Canimm dun ben cok kotuydumm agrilarimm azitti resmen ama sabah 7 den aksam 6 kadar ayaktaydim cok yogundun belimm o kadar agridi ki bi de sancilarimm cok olduu batma seklinde oturup aglicaktimm sonra biraz uzandimm falan gectii ara ara oluyor yyinee normalmis rahimdeki degisiklikten oluyormus benimde pazartesi randevum var iyi bir doktora gozukucemm sikma canini olumsuz dusunme lutfenn normal seyler bunlarrr :)Remes nasıl gidiyo canım? Benim bugün sol kasığıma ara ara bıçak saplanıyo. Ayağa kalkınca tekrar otururken falan. Kramp gibi. Ay bilmiyorum bunlar normal olamaz ya. Şu ptesi gelsin en azından bir an evvel ya. Dra gitmek istiyorum
Ay yorgunluğa hele hiç gelmiyo vücudumuz şu dönem. Dikkatli ol sen de. Benim dün sol kasığımda bıçak saplanması oldu bayağı şiddetli. Bikaç defa nefesim kesildi o derece. Bn de ptesi mi gideyim çarşamba mı bilemedim valla yaCanimm dun ben cok kotuydumm agrilarimm azitti resmen ama sabah 7 den aksam 6 kadar ayaktaydim cok yogundun belimm o kadar agridi ki bi de sancilarimm cok olduu batma seklinde oturup aglicaktimm sonra biraz uzandimm falan gectii ara ara oluyor yyinee normalmis rahimdeki degisiklikten oluyormus benimde pazartesi randevum var iyi bir doktora gozukucemm sikma canini olumsuz dusunme lutfenn normal seyler bunlarrr :)
Valla son 2 haftadır bulantı manyağı olmuştum,biraz daha iyi uyandım sanki.Ben sürekli diyet halinde yaşayan bir insan olduğum için bu bulantıları bastırmak için sürekli bişiyler yiyip bastırmaya çalışmamdan dolayı moralimde bozuluyodu.Bulantı biter bitmez insaallah normal ve sağlıklı yemeye devam edicemSorma kıız resmen gülünç durumlar. Ben de hem gülüyodum hem de yapıyodum yaptırıyodum napayım :) yatakta kalmak kısmında çok haklısın ben de her seferinde kalkmadan yatmaya devam ettiiim hepp :) senin hamileliğin nasıl gidiyo mide bulantıların nasıl? Bi de adet gecikmesi olan ilk hafta ağrıların oldu mu senin de ):
Canimm bu kadar kafana takiyorsan icin rahat olsun diye pazartesii gitt sorun yokturr merak etme kuzumm :)Ay yorgunluğa hele hiç gelmiyo vücudumuz şu dönem. Dikkatli ol sen de. Benim dün sol kasığımda bıçak saplanması oldu bayağı şiddetli. Bikaç defa nefesim kesildi o derece. Bn de ptesi mi gideyim çarşamba mı bilemedim valla ya
sen de iyiki varsın walla sayende bu başlık altında toplandık :)Evet ya tam bi motivasyon toplantısı,güç birliği.. İyiki varsnz kızlar
bak hiç bu yönden bakmamıştım bana garezleri var dedimVarya aynısı geçen sene yaşadım, resmen belgeseli komple oturup izler gibi dimi
Biliyomusun büyükler dyorki ki onlar yuvası en güzel olanın balkonunu camınıseçerlermiş, bilirler ki onlardan zarar gelmez. O yüzden onu bozmak hiç iyi sayılmazmış.
Komşun olaya çok mizahi bakmış
bebişlerin olunca ordan izleyecekler sizi hepberaber inşallahhh
kız en başta da söylemiştim hatırlamıyosun heralde walla 3 aydır kullanıyorum ama tam mantığını bu ay çözdüm :)Hiç çaktırmıyosun kız candy ne zamandır yapıyosun
günaydınn canım nasılsın ağrın var mı halen ?Günaydııınn
Ayy çok geçmiş olsun. Ben de yeni hamileyim ve dış gebelik korkum var. dr şüpheli demedi ama ben keseyi görene kadar korkmaya devam edicem sanırım. İnanılmaz korkuyorum seni çok iyi anladım şu an. Allahım bir daha yaşatmasın. Allah kimseye yaşatmasın çok korkunç bi şeykızlar merhaba
bizde 3 yıldır istiyoruz. bi kere hamiş oldum, bebek düşünmediğimiz zamanlarda. bilmeden koltuk filan çektim ağır kaldırdım, temizlik yaptım, bilmeden tehlikeli olan herşeyi yaptım anlıcağınız ve sonuçta gitti.
neyse aradan 1 yıl geçti bukez istedik, bekledik derken oldu..ama malesef dış gebelikmiş.
Rabbim düşmanımın başına vermesin. Tüm kalbimle söylüyorum inanın. O kadar zorki..tam 16 gün hastanede yattım ölümle burun buruna geldiğimi hisettim. 2 defa metotreksat iğnesi vuruldum, içimde erisin de operasyıona gerek olmadan kurtulayım die, kürtajlar bilmem neler de çabası.. neyse şükür Rabbime atlattım. Yanlız en çok zor gelen de 1 gün boyunca bana umut vererek bekletmeleri oldu. ikizmiş biri içte diğeri dıştamış gibi drlar arasında söylentiler duydum, belki bir şans verilebilir filan dedi dr ondan bir gece daha bekletelim sizi sabaha karşı kan alıcaz değerlerine bakılacak tekrar filan dendi. ama sonuç hüsan
ve buolayı atlatalı tam 8 ay oldu şimdi yavaş yavaş düşünmeye başladık.. inşallah böyle bir şey birdaha asla yaşamam da bir an ewwel sağlıkla bir bebeğim olur.
neyse çok uzun oldu k. bakmayın artık..
