• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Bende araniza katilayim arkadaslar bende ilk kez bu ay denedik ama dollenme olmusda bebek yerlesememis kimyasal gebelikmis sanirsam adet oldum 22 sinde bugun bittim 30 gunde bir oluyorum siz ovulasyon testi denilen testi mi onerirsiniz yoksa kendinizmi takip ediyorsunuz ???
Hoşgeldin cnm aramıza:KK200: inşallah bi dahakine bebrğin yerini bulur:KK200:Ben kemdim takip ediyorum canım, doktor bana adetle birlikte 10 gün say ve ilişkiye başla dedi. yumurtlama testlerinin faydası da varmış öyle diyolar bu konunun uzmanına yönlendiriyorum sizi Candy1Candy Candy1Candy :KK70:

Bu ay sıfır umut gerçi bat tarihine çok var ama tahmini yum. Tarihlerimde kocişim neyazıkki yok :) hepte yumurtlama tarihlerimde yurt dışına çıkıyor gelde üzülme neyse bu ay sıfır umut ile beklentisiz bi dönem geçiriyorum kısmet belli de olmaz bi muciZe yapar belki bebeğimiz
Belli mi olur tek ilişki ile hamile kalan niceler var , heyecanla bekleyip göreceğiz :KK200:

kızlarr moralim çok bozuk ben hep kafama göre yumurtlama günüm 14. gün falan diyodum yumurtlamadan sonraki haftayı sallamıyodum bu ay ovulasyon testlerini çok düzenli yaptım ve az önce şok oldum resmen :KK43: meğer benim yumurtlama günüm bugünmüş bakın testlere ilk defa bu kadar belirgin ikinci çizgi çıktı ve 30 saniyede :KK43: 7 aydır gözümün önünden geçti resmen
Vay be .. Acaba brnimde mi alakasız bi günde, ki kesin öyle :110:
Neyse hiç değilse bulmış görmüş oldun, bi dahaki ay bende alcam kız bundan.
Bu arada yumurtlamadan 1 gün sonra ilişkiye girmek lazımmış. Biliyosundur sen :KK53:

Günaydin kizlar..
kasiklarimda sanki hastalancakmisim gibi bir sanci var, sag tarafimda ama daha fazla.
Gectigimiz cuma ovulasyon testinde gülen yüzü gördüm. Acaba tutmusmudur bu ay.
cok fazla ümitlenmekde istemiyorum :KK43:
Kasık sancısı ve batmasından hep şüphelenmişimdir, belli mi olur bakarsın tutmuş:KK9:

Vay be .. Acaba brnimde mi alakasız bi günde, ki kesin öyle :110:
Neyse hiç değilse bulmış görmüş oldun, bi dahaki ay bende alcam kız bundan.
Bu arada yumurtlamadan 1 gün sonra ilişkiye girmek lazımmış. Biliyosundur sen :KK53:
şiddetle tavsiye ediyorum bu ay hamile kalmazsan kesinlikle al sen de ovu.testi
evet evet biliyorum canım ama riske atmıycam artık bugün yarın allah ne verdiyse :D

Hoşgeldin cnm aramıza:KK200: inşallah bi dahakine bebrğin yerini bulur:KK200:Ben kemdim takip ediyorum canım, doktor bana adetle birlikte 10 gün say ve ilişkiye başla dedi. yumurtlama testlerinin faydası da varmış öyle diyolar bu konunun uzmanına yönlendiriyorum sizi Candy1Candy Candy1Candy :KK70:
walla bu ay uzman oldum :D ya riske atmayıp her gün ilişki olacak ya da testle karar sizin ben bu ay ikisinide yaptım dur bakalım :D

Deli kızz :KK70::KK70: hadi bakalım göster kendini
ya ama çok canım sıkıldı ben adete 10 gün kala gebelik testi yapmaya başlıyodum salak gibi meğer yumurtlama zamanımmış o zaman. bi de napıyodum biliyo musun o haftayı değerlendirip sonraki zamanlrda eğer hamileysem bebeğe zarar gelmesin diye kesinlikle ilişki olmuyodu ahhh ahhh eşşek ben :D :D güler misin ağlar mısın ...

Back