Amin inşaşşah bu güzel bebek haberi hediyeni verirsin eşine canımTeşekkürler canım . bu belirtileri yaşayan var mı acaba ??? Birde 3 agustos evlilik yıldönümümüz eşime böyle bır hediye vermeyı çok ıstıyorum . rabbım hayırlısınız nasıp etsın ıns hayırlısı ıle olur :)
bben de olmazsa olmasın önümüzdeki maçlara bakıcaz diyorum da yarın da evlilik yıldönümümüz olaydı hoş olurdu yaniiii :)Benim normal döngüye göre 5 inde , son döngü sapıtmasından sonra 10 ağustosta görmem lazım.
Ama heran herşey olabilir şekliyim. Bambaşka bi andada olabilir.
Doktorlar bu düzensizliği anlamlı buluyorlar bebek denemesine başlayınca.
Gögüslerim şiş ve dokununca ağrı var. Olurum ben ya bi kaç güne.
Hiiiiiiçumudum yok bu kez.
Zaten güzel zayıfladım şimdi modu bozmayayım. Olursa sevirim olmazsa da üzülmem yani. Doğaya bıraktım kendimi.
Sende kal ben sonra kalırım bakayım bi iyice neler oluyo sonrasındabben de olmazsa olmasın önümüzdeki maçlara bakıcaz diyorum da yarın da evlilik yıldönümümüz olaydı hoş olurdu yaniiii :)
ay inşallah olmazsın yaaa dur daha erken beklicez
ya o rahatlık bende de var ama minnak bir merak yavaştan sarmaya başladı sankiSende kal ben sonra kalırım bakayım bi iyice neler oluyo sonrasında
Şaka bi yana istiyorum tabi de valahi ilgi odağımdan çıktı yani.
selam kizlar 5 gundur ovalasion test yapiyorum bir bakin ya..T cizgi cok hafif var bazeler bulut gibi..ama iki gundur yumurtlariklarim agrim var..son adet 23 temuz..hep 27-28 gun de adetim oluyor erken mi aceba daha..sali gunu ordu de dogum uzmanda randevu aldikya o rahatlık bende de var ama minnak bir merak yavaştan sarmaya başladı sanki
daha erken canım yumurtlama falan görünmüyo testlerdeselam kizlar 5 gundur ovalasion test yapiyorum bir bakin ya..T cizgi cok hafif var bazeler bulut gibi..ama iki gundur yumurtlariklarim agrim var..son adet 23 temuz..hep 27-28 gun de adetim oluyor erken mi aceba daha..sali gunu ordu de dogum uzmanda randevu aldik
kizzz benim son 3 adet hesaplabilirmisin ben anlamiyom ya cahilim neyiya o rahatlık bende de var ama minnak bir merak yavaştan sarmaya başladı sanki
marlaaa çabuk çık o depresyondanAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kızlar içim şiştiii hamilelik depresyonuna girdim sanırım panik atak falan osuruk kaldı yani şu anki psikolojime göre :) eve kapandım hayatım kısıtlandı. Dr iki hafta istirahat edeceksin memnun kalmadıkça bi yere gitmicen diyo ısrarla. Ben de dinliyom mecbur. Allah herkese gerçekten hhazır olunca versin.
tarihleri düzgün yaz canımkizzz benim son 3 adet hesaplabilirmisin ben anlamiyom ya cahilim neyi1.06.2015-26.06.2015--son adet 23 temuz simdi benim yumurtlama nezaman olmali ya
Doğru diyosun yaa ne biçim bi insan oldum iyice yaa valla dokunsalar ağlıyorum görsen :))marlaaa çabuk çık o depresyondan
anacım depresyona girmeye bahane arıyon her fırsatı değerlendiriyonşimdi de hamilelik depresyonu
anladim canim..yok 26 gunde oluyorum son 3 adet 1.haziran..ikinci 26 haziran..ucuncu 23 temuzO ordulu gelin 28 günde bir olyosan 19 ağustosta adet görmen gerekiyo
14 gün geriye gel 6 ağustosta yumrtlaman gerekiyo
tmşimdiden başla düzenli olarak ilişkiye gir marlanın deyimiyle ayakları dik en az bi saat bekle
desene hamilelik duygusallığı almış başını gidiyoDoğru diyosun yaa ne biçim bi insan oldum iyice yaa valla dokunsalar ağlıyorum görsen :))
bu işler yaş işleeer :) ovulasyon testi en iyisi sen düzenli olarak testi yapmaya devam et testlerin üstüne tarihi falan yaz arada buraya yükle bakarız canım bu ay çok çalış herkes çalışsın :)anladim canim..yok 26 gunde oluyorum son 3 adet 1.haziran..ikinci 26 haziran..ucuncu 23 temuz
evet zaten oyle yapiyoruzbu işler yaş işleeer :) ovulasyon testi en iyisi sen düzenli olarak testi yapmaya devam et testlerin üstüne tarihi falan yaz arada buraya yükle bakarız canım bu ay çok çalış herkes çalışsın :)
inşallah kısmetinizde vardır da olur bu ay canım allah gönlüne göre versin :)evet zaten oyle yapiyoruzbebe olmasa de calisiyoruz surda bir ay vaktimiz var sonra gene bir iki ay yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?