Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Cnm hoşgeldin öncelİkle aramıza
Yaşadıkların üzücü, Rabbim şerden hatır doğuracaktır ve şükür ki atlatmışn
Burası uğurlu topic oldu valla, her ay iki hamilemiz var vallahi
Aramızda ol kaybolma

Marla sen dış gebelik yaşadın mı daha önce? Ağrıların ne durumda?Bugun hiç konuşamadık özlemişim kız

Ay dimi renur nası tatlı bi dıygudur kimbilİr, Allah tüm isteyenlere hayırlı anda versin inşallah
Bazen bişeyİn olmamasına üzülürüz ancak istek vardır ama ya bedenimiz hazır değildir ya ruhumuz.
Zaman bizi hazırlar olması gerektiğindede olur.
İşte o hayırlı anda bizim bebeklerimiz sizin yeğenleriniz gelsin inşşalah
Sizin şuan karnınızda bir canlı var ve resmen büyüyor muhteşem bi duygu olmalı tadını çıkarın canlar

Evet elbette kimse yok ve ben burdayım hahshsh
:) bu ay inş hepimizden güzel haberler gelir umarım :) ay sonuna yakın eşimin doğum günü bat tarihimle çakışıyor başka zaman olsa üzülürdüm benim regl günlerim itinayla özel günlere denk geldiği için (hatta düğün günümde bile ) bu sefer umarım bi süpriz olur ve bebek müjdesi gelir inş birbirimize dua edelim kızlar

Marla sen dış gebelik yaşadın mı daha önce? Ağrıların ne durumda?Bugun hiç konuşamadık özlemişim kız
Yook yavrucum ilk hamileliğim. Bende ne var ne yok bilmediğimden korkuyorum işte. Bi temeli yok yani :) ağrılarım eğilip kalkınca oturup kalkınca olan ağrılardan şu an. Biraz azaldı gibi sanki ama bilmiyorum yine de.
ay canımm konuşamamak bana da kötü geliyo özlüyorum hemen.

Anlatsana mantığını hazır çözmüşken
Ben hiç bilmiyorum da
bak şindi :) her gün aynı saatte ve aynı damla sayısıyla yapacaksın yapmadan önce sıvı alımını azaltacaksın test için en uygun saat akşam 5 suları ikinci çizginin en koyu olduğu gün yumurtlama günü testleri sakın atmıcan üzerine yaptığın tarihi yazacaksın ki karşılaştırasın özellikle adet düzensizliği olanlar için ideal canım böyle işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…