Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kizlar dün fenalaştim migren krizi tuttu geceyi hastanede geçirdim şimdi sersem gibiyim ilaçlar yüzünden zor gözümü açtım sağlıktan ötesi yok bunu bi daha anladım dua edin ((
Ayyyy candy çok geçmiş olsun ya ederiz etmez miyiz çok geçmiş olsun canım benm allah başka dert vermesin

Üstüne görme denilen duruma benzettim canım...

Kızlar ovu.testlerim hakkında ne düşünüyosunuz ?

Eklentiler

• 20150723_220955.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 44
Bende bu ay ovulasyon testi istiyordum ama eşim onun sitresine girme şimdide hergün mecbur takibinde olacaksın diyor Haklı geçen ay onuda bunalttım sanırım :) şimdi habersiz yapsam takip etsem mi kararsızım adet günlerim kaydı biraz çünkü siz ne tavsiye edersiniz akışına mı bıraksam

Walla canım adet günlerin de kaydıysa kesin yap derim kısmet ne zamansa o zaman olur o ayrı da Eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et demişler bizimki de o hesap işte

Üstüne görme denilen duruma benzettim canım...
Keske oyle olsa canm.insallah dedigin gibidr bska bisey ckmasnda.sag kasihim da bi gerginlik vat anlam veremiorn araa batma hissi oluo agri degl ama

Tam 14 gunu iyi degerlendirmisindir insallah canimm ogun cift cizgi cokk nett :) ya en mantiklisi hergun yapmakk bence bu testler insani daha yorar bence rahat olunca daha iyi sonuc alinir ben hic bu testleri yaomadim adet bittigi gunden bi basladik ta ki adete 5 gun kalaya kadar hergun calistikk :)

bende bugün gülen yüzü gördüm ovulasyon testinde :) dua edin kizlar bu ay olur insallah
Olucakk insallahh canimm rahat olunn azicikk sterss yapmayinn birliktelikten sonra yere yat bacaklarii dikyatagin kenarlarina beline yer batmasin diyede yastikta koyy bir saat uzan oyle o arada sıkilirsan girr buraya yazz ben oyle yapiyordum sonra wc gitme tut kendini yat uyu gece kalkip gidersin benim ilk denememdi ve boyle yaparak tuttu sukur canimm

walla çoook iyi değerlendirdik biz de her gün çalışıyoruz canım testleri de her ihtimale karşı yapıyorum ama inan bu ay 8. deneme ilk defa bu kadar rahat relaxım stres sıfır içim de çok rahat ne zaman hayırlıysa o zaman olur diyorum bakalım :)

tamam canim denicem dediklerini :) insallah bendede tutar bu ay

Ohhh hadii tamam sters yoksaa bu ayy bebisss vart hayirlii haberlerinii bekliyorum cicida ile ikinizde bu ay hamile kalinn insallahhhhhhh :)

Selam canim bende bugun catlatma ignesi oldum bakalim hayırlısı olur inşallah

inşallah olur canım da ameliyata gerek kalmaz yine de simdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…