• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

inşallah olur canım da ameliyata gerek kalmaz yine de simdiden geçmiş olsun

sağol canım benim ama tam gününde yani bugün hemde sabahtan regl oldum. kısmet böyleymiş bu kist içimden alınmadıkça olmıycak benim bebişim anladım ondan sonrası Allah kerim artık bir an önce alınsında kurtulayım şu dertten :) sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşallah kuzularım :**

bu arada beni instagramdan ekleyenler burdan eklediklerini belirtirlerse çok sevinicemm sadece cicidayı tanıdım 1-2 arkadaş daha ekledi ama onlar kim bilemedim :D

@renur nasıl gidiyo canım? Benim bugün sol kasığıma ara ara bıçak saplanıyo. Ayağa kalkınca tekrar otururken falan. Kramp gibi. Ay bilmiyorum bunlar normal olamaz ya. Şu ptesi gelsin en azından bir an evvel ya. Dra gitmek istiyorum

sağol canım benim ama tam gününde yani bugün hemde sabahtan regl oldum. kısmet böyleymiş bu kist içimden alınmadıkça olmıycak benim bebişim anladım ondan sonrası Allah kerim artık bir an önce alınsında kurtulayım şu dertten :) sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşallah kuzularım :**

bu arada beni instagramdan ekleyenler burdan eklediklerini belirtirlerse çok sevinicemm sadece cicidayı tanıdım 1-2 arkadaş daha ekledi ama onlar kim bilemedim :KK70:
Aynen bende. Marlayı ve betülü tabıdım yani redberry i :)

Marla şimdi aklımdan geçtin, batmalar sürekli mi?
Neredeyse sürekli. Bugün direkt sol kasık sadece. Batma da değil çoğu zaman daha şiddetli bikaç saniyelik bıçak saplanması gibi. Korkuyorum yaa gerçekten. Dr çarşamba çağırdı daha net olması için ama ptesi gidicem sanırım. Beta düzenli artış gösterirse aynı şekilde. Ptesi 2000 falan olacak. Kese varsa görülür herhalde o değerle. Kafam çok karışık

Neredeyse sürekli. Bugün direkt sol kasık sadece. Batma da değil çoğu zaman daha şiddetli bikaç saniyelik bıçak saplanması gibi. Korkuyorum yaa gerçekten. Dr çarşamba çağırdı daha net olması için ama ptesi gidicem sanırım. Beta düzenli artış gösterirse aynı şekilde. Ptesi 2000 falan olacak. Kese varsa görülür herhalde o değerle. Kafam çok karışık
Bunlar duyduğum kadarıyla 6. Haftaya kadar devam ediyor sobra geçiyormuş. Sonuçta kimyasal fln olsa ağrı ile atarsın bebeği Allah korusun. Dış gebelik ihtimal
Vermiyorum nedense çünkü bu zaten senin kendini şartladığın bişeydi hamile kalmadan önce. Tamamen doğal bi süreç yaşıyosun Marlacım. İnşşsllah grçecek, yavruşun yerini yapıyor

Bunlar duyduğum kadarıyla 6. Haftaya kadar devam ediyor sobra geçiyormuş. Sonuçta kimyasal fln olsa ağrı ile atarsın bebeği Allah korusun. Dış gebelik ihtimal
Vermiyorum nedense çünkü bu zaten senin kendini şartladığın bişeydi hamile kalmadan önce. Tamamen doğal bi süreç yaşıyosun Marlacım. İnşşsllah grçecek, yavruşun yerini yapıyor
İnşallah canım gerçekten. Bazen diyorum ben neyin içinde olursam olayım hep en kötüsünü düşünüp korkmuşumdur. Anksiyete bozukluğunun etkisi olsa gerek. Umarım bu da öyle bi şeydir de geçer gider.

İnşallah canım gerçekten. Bazen diyorum ben neyin içinde olursam olayım hep en kötüsünü düşünüp korkmuşumdur. Anksiyete bozukluğunun etkisi olsa gerek. Umarım bu da öyle bi şeydir de geçer gider.
En iyi bilenlerden biriyim anksiyeteyi. Daha hamile kalmadan korkan bi tipim :KK70:
Evhamımdan kocamda bıktı, ama dediğim gibi teslimim diyorum Allaha, geçiyor evhamlar..komple teslim ol, ne olursa Allahtan... Ki herşey yolunda Marla:KK200: inan....

bu arada beni instagramdan ekleyenler burdan eklediklerini belirtirlerse çok sevinicemm sadece cicidayı tanıdım 1-2 arkadaş daha ekledi ama onlar kim bilemedim :KK70:

Hahah ben olabilirmiyim acaba :KK48:Fatımacıkkkk ismim

Adet öncesine kadar yapmaya devam edin arkadaşlar düzenli şekilde. Her gün olmasa da günaşırı muhakkakkk. Max 3 gün ara verin maxxx. Vee muhakkak ilişkiden sonra o ayaklar havaya kalksııın :-) @renur yatağa dayamış ayakları. Benim de eşim resmen amuda kaldırmak suretiyle ayaklarımı kaldırdı salladı falan :-) işe yaradı herhalde ya. Kısmet tabii öncelikle :) ama kafaya taktım olmadı falan hikaye bence. Geçen ay deli gibi gün saydım nasıl karamsardım biliyosunuz. Son hafta artık testten sonra kestim ümidimi ben. Bundan sonra korunucaz diye karar aldık falan. Kafanın rahat olması eminim önemlidir ama. Zamanı gelmişse oluyo bi şekilde. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah en önemlisi o

Ay güldürdün beni M _Marla_Singer_ :KK70:Ben o işlemleri yaparken kocayı kovuyodum odadan utanıyodum onun yanında,komik geliyodu sanki :KK48: Ama uzun süreli yatakta yatıp beklemenin faydasına inanıyorum yani.

Ay güldürdün beni M _Marla_Singer_ :KK70:Ben o işlemleri yaparken kocayı kovuyodum odadan utanıyodum onun yanında,komik geliyodu sanki :KK48: Ama uzun süreli yatakta yatıp beklemenin faydasına inanıyorum yani.
Sorma kıız resmen gülünç durumlar. Ben de hem gülüyodum hem de yapıyodum yaptırıyodum napayım :) yatakta kalmak kısmında çok haklısın ben de her seferinde kalkmadan yatmaya devam ettiiim hepp :) senin hamileliğin nasıl gidiyo mide bulantıların nasıl? Bi de adet gecikmesi olan ilk hafta ağrıların oldu mu senin de ):

Back