• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

kızlar merhaba
bizde 3 yıldır istiyoruz. bi kere hamiş oldum, bebek düşünmediğimiz zamanlarda. bilmeden koltuk filan çektim ağır kaldırdım, temizlik yaptım, bilmeden tehlikeli olan herşeyi yaptım anlıcağınız ve sonuçta gitti. :KK42:
neyse aradan 1 yıl geçti bukez istedik, bekledik derken oldu.. :21:ama malesef dış gebelikmiş. :cry:
Rabbim düşmanımın başına vermesin. Tüm kalbimle söylüyorum inanın. O kadar zorki.. :KK17:tam 16 gün hastanede yattım ölümle burun buruna geldiğimi hisettim. 2 defa metotreksat iğnesi vuruldum, içimde erisin de operasyıona gerek olmadan kurtulayım die, kürtajlar bilmem neler de çabası.. neyse şükür Rabbime atlattım. Yanlız en çok zor gelen de 1 gün boyunca bana umut vererek bekletmeleri oldu. ikizmiş biri içte diğeri dıştamış gibi drlar arasında söylentiler duydum, :KK57:belki bir şans verilebilir filan dedi dr ondan bir gece daha bekletelim sizi sabaha karşı kan alıcaz değerlerine bakılacak tekrar filan dendi.:KK57: ama sonuç hüsan :KK42:
ve buolayı atlatalı tam 8 ay oldu şimdi yavaş yavaş düşünmeye başladık.. inşallah böyle bir şey birdaha asla yaşamam da bir an ewwel sağlıkla bir bebeğim olur.:KK51::KK51:
neyse çok uzun oldu k. bakmayın artık.. :KK37:
Rabbim kimseye evlat sevgisini aratmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın:KK51::KK51:
Cnm hoşgeldin öncelİkle aramıza:KK200:
Yaşadıkların üzücü, Rabbim şerden hatır doğuracaktır ve şükür ki atlatmışn :nazar:
Burası uğurlu topic oldu valla, her ay iki hamilemiz var vallahi :KK31:
Aramızda ol kaybolma:anneadayı:

Ayy çok geçmiş olsun. Ben de yeni hamileyim ve dış gebelik korkum var. dr şüpheli demedi ama ben keseyi görene kadar korkmaya devam edicem sanırım. İnanılmaz korkuyorum seni çok iyi anladım şu an. Allahım bir daha yaşatmasın. Allah kimseye yaşatmasın çok korkunç bi şey
Marla sen dış gebelik yaşadın mı daha önce? Ağrıların ne durumda?Bugun hiç konuşamadık özlemişim kız:KK200:

Kizlarrrr sizdee bu ay hamilee kalindaa sizde yorulun bunlar tatli yorgunluklarr cidden anne olma duygusunu az az hissediyorsunuz annelerimizi simdi daha iyi anliyorumn bendee teyzee olmak istiyorum yigenlerim bu ay haber versinler bize artikkk :KK200: teyzelerini mutlu etsinlerrr canlarimm yaa popolarini yerimm onlarinn :)
Ay dimi renur nası tatlı bi dıygudur kimbilİr, Allah tüm isteyenlere hayırlı anda versin inşallah
Bazen bişeyİn olmamasına üzülürüz ancak istek vardır ama ya bedenimiz hazır değildir ya ruhumuz.
Zaman bizi hazırlar olması gerektiğindede olur.
İşte o hayırlı anda bizim bebeklerimiz sizin yeğenleriniz gelsin inşşalah:KK46:
Sizin şuan karnınızda bir canlı var ve resmen büyüyor muhteşem bi duygu olmalı tadını çıkarın canlar:anneadayı::KK200::anneadayı::KK200:

Evet elbette kimse yok ve ben burdayım hahshsh
:) bu ay inş hepimizden güzel haberler gelir umarım :) ay sonuna yakın eşimin doğum günü bat tarihimle çakışıyor başka zaman olsa üzülürdüm benim regl günlerim itinayla özel günlere denk geldiği için (hatta düğün günümde bile ) bu sefer umarım bi süpriz olur ve bebek müjdesi gelir inş birbirimize dua edelim kızlar

Marla sen dış gebelik yaşadın mı daha önce? Ağrıların ne durumda?Bugun hiç konuşamadık özlemişim kız:KK200:
Yook yavrucum ilk hamileliğim. Bende ne var ne yok bilmediğimden korkuyorum işte. Bi temeli yok yani :) ağrılarım eğilip kalkınca oturup kalkınca olan ağrılardan şu an. Biraz azaldı gibi sanki ama bilmiyorum yine de.
ay canımm :KK200: konuşamamak bana da kötü geliyo özlüyorum hemen.

Anlatsana mantığını hazır çözmüşken :KK70:
Ben hiç bilmiyorum da:KK51:
bak şindi :) her gün aynı saatte ve aynı damla sayısıyla yapacaksın yapmadan önce sıvı alımını azaltacaksın test için en uygun saat akşam 5 suları ikinci çizginin en koyu olduğu gün yumurtlama günü testleri sakın atmıcan üzerine yaptığın tarihi yazacaksın ki karşılaştırasın özellikle adet düzensizliği olanlar için ideal canım böyle işte :)

Back