iyi yaptın canım bişey kalmadı zaten yarın geçsin gidersin hayırlı haberler alırsın inşallah hiç gerilmeDr garanti olsun deyip çarşamba çağırmıştı. Ben de sabredip beklemeye karar verdim umarım Çarşamba görülür kese falan çok gerginimm
Ben adet oldum dört gün gecikmeden sonrabu ayda çok günlük çalışma yapamadık bu ayda boş geçecek galiba hiç güzel haber yokmu yaa Bahadır giremiyorum
hoşgeldin aramıza canım geçmiş olsun bi daha yaşamazsın inşallah böyle bişey..Bende araniza katilayim arkadaslar bende ilk kez bu ay denedik ama dollenme olmusda bebek yerlesememis kimyasal gebelikmis sanirsam adet oldum 22 sinde bugun bittim 30 gunde bir oluyorum siz ovulasyon testi denilen testi mi onerirsiniz yoksa kendinizmi takip ediyorsunuz ???
Canimm normalde bugun gitmem gerekirdi gidemedim carsamba gidicemm insallahh gorumcemin dugunu var hafta sonu kv deyiz ondan pek yogunumm giremiyorumm sizidee ozluyorumm aklim sizdeKızlar napıyosunuz sesssizlik var bugün?Remes canım dra ne zaman gidecektin sen?
Nasılsın? Ağrın falan var mı hala? Benim devam ediyo canım git gide sıkılmaya başladı. Çarşambayı iple çekiyorum):Canimm normalde bugun gitmem gerekirdi gidemedim carsamba gidicemm insallahh gorumcemin dugunu var hafta sonu kv deyiz ondan pek yogunumm giremiyorumm sizidee ozluyorumm aklim sizde
İnşallah tutunmuştur canım ya bat ne zaman?Günaydin kizlar..
kasiklarimda sanki hastalancakmisim gibi bir sanci var, sag tarafimda ama daha fazla.
Gectigimiz cuma ovulasyon testinde gülen yüzü gördüm. Acaba tutmusmudur bu ay.
cok fazla ümitlenmekde istemiyorum
insallah canim .. bat 09.08. daha cok var nasil beklicem bilmiyorumİnşallah tutunmuştur canım ya bat ne zaman?
Oo erken başlamış ağrıların gibi duruyo. Hep böyle mi olurdu?insallah canim .. bat 09.08. daha cok var nasil beklicem bilmiyorum
Oo erken başlamış ağrıların gibi duruyo. Hep böyle mi olurdu?
Valla seni umutlandırmak istemem canım ama bu ay bana da biraz erken başladı ağrılar. Göğüslerim erkenden şişmeye başladı. 10-15 gün önce. Kasık ağrılarım da öyle 2 hafta kala başlamıştı. Ufak ufak hazırlığı varmış meğer.yok hic böyle olmazdi, hastlandigim gün agrim basliyor aslinda.
Valla seni umutlandırmak istemem canım ama bu ay bana da biraz erken başladı ağrılar. Göğüslerim erkenden şişmeye başladı. 10-15 gün önce. Kasık ağrılarım da öyle 2 hafta kala başlamıştı. Ufak ufak hazırlığı varmış meğer.
Edicem canım benim inşallah bu ay sen de bebeğine kavuşursuun :)Benimde gögüslerim sisti ve dokununca hafif agriyorlar. Dua et bana canim hamilelerin duasi Kabul olurmus, rabbim bu ay kavustursun beni bebisime insallah
insallah canimm :)Edicem canım benim inşallah bu ay sen de bebeğine kavuşursuun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?