Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Amin inşaşşah bu güzel bebek haberi hediyeni verirsin eşine canım

bben de olmazsa olmasın önümüzdeki maçlara bakıcaz diyorum da yarın da evlilik yıldönümümüz olaydı hoş olurdu yaniiii :)
ay inşallah olmazsın yaaa dur daha erken beklicez

bben de olmazsa olmasın önümüzdeki maçlara bakıcaz diyorum da yarın da evlilik yıldönümümüz olaydı hoş olurdu yaniiii :)
ay inşallah olmazsın yaaa dur daha erken beklicez
Sende kal ben sonra kalırım bakayım bi iyice neler oluyo sonrasında
Şaka bi yana istiyorum tabi de valahi ilgi odağımdan çıktı yani.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kızlar içim şiştiii hamilelik depresyonuna girdim sanırım panik atak falan osuruk kaldı yani şu anki psikolojime göre :) eve kapandım hayatım kısıtlandı. Dr iki hafta istirahat edeceksin memnun kalmadıkça bi yere gitmicen diyo ısrarla. Ben de dinliyom mecbur. Allah herkese gerçekten hhazır olunca versin.

ya o rahatlık bende de var ama minnak bir merak yavaştan sarmaya başladı sanki
selam kizlar 5 gundur ovalasion test yapiyorum bir bakin ya..T cizgi cok hafif var bazeler bulut gibi..ama iki gundur yumurtlariklarim agrim var..son adet 23 temuz..hep 27-28 gun de adetim oluyor erken mi aceba daha..sali gunu ordu de dogum uzmanda randevu aldik

Eklentiler

• 20150802_200322.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 81
  • 20150802_200432.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 71
daha erken canım yumurtlama falan görünmüyo testlerde

marlaaa çabuk çık o depresyondan
anacım depresyona girmeye bahane arıyon her fırsatı değerlendiriyon şimdi de hamilelik depresyonu

anladim canim..yok 26 gunde oluyorum son 3 adet 1.haziran..ikinci 26 haziran..ucuncu 23 temuz
bu işler yaş işleeer :) ovulasyon testi en iyisi sen düzenli olarak testi yapmaya devam et testlerin üstüne tarihi falan yaz arada buraya yükle bakarız canım bu ay çok çalış herkes çalışsın :)

bu işler yaş işleeer :) ovulasyon testi en iyisi sen düzenli olarak testi yapmaya devam et testlerin üstüne tarihi falan yaz arada buraya yükle bakarız canım bu ay çok çalış herkes çalışsın :)
evet zaten oyle yapiyoruz bebe olmasa de calisiyoruz surda bir ay vaktimiz var sonra gene bir iki ay yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…