Rabbim kimseye evlat sevgisini aratmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın
Daha iyiyim canım sağ ol. Ağrım var ara ara. ama sanki azalıyo. İnşallah yanigünaydınn canım nasılsın ağrın var mı halen ?
bebişler doğmadan sizi yormaya başladı hanımlarr şikayet yooook herşey çok güzel olacak sağlıkla doğacak topiğimizin bebişleri biz de teyze olacaz iyi düşününCanimm dun ben cok kotuydumm agrilarimm azitti resmen ama sabah 7 den aksam 6 kadar ayaktaydim cok yogundun belimm o kadar agridi ki bi de sancilarimm cok olduu batma seklinde oturup aglicaktimm sonra biraz uzandimm falan gectii ara ara oluyor yyinee normalmis rahimdeki degisiklikten oluyormus benimde pazartesi randevum var iyi bir doktora gozukucemm sikma canini olumsuz dusunme lutfenn normal seyler bunlarrr :)
canım çok geçmiş olsun çok üzücü şeyler yaşamışsın rabbim seni de bununla sınamış demek ki çektiğin son acılar olur inşallah, bol bol dua et... inşallah en hayırlı zamanda hamile kalır ve sorunsuz bi şekilde doğurursun canım allah yardımcın olsunkızlar merhaba
bizde 3 yıldır istiyoruz. bi kere hamiş oldum, bebek düşünmediğimiz zamanlarda. bilmeden koltuk filan çektim ağır kaldırdım, temizlik yaptım, bilmeden tehlikeli olan herşeyi yaptım anlıcağınız ve sonuçta gitti.
neyse aradan 1 yıl geçti bukez istedik, bekledik derken oldu..ama malesef dış gebelikmiş.
Rabbim düşmanımın başına vermesin. Tüm kalbimle söylüyorum inanın. O kadar zorki..tam 16 gün hastanede yattım ölümle burun buruna geldiğimi hisettim. 2 defa metotreksat iğnesi vuruldum, içimde erisin de operasyıona gerek olmadan kurtulayım die, kürtajlar bilmem neler de çabası.. neyse şükür Rabbime atlattım. Yanlız en çok zor gelen de 1 gün boyunca bana umut vererek bekletmeleri oldu. ikizmiş biri içte diğeri dıştamış gibi drlar arasında söylentiler duydum, belki bir şans verilebilir filan dedi dr ondan bir gece daha bekletelim sizi sabaha karşı kan alıcaz değerlerine bakılacak tekrar filan dendi. ama sonuç hüsan
ve buolayı atlatalı tam 8 ay oldu şimdi yavaş yavaş düşünmeye başladık.. inşallah böyle bir şey birdaha asla yaşamam da bir an ewwel sağlıkla bir bebeğim olur.
azalıyodur azalıyodur sen yeter ki içini ferah tut canımDaha iyiyim canım sağ ol. Ağrım var ara ara. ama sanki azalıyo. İnşallah yani
Kizlarrrr sizdee bu ay hamilee kalindaa sizde yorulun bunlar tatli yorgunluklarr cidden anne olma duygusunu az az hissediyorsunuz annelerimizi simdi daha iyi anliyorumn bendee teyzee olmak istiyorum yigenlerim bu ay haber versinler bize artikkkbebişler doğmadan sizi yormaya başladı hanımlarr şikayet yooook herşey çok güzel olacak sağlıkla doğacak topiğimizin bebişleri biz de teyze olacaz iyi düşünün
kızlar merhaba
Fatimacikk mi cnm 2 k ile olan var sen ekle beni kabul ederim :)Hahah ben olabilirmiyim acabaFatımacıkkkk ismim
Tatlım bende senin gibiydim, herseyin en kötüsünü okuyabokua ve düşüne düşüne başıma getirdim resmen stresten geçen kasımda 10 haftalık bebeğimi kaybettim...İnşallah canım gerçekten. Bazen diyorum ben neyin içinde olursam olayım hep en kötüsünü düşünüp korkmuşumdur. Anksiyete bozukluğunun etkisi olsa gerek. Umarım bu da öyle bi şeydir de geçer gider.
Tatlım çok geçmiş olsun, allah birdaha böyle şeyler yadatmasın inş. Seni çok iyi anlıyorum kürtaj olayı berbat bişey ben 1 ay kendime gelemedim, 3-4 aydada ancak psikolojim düzeldi ve 7 ay geçti ancak çalışmalara başladık. İlk ay olmadı inş bu ay allah çok aratmadsn bizlere sağlıklı bebişler nasip etsin inş.kızlar merhaba
dur bakalım kısmetimizde varsa bu ay olur yoksa da önümüzdeki maçlara bakacaz artık :)Kizlarrrr sizdee bu ay hamilee kalindaa sizde yorulun bunlar tatli yorgunluklarr cidden anne olma duygusunu az az hissediyorsunuz annelerimizi simdi daha iyi anliyorumn bendee teyzee olmak istiyorum yigenlerim bu ay haber versinler bize artikkkteyzelerini mutlu etsinlerrr canlarimm yaa popolarini yerimm onlarinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?