- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Tamam inş bende ilk defa deniyorum inş bir daha denememe gerek kalmaz:)Hoşgeldin triton yumurtlama testini yapmayan bi grubuz sen bize tecrübe olursun hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam inş bende ilk defa deniyorum inş bir daha denememe gerek kalmaz:)Hoşgeldin triton yumurtlama testini yapmayan bi grubuz sen bize tecrübe olursun hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
Tamam can can gördüm dur kız fotolarına bakayım
inşallah olur canım da ameliyata gerek kalmaz yine de simdiden geçmiş olsun
Selam canim bende bugun catlatma ignesi oldum bakalim hayırlısı olur inşallah
Annem orada yaşıyor şuan canım, hayaliydi oldu sen oralı mısın ?bende seninkilere baktım süpersin kuzum maşallah tekirdağdamısın sen cnm sanki bizim oralarda bi kaç fotonu gördüm :)
Aynen bende. Marlayı ve betülü tabıdım yani redberry i :)sağol canım benim ama tam gününde yani bugün hemde sabahtan regl oldum. kısmet böyleymiş bu kist içimden alınmadıkça olmıycak benim bebişim anladım ondan sonrası Allah kerim artık bir an önce alınsında kurtulayım şu dertten :) sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşallah kuzularım :**
bu arada beni instagramdan ekleyenler burdan eklediklerini belirtirlerse çok sevinicemm sadece cicidayı tanıdım 1-2 arkadaş daha ekledi ama onlar kim bilemedim
Ben de buradayım canım. Kafayı yicem ben şu keseyi görene kadar. Dış gebelik araştırıp duruyorum vallahi deliricem. Gel çarşamba gelHööö huuuu hooppp annneler ve adaycanlarımız elbette yine sadece ben burdayım. Buda başarı valla
Marla şimdi aklımdan geçtin, batmalar sürekli mi?Ben de buradayım canım. Kafayı yicem ben şu keseyi görene kadar. Dış gebelik araştırıp duruyorum vallahi deliricem. Gel çarşamba gel
Neredeyse sürekli. Bugün direkt sol kasık sadece. Batma da değil çoğu zaman daha şiddetli bikaç saniyelik bıçak saplanması gibi. Korkuyorum yaa gerçekten. Dr çarşamba çağırdı daha net olması için ama ptesi gidicem sanırım. Beta düzenli artış gösterirse aynı şekilde. Ptesi 2000 falan olacak. Kese varsa görülür herhalde o değerle. Kafam çok karışıkMarla şimdi aklımdan geçtin, batmalar sürekli mi?
Bunlar duyduğum kadarıyla 6. Haftaya kadar devam ediyor sobra geçiyormuş. Sonuçta kimyasal fln olsa ağrı ile atarsın bebeği Allah korusun. Dış gebelik ihtimalNeredeyse sürekli. Bugün direkt sol kasık sadece. Batma da değil çoğu zaman daha şiddetli bikaç saniyelik bıçak saplanması gibi. Korkuyorum yaa gerçekten. Dr çarşamba çağırdı daha net olması için ama ptesi gidicem sanırım. Beta düzenli artış gösterirse aynı şekilde. Ptesi 2000 falan olacak. Kese varsa görülür herhalde o değerle. Kafam çok karışık
İnşallah canım gerçekten. Bazen diyorum ben neyin içinde olursam olayım hep en kötüsünü düşünüp korkmuşumdur. Anksiyete bozukluğunun etkisi olsa gerek. Umarım bu da öyle bi şeydir de geçer gider.Bunlar duyduğum kadarıyla 6. Haftaya kadar devam ediyor sobra geçiyormuş. Sonuçta kimyasal fln olsa ağrı ile atarsın bebeği Allah korusun. Dış gebelik ihtimal
Vermiyorum nedense çünkü bu zaten senin kendini şartladığın bişeydi hamile kalmadan önce. Tamamen doğal bi süreç yaşıyosun Marlacım. İnşşsllah grçecek, yavruşun yerini yapıyor
En iyi bilenlerden biriyim anksiyeteyi. Daha hamile kalmadan korkan bi tipimİnşallah canım gerçekten. Bazen diyorum ben neyin içinde olursam olayım hep en kötüsünü düşünüp korkmuşumdur. Anksiyete bozukluğunun etkisi olsa gerek. Umarım bu da öyle bi şeydir de geçer gider.
Evet cnm :)Annem orada yaşıyor şuan canım, hayaliydi oldu sen oralı mısın ?
sağol canım benim ama tam gününde yani bugün hemde sabahtan regl oldum. kısmet böyleymiş bu kist içimden alınmadıkça olmıycak benim bebişim anladım ondan sonrası Allah kerim artık bir an önce alınsında kurtulayım şu dertten :) sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşallah kuzularım :**
bu arada beni instagramdan ekleyenler burdan eklediklerini belirtirlerse çok sevinicemm sadece cicidayı tanıdım 1-2 arkadaş daha ekledi ama onlar kim bilemedim
Bizim de yazlık Şarköy'de :) 18 senedir gidiyoruz her yaz. ben de tekirdağlıyım :)Evet cnm :)
Adet öncesine kadar yapmaya devam edin arkadaşlar düzenli şekilde. Her gün olmasa da günaşırı muhakkakkk. Max 3 gün ara verin maxxx. Vee muhakkak ilişkiden sonra o ayaklar havaya kalksııın @renur yatağa dayamış ayakları. Benim de eşim resmen amuda kaldırmak suretiyle ayaklarımı kaldırdı salladı falan işe yaradı herhalde ya. Kısmet tabii öncelikle :) ama kafaya taktım olmadı falan hikaye bence. Geçen ay deli gibi gün saydım nasıl karamsardım biliyosunuz. Son hafta artık testten sonra kestim ümidimi ben. Bundan sonra korunucaz diye karar aldık falan. Kafanın rahat olması eminim önemlidir ama. Zamanı gelmişse oluyo bi şekilde. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah en önemlisi o
Sorma kıız resmen gülünç durumlar. Ben de hem gülüyodum hem de yapıyodum yaptırıyodum napayım :) yatakta kalmak kısmında çok haklısın ben de her seferinde kalkmadan yatmaya devam ettiiim hepp :) senin hamileliğin nasıl gidiyo mide bulantıların nasıl? Bi de adet gecikmesi olan ilk hafta ağrıların oldu mu senin de ):Ay güldürdün beni M _Marla_Singer_ Ben o işlemleri yaparken kocayı kovuyodum odadan utanıyodum onun yanında,komik geliyodu sanki Ama uzun süreli yatakta yatıp beklemenin faydasına inanıyorum yani.