Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Canimm dun ben cok kotuydumm agrilarimm azitti resmen ama sabah 7 den aksam 6 kadar ayaktaydim cok yogundun belimm o kadar agridi ki bi de sancilarimm cok olduu batma seklinde oturup aglicaktimm sonra biraz uzandimm falan gectii ara ara oluyor yyinee normalmis rahimdeki degisiklikten oluyormus benimde pazartesi randevum var iyi bir doktora gozukucemm sikma canini olumsuz dusunme lutfenn normal seyler bunlarrr :)

Ay yorgunluğa hele hiç gelmiyo vücudumuz şu dönem. Dikkatli ol sen de. Benim dün sol kasığımda bıçak saplanması oldu bayağı şiddetli. Bikaç defa nefesim kesildi o derece. Bn de ptesi mi gideyim çarşamba mı bilemedim valla ya

Valla son 2 haftadır bulantı manyağı olmuştum,biraz daha iyi uyandım sanki.Ben sürekli diyet halinde yaşayan bir insan olduğum için bu bulantıları bastırmak için sürekli bişiyler yiyip bastırmaya çalışmamdan dolayı moralimde bozuluyodu.Bulantı biter bitmez insaallah normal ve sağlıklı yemeye devam edicemBenim kasıklarda uzun zamandır ağrılarım vardı hamile olmadığım aylarda da gerginlik oluyodu kasıklarımda.Valla pek belirtim olmadı diyebilirim yaniÖnceli aylarda kendimi daha bi hamile hissediyodum bide bakyodum adet olmuşum

Canimm bu kadar kafana takiyorsan icin rahat olsun diye pazartesii gitt sorun yokturr merak etme kuzumm :)

cicida canimm sen tekirdagli misinn ayy yaa memleketimden sonra sevdigimm tek sehirrr 3 ay orda devlet hastahanesinde staj yaptim bayiliyorumm oraya halkina denizine ohh miss :) amcam gecen sene oranin il muduruydu ondan orda staj yaptimm

bak hiç bu yönden bakmamıştım bana garezleri var dedim ay inşallah ya inşallaaaah:)

kızlar merhaba
bizde 3 yıldır istiyoruz. bi kere hamiş oldum, bebek düşünmediğimiz zamanlarda. bilmeden koltuk filan çektim ağır kaldırdım, temizlik yaptım, bilmeden tehlikeli olan herşeyi yaptım anlıcağınız ve sonuçta gitti.
neyse aradan 1 yıl geçti bukez istedik, bekledik derken oldu.. ama malesef dış gebelikmiş.
Rabbim düşmanımın başına vermesin. Tüm kalbimle söylüyorum inanın. O kadar zorki.. tam 16 gün hastanede yattım ölümle burun buruna geldiğimi hisettim. 2 defa metotreksat iğnesi vuruldum, içimde erisin de operasyıona gerek olmadan kurtulayım die, kürtajlar bilmem neler de çabası.. neyse şükür Rabbime atlattım. Yanlız en çok zor gelen de 1 gün boyunca bana umut vererek bekletmeleri oldu. ikizmiş biri içte diğeri dıştamış gibi drlar arasında söylentiler duydum, belki bir şans verilebilir filan dedi dr ondan bir gece daha bekletelim sizi sabaha karşı kan alıcaz değerlerine bakılacak tekrar filan dendi. ama sonuç hüsan
ve buolayı atlatalı tam 8 ay oldu şimdi yavaş yavaş düşünmeye başladık.. inşallah böyle bir şey birdaha asla yaşamam da bir an ewwel sağlıkla bir bebeğim olur.
neyse çok uzun oldu k. bakmayın artık..
Rabbim kimseye evlat sevgisini aratmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ayy çok geçmiş olsun. Ben de yeni hamileyim ve dış gebelik korkum var. dr şüpheli demedi ama ben keseyi görene kadar korkmaya devam edicem sanırım. İnanılmaz korkuyorum seni çok iyi anladım şu an. Allahım bir daha yaşatmasın. Allah kimseye yaşatmasın çok korkunç bi şey

bebişler doğmadan sizi yormaya başladı hanımlarr şikayet yooook herşey çok güzel olacak sağlıkla doğacak topiğimizin bebişleri biz de teyze olacaz iyi düşünün

canım çok geçmiş olsun çok üzücü şeyler yaşamışsın rabbim seni de bununla sınamış demek ki çektiğin son acılar olur inşallah, bol bol dua et... inşallah en hayırlı zamanda hamile kalır ve sorunsuz bi şekilde doğurursun canım allah yardımcın olsun

bebişler doğmadan sizi yormaya başladı hanımlarr şikayet yooook herşey çok güzel olacak sağlıkla doğacak topiğimizin bebişleri biz de teyze olacaz iyi düşünün
Kizlarrrr sizdee bu ay hamilee kalindaa sizde yorulun bunlar tatli yorgunluklarr cidden anne olma duygusunu az az hissediyorsunuz annelerimizi simdi daha iyi anliyorumn bendee teyzee olmak istiyorum yigenlerim bu ay haber versinler bize artikkk teyzelerini mutlu etsinlerrr canlarimm yaa popolarini yerimm onlarinn :)

Geçmiş olsun, Allah gönlünüzün muradını versin inşaallah....

Tatlım bende senin gibiydim, herseyin en kötüsünü okuyabokua ve düşüne düşüne başıma getirdim resmen stresten geçen kasımda 10 haftalık bebeğimi kaybettim...
Oyüzden sen sen ol pozîtif düşünmeye çalış, herseyde hep iyi olacak de ve bol bol dua et. Burada yazılan kötü şeylere aklını takma hatta okuma bile, benim bebişim olsun tekrar elimden geldiğince sakin olmaya çalışacsğım. Çünkü sen ne yaparsan yap yiyecek ekmeği varsa heryürlü gebelik devam ediyor...

Tatlım çok geçmiş olsun, allah birdaha böyle şeyler yadatmasın inş. Seni çok iyi anlıyorum kürtaj olayı berbat bişey ben 1 ay kendime gelemedim, 3-4 aydada ancak psikolojim düzeldi ve 7 ay geçti ancak çalışmalara başladık. İlk ay olmadı inş bu ay allah çok aratmadsn bizlere sağlıklı bebişler nasip etsin inş.

dur bakalım kısmetimizde varsa bu ay olur yoksa da önümüzdeki maçlara bakacaz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…