bebekleriniz yerleşiyorrr ayyy odasını yaparmış biliyo musunuz bu kasılmalardaBen de oturdum yolda biraz. Çok kötü ama ya çok kırkutucu
bende ekledim ama adın ne :)
Ayyyy candy çok geçmiş olsun ya ederiz etmez miyizKizlar dün fenalaştim migren krizi tuttu geceyi hastanede geçirdim şimdi sersem gibiyim ilaçlar yüzünden zor gözümü açtım sağlıktan ötesi yok bunu bi daha anladım dua edin((
Üstüne görme denilen duruma benzettim canım...cnm ama kanama yasadm ben 3 gün normal.kafam çok karışık inan ki,kanamam olunca umudum kırıldı zaten geckmese gebelik falan takntım bitmşti.gecknce heyecan yaptm.az evvel yıne akıntım oldu.pamuk şeker pembesinde.
Tamam can can gördümPnr_grkn ekledim cnm seni :)
sağol canım amiin amiin...Ayyyy candy çok geçmiş olsun ya ederiz etmez miyizçok geçmiş olsun canım benm allah başka dert vermesin
Bende bu ay ovulasyon testi istiyordum ama eşim onun sitresine girme şimdide hergün mecbur takibinde olacaksın diyor Haklı geçen ay onuda bunalttım sanırım :) şimdi habersiz yapsam takip etsem mi kararsızım adet günlerim kaydı biraz çünkü siz ne tavsiye edersiniz akışına mı bıraksamKızlar ovu.testlerim hakkında ne düşünüyosunuz ?
Walla canım adet günlerin de kaydıysa kesin yap derim kısmet ne zamansa o zaman olur o ayrı da Eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et demişler bizimki de o hesap işteBende bu ay ovulasyon testi istiyordum ama eşim onun sitresine girme şimdide hergün mecbur takibinde olacaksın diyor Haklı geçen ay onuda bunalttım sanırım :) şimdi habersiz yapsam takip etsem mi kararsızım adet günlerim kaydı biraz çünkü siz ne tavsiye edersiniz akışına mı bıraksam
Keske oyle olsa canm.insallah dedigin gibidr bska bisey ckmasnda.sag kasihim da bi gerginlik vat anlam veremiorn araa batma hissi oluo agri degl amaÜstüne görme denilen duruma benzettim canım...
inşallah senin de yüzün güler canım hadi hayırlısı :)bende bugün gülen yüzü gördüm ovulasyon testinde :) dua edin kizlar bu ay olur insallah
cümlemizinki insallah :)inşallah senin de yüzün güler canım hadi hayırlısı :)
Tam 14 gunu iyi degerlendirmisindir insallah canimm ogun cift cizgi cokk nett :) ya en mantiklisi hergun yapmakk bence bu testler insani daha yorar bence rahat olunca daha iyi sonuc alinir ben hic bu testleri yaomadim adet bittigi gunden bi basladik ta ki adete 5 gun kalaya kadar hergun calistikk :)Kızlar ovu.testlerim hakkında ne düşünüyosunuz ?
Olucakk insallahh canimm rahat olunn azicikk sterss yapmayinn birliktelikten sonra yere yat bacaklarii dikyatagin kenarlarina beline yer batmasin diyede yastikta koyy bir saat uzan oyle o arada sıkilirsan girr buraya yazz ben oyle yapiyordum sonra wc gitme tut kendini yat uyu gece kalkip gidersin benim ilk denememdi ve boyle yaparak tuttu sukur canimmbende bugün gülen yüzü gördüm ovulasyon testinde :) dua edin kizlar bu ay olur insallah
walla çoook iyi değerlendirdikTam 14 gunu iyi degerlendirmisindir insallah canimm ogun cift cizgi cokk nett :) ya en mantiklisi hergun yapmakk bence bu testler insani daha yorar bence rahat olunca daha iyi sonuc alinir ben hic bu testleri yaomadim adet bittigi gunden bi basladik ta ki adete 5 gun kalaya kadar hergun calistikk :)
Olucakk insallahh canimm rahat olunn azicikk sterss yapmayinn birliktelikten sonra yere yat bacaklarii dikyatagin kenarlarina beline yer batmasin diyede yastikta koyy bir saat uzan oyle o arada sıkilirsan girr buraya yazz ben oyle yapiyordum sonra wc gitme tut kendini yat uyu gece kalkip gidersin benim ilk denememdi ve boyle yaparak tuttu sukur canimm
Ohhh hadii tamam sters yoksaa bu ayy bebisss vart hayirlii haberlerinii bekliyorumwalla çoook iyi değerlendirdikbiz de her gün çalışıyoruz canım testleri de her ihtimale karşı yapıyorum ama inan bu ay 8. deneme ilk defa bu kadar rahat relaxım stres sıfır içim de çok rahat ne zaman hayırlıysa o zaman olur diyorum bakalım :)
Allah allahh hatta fotolatını bile beğendimBen niye göremiyorum eklediğini ):
Selam canim bende bugun catlatma ignesi oldum bakalim hayırlısı olur inşallahSelam kızlar Son mesajları okudum 2 hamile haberini gördüm gözünüz aydın @_Marla_Singer_ veRemes :)
bende bu ay tüp bebek tedavisi için Bahçeci kliniğinde Dr. Erbil Yağmur'a başvurdum ama benim sağ yumurtalığıma yakın yerde 4cmlik bir dermoid kistim vardı önce onu alsak çok daha iyi olur dedi ve bu ay sonu yada ağustos ilk haftası ameliyat olucam. bu arada ne olur ne olmaz bat 24 temmuz şimdiden yazayım umudum yok ama hep böyle tam tedavilere başlıcakken insanlar hamile kalıyolar benim de öyle olursa yuh derim yani
Livza59 cicida @ordulu gelin @Frdaa @61sadem kızlar sizler nerelerdesiniz ne durumlardasınız haberdar edin beni
inşallah olur canım da ameliyata gerek kalmaz yine de simdiden geçmiş olsunSelam kızlar Son mesajları okudum 2 hamile haberini gördüm gözünüz aydın @_Marla_Singer_ veRemes :)
bende bu ay tüp bebek tedavisi için Bahçeci kliniğinde Dr. Erbil Yağmur'a başvurdum ama benim sağ yumurtalığıma yakın yerde 4cmlik bir dermoid kistim vardı önce onu alsak çok daha iyi olur dedi ve bu ay sonu yada ağustos ilk haftası ameliyat olucam. bu arada ne olur ne olmaz bat 24 temmuz şimdiden yazayım umudum yok ama hep böyle tam tedavilere başlıcakken insanlar hamile kalıyolar benim de öyle olursa yuh derim yani
Livza59 cicida @ordulu gelin @Frdaa @61sadem kızlar sizler nerelerdesiniz ne durumlardasınız haberdar edin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?