebelik topiğinde gezinirken buldum :)
Sitede son zamanlarda okuduğum konulara dikkat ediyorum da 2.bebek için hazırım galiba
Amin amin canım, inş. sağlıklı sıhhatli bebekler gelsin :) İlki 30 aylık oldu,ben de 27 yaşındayım.1-2 ay sonra korunmayı bırakacağım,bakalım nasip :)o zaman allah sana ikinciyi bizlere de birinciyi nasip etsin inşallaaah amin :)
Kaç gün geçtiki belki daha idrara geçmemiştir üzülme bencegünaydın canım uyanır uyanmaz kendimi test yaparken buldumbenim de moral sıfır sıfır sıfır
Bat ne kadarr varr canimmhoşgeldin canım nihayet bitti şu düğün :) ben de test yaptım negatif
Süper heh buradasın napıyosun ağrıların azaldımı?Bu haftaa canlarimm sizle muhabbetin belini kiramadim kocanin yillik izni birde dugun varken arada girip bakip cikiyordum artikin sizinleyimm ve aktifimm sabahin koru uyandim kocaayi ise yolladim burdayimm :)
Kaç gün kaldı ki Candy erken yapmışın yahu?günaydın canım uyanır uyanmaz kendimi test yaparken buldumbenim de moral sıfır sıfır sıfır
Süper .. Hoşgeldin CeyzGünaydın kızlar. Yine kendimi gebelik topiğinde gezinirken buldum :)
Sitede son zamanlarda okuduğum konulara dikkat ediyorum da 2.bebek için hazırım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?